4 a více dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
15.6.17 10:02
@Regina Hero píše:
případně funguje dobře i tohle: „Hlavně, ať nezačnu rodit dnes večer nebo v noci, protože zítra ještě musím zvládnout tohle všechno.“ :mrgreen:

jj, to mi fungovalo dobře! Když měl manžel službu nebo jsem měla něco důležitého na další den, porod byl 100% tu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.6.17 10:04
@ještěřice píše:
@pe-terka, za 20 let klid? To jsem mohla mít, zůstat u prvních dvou dětí, hned po matuře. Jenže jsem si po 30. pořídila ještě jednoho cvrčka a po 40. další dva, takže klid bude možná po víc jak 45letech výchovy a péče o vlastní děti. A nejstarší dva synové slibují, že mi rovnou šoupnou vnoučátka, abych nevyšla ze cviku :andel: :dance: :dance: :dance: Ale ani jeden dětičky zatím nemá a doufám, že ještě chvilku vydržej. Budu si chtít na chvilku odpočinout :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

ano, můžu potvrdit, že jít ven s dvěma nejmenšími dětmi a vnoučetem (všechny jsou od sebe o tři roky) je prostě jedna velká jízda, jako další kousek v řadě… ten pocit „babičkovství“ je mnohem méně intenzívní… naše děti mají v rozmezí od 27 do 6 let… vnučka je tříletá… pořád se cítím víc jako matka než jako babička, i když tu mám vnučku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.6.17 11:20

@Regina Hero, já mám 4 kluky ve věku 26,23,14 a 3 roky a holčičku 2.letou a doufám, že si budu moct na pár roků dát oddych, než budou vnoučátka, ale pokud to bude brzo…tak nevadí, aspoň se využije toho, že mám plnou výbavu. Moje spolužačky již mají vnoučata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.6.17 21:39

@Regina Hero Tohle ne mě nezabírá - prala jsem na poslední chvíli, a to jen pod tlakem okolností - ve sklepě nám praskla voda :zed: Vlastně ani nemám dobalenou tašku do porodnice…
V po muž na služebce, v út muž na služebce a nic :zed:
Už jsem i převlíkla postele a říkala si, že dítě bude veselá kopa a voda mi praskne do těch čerstvě převlečených postelí a nic. Je to paičatý mezek. Dávám dítku ultimátum do víkendu, to už bych byla ráda, má se ochladit a šlo by to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.6.17 21:42

Jak to tu dočítám je to jak když husím sádlem prsa mažeš. Je docela fajn vědět, že nejsme jediný „šílenci“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.6.17 21:43

@fragola no jo, holt se někde něco popletlo… praskla voda, ale trochu jiná, než měla… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.6.17 21:44

@fragola Však ona si řekne. :D Docela ti to závidím. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.6.17 21:53

@Regina Hero Jo, to jsem říkala muži hned, že mi tu větu normálně sebral. Myslela jsem, že ji v nejbližší době použiju spíš já :P :lol:

@Fofrník Já vím, jsem relativně v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.6.17 22:12

@fragola :think: :think: všechny napíná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.6.17 22:14

@Ginuš Co já? Já jsem v tom nevinně. Jen to dítě má jaksi svoji hlavu, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.6.17 22:16

@fragola no asi se mu u tebe prostě líbí tak proč chodit ven :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
16.6.17 02:47

@fragola ty blaho, prevlekam 6 posteli každé pondělí, peru to zbytek dne. Neumím si představit prevlekat 13 posteli. To je prádla na 3 dny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
16.6.17 11:54

@fragola Prosimte muzu se zeptat, zda po tolika detech mas strie? Prijde mi neuveritelne od odnosit tolik prcku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.17 12:28

Ono je to o rodině, nás bylo doma 5 dětí, neměli jsme na nic, nikam jsme nemohli a vždy mi to bylo líto, ale rodiče hodně šetřili, aby měli rezervu, takže třeba během SŠ jsem si musela vydělat na lyžák, výlety, řidičák,.apod v 18 letech už i polovinu za intr. VŠ jsem si musela hradit už kompletně, takže jsem jen dělala po brigádách přes léto, abych si koupila skripta, zaplatila kolej, jídlo, atd. Nikdy bych tohle nechtěla pro svoje děti :roll:

• Citovat
  • Upravit
12225
16.6.17 12:30
@Anonymní píše:
Ono je to o rodině, nás bylo doma 5 dětí, neměli jsme na nic, nikam jsme nemohli a vždy mi to bylo líto, ale rodiče hodně šetřili, aby měli rezervu, takže třeba během SŠ jsem si musela vydělat na lyžák, výlety, řidičák,.apod v 18 letech už i polovinu za intr. VŠ jsem si musela hradit už kompletně, takže jsem jen dělala po brigádách přes léto, abych si koupila skripta, zaplatila kolej, jídlo, atd. Nikdy bych tohle nechtěla pro svoje děti :roll:

To te chapu… prijde mi strasne a nezodpovedne, kdyz si rodice delaji tolik deti, pritom jen trpi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí