4 a více dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
774
13.6.17 14:20

@fragola Budu na tebe myslet, ať to ještě chvilku počká. Věřím, že je miminko rozumné a vybere si tu nejlepší možnou dobu. A máš hlídání pro ostatní dětičky?
Pamatuji si, že mi u jednoho praskla plodová voda a že se mi to ten den vůbec nehodilo. Zrovna jsem měla něco moooc důležitého na práci, ale porod holt nepočká. Tak jsme chtě nechtě jeli, ale až jsem měla větší porodní bolesti. Musela jsem ještě něco uvařit, dožehlit, dobalit tašku do porodnice, udělit nezbytné rady… No, však to znáš :D. Děti mi doma pomáhaly rozdýchávat kontrakce a sprchovaly mi záda a břicho teplou vodou. Ty starší, zkušenější, odhadovaly, kdy se máme vydat do porodnice. Pak se to sfouklo během půl hodinky na sále. Manžel řekl sestrám - uvařte si kafe, my vás pak zavoláme :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 17:34

@ještěřice Nejstarší syn byl letos v dubnu se školou na 6 dni v Londyne :) A i když se to vědělo pul roku dopředu, platilo se to na dvakrát, tak měli problém z celého druhého stupně dát dohromady autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
13.6.17 20:42

@fragola Taky držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.6.17 21:53

@speedyy U nás jezdí každý rok na týden lyžovat do Alp a je to podobné z celé třídy jich jede asi 6 a ten náš jezdí každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.6.17 22:03

@Fofrník I tobě díky :kytka:

Cítím se malinko pod tlakem, asi budu muset pod tíhou okolností porodit ;) Už mě doma předběhla i kočka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 22:33

@fragola Počkej, to přijde během chvilky z ničeho nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 22:36

@ještěřice Každý rok? 8o Ty jo, tak to koukám, protoze u nas jezdí do Krusnych hor na týden 1× za 2-3 roky a většinou autobus ze 7.a 8.tříd ani nenaplní, takže berou i zájemce z vyšších nebo nižších ročníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.6.17 22:38

@speedyy Já vím, letos to bude 8)
Vlezu do Billy - prodavačka: „Pořád nic?“ Vlezu do COOPu: „Vy jste ještě celá?“
Vlezu do školky: „My jsme dneska čekali Elišku a ono nic…“ :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
14.6.17 07:09

@fragola :mrgreen: :mrgreen: Pořád nic? :lol: :lol:
To Ti verim, že už máš těch otázek dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.6.17 07:49

@speedyy @speedyy Ondrova třídní, řekla, že na českých sjezdovkách neví kdy bude sníh a že bezpečnost dětí těžko uhlídá. A že v Alpách mají tu sjezdovku jen pro sebe a chatu přesně uprostřed…jezdí od 4 třídy, až do 9. jako instruktoři jezdí její muž a starší syn…a je to skoro za stejné peníze jako třeba Harrachov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
14.6.17 07:52

@ještěřice Tak to má syn super :palec:

To verim, že to není takový velký finanční rozdil :) To mas stejne, jako když vezmeš týden na Lipne nebo v Chorvatsku :) To už se to Chorvatsko cenove vyplatí lip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
14.6.17 15:29
@fragola píše:
@speedyy Já vím, letos to bude 8)
Vlezu do Billy - prodavačka: „Pořád nic?“ Vlezu do COOPu: „Vy jste ještě celá?“
Vlezu do školky: „My jsme dneska čekali Elišku a ono nic…“ :lol: :zed:

no já když jsem ti psala abych vyzvěděla co a jak tak jsem se taky bála, aby to nevyznělo tak to furt nic a nebo už :lol: :mrgreen: no budu tě sledovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.17 17:28

@Ginuš Chápu. No, dávám dítěti den, maximálně dva… Ale mám tu ještě tolik nedodělků, že bych potřebovala rodit tak za měsíc :lol: Ale muž si nějak poradí, jen ať si taky drobečků užije :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
14.6.17 20:21
@fragola píše:
@Fofrník I tobě díky :kytka:Cítím se malinko pod tlakem, asi budu muset pod tíhou okolností porodit ;) Už mě doma předběhla i kočka :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
14.6.17 20:24
@fragola píše:
@Ginuš Chápu. No, dávám dítěti den, maximálně dva… Ale mám tu ještě tolik nedodělků, že bych potřebovala rodit tak za měsíc :lol: Ale muž si nějak poradí, jen ať si taky drobečků užije :P

Tak to mu držím palce taky. Nejml. dvojčata marodí a tak si je „užívám“ doma se vším všudy. Pacholkům už otrnulo a tak to začíná být očistec. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí