Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně to přijde fakt hodně krátké, nečetla jsem tedy celou diskuzi, ale jak dlouhý je let? Ubytovali by vás hned? Jak je to s odletem? Dost často je na dovči první den na houby, čeká se na pokoj, poslední den zas budˇ brzké vstávání a odjezd na letiště nebo naopak nutnost vyklidit pokoj do určitého času…Za mě týden fakt minimum, ideál tak teď 10-11 dní, abych si někde zvykla a začala trochu odpočívat.
@Sofie2013 cca 3h v brzkych rannich hodinach, na pokoj jsme nikde nikdy necekali a i kdyby tak vzdy v batohu mame veci na plaz v pripade cekani, a odlet vychazi tak, ze se odhlasime, zajdeme na obed, kavu a jelo by se na letiste
@Copataerika píše:
@Sofie2013 cca 3h v brzkych rannich hodinach, na pokoj jsme nikde nikdy necekali a i kdyby tak vzdy v batohu mame veci na plaz v pripade cekani, a odlet vychazi tak, ze se odhlasime, zajdeme na obed, kavu a jelo by se na letiste
Tak v tom případě bych letěla. ![]()
Mně by to úplně stačilo. Moře nemusím. 12 dní nevím co bych tam dělala.
18 tisíc a polovina z toho nebo těch 18 tisíc je ta konečná cena? Za 18 je to teda nesmyslně drahý. Zrovna teď jsme viděla last na Rhodos, 7 dní, all in za 7 tisíc.
My byli takhle na 4 noci na podzim na Kanárech a bylo to moc fajn. Řekla bych tak akorát, aby si tam člověk nezvykl a nestvalo ho, že už jede domů, a ani nestihneš na tom all inclusive přibrat
Takže já bych určitě jela.
@Tosidelassrandu 18 je ta polovina. Kamaradka to kupovala uz nekdy kolem noveho roku
@Copataerika píše:
@Karamba2020 letenky, transfery, nova petihvezda, ultra AI. To cena mi neprijde prestrelena. Jen se bojim ze sotva vybalime tak budem balit no
Tak to bych jela, takový typ dovolené bych ani dýl než 4 dny nevydržela
ale krátkodobě bych si to asi užila.
Jinak ti ale neporadíme, každý má o dovolené jiné představy a jiná očekávání…
4 dny u moře by mi nevadily. 4 dny u moře za 18tis+dítě by mi vadily. Co poplatek za změnu klienta? Někde to bývají celkem pálky.
Na 4 dny bych klidně letěla. Ale cena mi přijde přemrštěná. Hlavně jedna věc je, za kolik ti to nechá kamarádka a druhá, kolik budou stát změny na smlouvě. Hlavně pokud je odlet takhle brzy, tak tam bude i změna letenky, a to může být ještě dražší, než jen samotná změna smlouvy.
@Tosidelassrandu píše:
18 tisíc a polovina z toho nebo těch 18 tisíc je ta konečná cena? Za 18 je to teda nesmyslně drahý. Zrovna teď jsme viděla last na Rhodos, 7 dní, all in za 7 tisíc.
To je asi pro dva, ne? Jako je to dost, ale nebyl to last, to se nedá moc srovnávat. ![]()
Příspěvek upraven 21.06.23 v 12:09
Nevím, mně by se na tak krátkou dobu ani nechtělo balit. Navíc 3h let mi už přijde dost dlouhý na takový krátký pobyt. Ale zase kvůli dítěti bych se obětovala, to jo.
@Copataerika píše:
@Tosidelassrandu 18 je ta polovina. Kamaradka to kupovala uz nekdy kolem noveho roku
Teď mi to docvaklo. To dala 36 tisíc za 4 dny? Kam to proboha je? ![]()
@Copataerika píše:
Aha… Tak my platili za 4 dny v tom Španělsku, ultra AI 19 tisíc celkem za oba, s letenkami, pojištěním, se vším… ![]()
Klidně bych jela… 4 dny u moře je pro mě tak ideální doba. Dýl už bych se tam nudila.