41tt a ms bolesti v podbřišku

Anonymní
10.6.19 15:04

41 tt a ms bolesti v podbřišku

Holky, potřebuji radu… Dnes jsem přesně 40+3 tt a asi před hodinou mě začal bolet pouze podbřišek jako při ms. Nejdou měřit žádné intervaly, bolí to nepřetržitě. Problém je ještě k tomu v tom, že mimčo je kp a na plánovaného císaře jdu až tento pátek. Včera jsem byla v porodnici na kontrole, kde dr. řekl, že čípek je úplně zavřený a nezralý. Myslíte, že by se mi mohl i přesto rozjíždět porod? Nechci zase v porodnici plašit třeba úplně zbytečně :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
981
10.6.19 15:07
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji radu… Dnes jsem přesně 40+3 tt a asi před hodinou mě začal bolet pouze podbřišek jako při ms. Nejdou měřit žádné intervaly, bolí to nepřetržitě. Problém je ještě k tomu v tom, že mimčo je kp a na plánovaného císaře jdu až tento pátek. Včera jsem byla v porodnici na kontrole, kde dr. řekl, že čípek je úplně zavřený a nezralý. Myslíte, že by se mi mohl i přesto rozjíždět porod? Nechci zase v porodnici plašit třeba úplně zbytečně :roll:

Pokud je to snesitelna bolest, bez nejakyho vytoku, spineni, tak to je,,normalni".. ale zase nejsem vedma.. :D mozna jen mimco tlaci na delohu, tudiz bolesti.. taky jsem to tak mela, posledni mesic… ale jestli ti neni dobre a boli to ze bys to nesnesla, tak si zajed na pohotovost.. Jinak hodne stesti pri cisari a malo bolesti. :kytka: jsem po nem 2,5 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5028
10.6.19 15:08

Rozjíždět porod se určitě může. Uvidíte, jak se to bude vyvíjet. Kdyby se vám cokoliv nezdálo, raději jeďte do porodnice. Nikdo vám to určitě nebude mít za zlé. :kytka: Ať jste oba v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
10.6.19 15:11

Mně zaráží plánovaný císař na 41. tt
vždy se plánují dopředu, aby se nerozjely porodní bolesti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 15:15

@stinga ani mi nemluvte…poprvé jsem byla v porodnici v 37 tt s kp. Tam mi řekli, že dají miminku týden, jestli se netočí no a ono se otočilo…zůstal tak 2 týdny a na poslední kontrole u mého dr v 39+6 tt už byl zase kp. Jenže dřívější termín v porodnici už neměli, tak me nechávají plácat se jen tak další týden.

• Citovat
  • Upravit
76891
10.6.19 15:18

Tak to je teda dost hrozný přístup od porodnice, to vůbec přece nedává smysl, přece málokdo vydrží do 41. tt
tak asi vás chtějí nechat začít rodit přirozeně, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 15:23

@stinga :? Taky jsem z toho jako prvorodička dost na nervy. Prostě momentálně mám naplánovanou sekci na 41+0 tt

• Citovat
  • Upravit
76891
10.6.19 15:29
@Anonymní píše:
@stinga :? Taky jsem z toho jako prvorodička dost na nervy. Prostě momentálně mám naplánovanou sekci na 41+0 tt

tak radu nemám, ale přeju hodně štěstí a hladký porod :srdce: :kytka:
napište, jak to pokračuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
10.6.19 15:35

V takovem vysokem tydnu tehotenstvi bych uz to nepodcenovala. Bez do vany, sprchy, treba to jsou jen poslicci. Kdyby bolest neustupovala, jela bych do porodnice. Neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí