Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak pokud je gestacni vacek tak těžko půjde o mimodelozni těhotenství
pokud nevíš přesný termín ovulace tak může být těhotenství mladší, tudíž ještě zloutkovy vacek jít vidět nemusí a nebo je to ta horší varianta a jedna se o anembryomolu, což je ze gestacni vacek zůstane prázdný bez embrya a pak většinou následuje revize dělohy. Přesnou odpověď ti zde nikdo nedá…nezbývá než čekat ![]()
V 5.tt jsem mela jen tecku na ultrazvuku a v 6.tt jen gestacni vacek, dr.se bal, ze je prazdny, vnitrnim ultrazvukem v nem nic nemohl najit, ultrazvukem pres bricho nasel a ultrazvuk tam maji hodne dobry, chodim do CAR, bylo videt, ze i jemu se ulevilo, ted jsem 21.tt a miminko velikostne odpovida posledni MS.(caste kontroly z duvodu predchozich 5 SP). Drzim palce
Víš, je to buď anebo… Ve středu se dozvíš, jestli hcg roste pořádně a jestli je těhu prosperující. Každopádně rozhodně velkou šanci máš! Držím palce
@Matteo.emma no proběhlo jedno snažení a to 5.1. Doufám, že je ještě brzy. Nejvíc mě vyděsila možnost toho mimoděložního těhotenství.
@123Soňa Děkuji, akorát mě docela rozhodilo, že mi dává vlastně čas do zítra jenom…
Tak jen pro ty, kteří by řešily něco podobného. Tak mimoděložní těhotenství to opravdu není. Dle krve je vše v pořádku, vypadá to, že mimco je prostě mladší…a teprve začíná být na utz vidět. Díky za reakce
Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost jako já a jak celá situace dopadla.
Jsem podle výsledků hcg v 5.az 6.tt, dle ms 6.tt. Včera jsem začala trochu krvácet, jela jsem na pohotovost, těhotenství bylo z krve potvrzeno, na utz byla vidět dutinka a gestační váček. Žloutkový váček nikde. Doktorka říkala, buď je něco špatně anebo je brzy. Dostala jsem injekci na zastavení krvácení a dnes jsem byla u svého gynekologa, který mi dělal utz se stejným výsledkem, hcg bude odebírat ve středu k porovnání. Nicméně mě vyděsil a říkal, že může jít i mimoděložní těhotenství. Je to možné? Měla jsem za to, že když je dutinka a gestační váček v děloze, tak je to v pořádku. Další otázka pak je, jestli je něco špatně anebo brzy.
Má někdo podobnou zkušenost?? Jak jste holky dopadly…
Děkuji za všechny reakce