5 dětí, máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
5.12.14 14:42
@Niner píše:
jojo … já si už o tom hodně četla a zjišťovala, tak snad to vyjde ;-)

mě přijde, že kluk se dělá jednodušej všechny mám ze dne ovulace :pankac: i jsem měla jednoho ještě v bříšku a ten nám odešel ve 20tt ale též kluk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.1.15 19:22

Ahoj taky se přidávám s početnou rodinkou :D. Z druhého manželství mám 2 děti Pepču 10 a Haničku 8 a myslela jsem, že už víc dětí mít nebudu a ani jsem už víc dětí nechtěla. No a pak jsem se potřetí vdala a nějak se to zvrtlo a přišly ještě 3 děti Terezku 3.5, Lucinku 2.5, a Kačenku 3 měsíce. :D A to už je stoprocentně konečná :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.1.15 21:56
@Hana1975 píše:
Ahoj taky se přidávám s početnou rodinkou :D. Z druhého manželství mám 2 děti Pepču 10 a Haničku 8 a myslela jsem, že už víc dětí mít nebudu a ani jsem už víc dětí nechtěla. No a pak jsem se potřetí vdala a nějak se to zvrtlo a přišly ještě 3 děti Terezku 3.5, Lucinku 2.5, a Kačenku 3 měsíce. :D A to už je stoprocentně konečná :D :D

super :kytka: :kytka: a jak to finančně jde? a jak se dělají holky :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
5.1.15 08:48

@Hana1975 to jste krásná velká rodina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.15 21:31

@Lojzička :D Ahoj no finančně to zatím zvládáme, tak uvidíme jak to bude do budoucna. My máme samé holky v rodině moje mamka je ze třech holek, já ze čtyř a ségry maj celkem pět holek a žádnýho kluka, takže můj malej je jedinej kluk v rodině :D Jo vlastně mojí neteři se teď taky narodila kupodivu holčička. Manžel už si z toho dělá srandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
4.3.15 11:55

Tak holky, já vám docela závidím. Já jsem těhu po 6, o 4 jsem přišla. Ale tohle si nebudu moct nechat. Takž asi závidím to, že i neplánované dítko je vítané.
Přeji hodnně radosti a spokojenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.3.15 13:10
@DaniB píše:
Tak holky, já vám docela závidím. Já jsem těhu po 6, o 4 jsem přišla. Ale tohle si nebudu moct nechat. Takž asi závidím to, že i neplánované dítko je vítané.
Přeji hodnně radosti a spokojenosti :palec:

to je strašné 8o 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
5.3.15 12:37
@Lojzička píše:
to je strašné 8o 8o :hug:

Je to strašné, já vím. Ale jaksi nevím co dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
5.3.15 14:18

Aby byl můj příspěvek k pochopení, tak to opravím. Jsem po 6-té těhu, o čtvrté dítko jsem přišla.
Chtěla bych si nechat i tohle, ale nevím jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
5.3.15 20:58
@DaniB píše:
Aby byl můj příspěvek k pochopení, tak to opravím. Jsem po 6-té těhu, o čtvrté dítko jsem přišla.
Chtěla bych si nechat i tohle, ale nevím jak :think:

normálně a nebo se více chránit před těhu jak to dělá chlap, že otěhotníš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 15:25

Ahoj, mi s manželem máme 4 děti,2 holčičky a 2 kluky, všechny jsou chtěné ale ted to vypadá že čekáme 5,ještě to není jisté na gynekologii jsem teprve objednaná. Jsem proti potratům a antikoncepci nemohu, jsem na ni alergická a různá tělíska také nejsou 100% ale píši to proto že tohle těhu není chtěné a nevím zda se dá 5 dítko zvládnout, jestli s tím máte některá zkušenosti. Velkou rodinu jsme chtěli. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
5.6.17 15:27
@zaslouzilamama píše:
Ahoj, mi s manželem máme 4 děti,2 holčičky a 2 kluky, všechny jsou chtěné ale ted to vypadá že čekáme 5,ještě to není jisté na gynekologii jsem teprve objednaná. Jsem proti potratům a antikoncepci nemohu, jsem na ni alergická a různá tělíska také nejsou 100% ale píši to proto že tohle těhu není chtěné a nevím zda se dá 5 dítko zvládnout, jestli s tím máte některá zkušenosti. Velkou rodinu jsme chtěli. Děkuji

Mám jen 4, ale předpokládám, že ten rozdíl už nebude tak velký, co si budeme povídat. :lol: Osobně kdybych náhodou otěhotněla, tak si dítko necháme, pokud by tedy u mě nebyly vážné zdravotní problémy, což nelze vyloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 15:32

To je fajn odpověd, trochu mě povzbudila, taky bych asi nešla na přerušení ale bojím se těch řečí no to není možné pět dětí já si beru spousta věcí osobně i když vím že jim je do toho houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.6.17 15:35

Tak asi budes muset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
5.6.17 15:37

@zaslouzilamama co se týká organizace apod. mi rozdíl mezi 4 a 5 dětmi mi nepřišel téměř žádný. Zvládnout se dá spousta věcí jenom se musí chtít ;) My máme 6 dětí, kdy přes týden jsem na ně sama - manžel je většinou doma jenom na víkendy a babičky jsou daleko. Zvládám všechno co je potřeba a co chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí