Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niner píše:
jojo … já si už o tom hodně četla a zjišťovala, tak snad to vyjde
mě přijde, že kluk se dělá jednodušej všechny mám ze dne ovulace
i jsem měla jednoho ještě v bříšku a ten nám odešel ve 20tt ale též kluk ![]()
Ahoj taky se přidávám s početnou rodinkou
. Z druhého manželství mám 2 děti Pepču 10 a Haničku 8 a myslela jsem, že už víc dětí mít nebudu a ani jsem už víc dětí nechtěla. No a pak jsem se potřetí vdala a nějak se to zvrtlo a přišly ještě 3 děti Terezku 3.5, Lucinku 2.5, a Kačenku 3 měsíce.
A to už je stoprocentně konečná
![]()
@Hana1975 píše:
Ahoj taky se přidávám s početnou rodinkou. Z druhého manželství mám 2 děti Pepču 10 a Haničku 8 a myslela jsem, že už víc dětí mít nebudu a ani jsem už víc dětí nechtěla. No a pak jsem se potřetí vdala a nějak se to zvrtlo a přišly ještě 3 děti Terezku 3.5, Lucinku 2.5, a Kačenku 3 měsíce.
A to už je stoprocentně konečná
![]()
super
a jak to finančně jde? a jak se dělají holky
![]()
@Lojzička
Ahoj no finančně to zatím zvládáme, tak uvidíme jak to bude do budoucna. My máme samé holky v rodině moje mamka je ze třech holek, já ze čtyř a ségry maj celkem pět holek a žádnýho kluka, takže můj malej je jedinej kluk v rodině
Jo vlastně mojí neteři se teď taky narodila kupodivu holčička. Manžel už si z toho dělá srandu ![]()
Tak holky, já vám docela závidím. Já jsem těhu po 6, o 4 jsem přišla. Ale tohle si nebudu moct nechat. Takž asi závidím to, že i neplánované dítko je vítané.
Přeji hodnně radosti a spokojenosti ![]()
@DaniB píše:
Tak holky, já vám docela závidím. Já jsem těhu po 6, o 4 jsem přišla. Ale tohle si nebudu moct nechat. Takž asi závidím to, že i neplánované dítko je vítané.
Přeji hodnně radosti a spokojenosti
to je strašné
![]()
@Lojzička píše:
to je strašné![]()
![]()
Je to strašné, já vím. Ale jaksi nevím co dělat ![]()
Aby byl můj příspěvek k pochopení, tak to opravím. Jsem po 6-té těhu, o čtvrté dítko jsem přišla.
Chtěla bych si nechat i tohle, ale nevím jak ![]()
@DaniB píše:
Aby byl můj příspěvek k pochopení, tak to opravím. Jsem po 6-té těhu, o čtvrté dítko jsem přišla.
Chtěla bych si nechat i tohle, ale nevím jak
normálně a nebo se více chránit před těhu jak to dělá chlap, že otěhotníš ![]()
Ahoj, mi s manželem máme 4 děti,2 holčičky a 2 kluky, všechny jsou chtěné ale ted to vypadá že čekáme 5,ještě to není jisté na gynekologii jsem teprve objednaná. Jsem proti potratům a antikoncepci nemohu, jsem na ni alergická a různá tělíska také nejsou 100% ale píši to proto že tohle těhu není chtěné a nevím zda se dá 5 dítko zvládnout, jestli s tím máte některá zkušenosti. Velkou rodinu jsme chtěli. Děkuji
@zaslouzilamama píše:
Ahoj, mi s manželem máme 4 děti,2 holčičky a 2 kluky, všechny jsou chtěné ale ted to vypadá že čekáme 5,ještě to není jisté na gynekologii jsem teprve objednaná. Jsem proti potratům a antikoncepci nemohu, jsem na ni alergická a různá tělíska také nejsou 100% ale píši to proto že tohle těhu není chtěné a nevím zda se dá 5 dítko zvládnout, jestli s tím máte některá zkušenosti. Velkou rodinu jsme chtěli. Děkuji
Mám jen 4, ale předpokládám, že ten rozdíl už nebude tak velký, co si budeme povídat.
Osobně kdybych náhodou otěhotněla, tak si dítko necháme, pokud by tedy u mě nebyly vážné zdravotní problémy, což nelze vyloučit.
To je fajn odpověd, trochu mě povzbudila, taky bych asi nešla na přerušení ale bojím se těch řečí no to není možné pět dětí já si beru spousta věcí osobně i když vím že jim je do toho houby.
@zaslouzilamama co se týká organizace apod. mi rozdíl mezi 4 a 5 dětmi mi nepřišel téměř žádný. Zvládnout se dá spousta věcí jenom se musí chtít
My máme 6 dětí, kdy přes týden jsem na ně sama - manžel je většinou doma jenom na víkendy a babičky jsou daleko. Zvládám všechno co je potřeba a co chci.