5 dětí, máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.6.17 15:43

Tak to je hezké, taky to zvládám vše sama, manžel je také od nevidím do nevidím v práci ale je důležité že jste na to dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
5.6.17 15:51
@tezi píše:
@zaslouzilamama co se týká organizace apod. mi rozdíl mezi 4 a 5 dětmi mi nepřišel téměř žádný. Zvládnout se dá spousta věcí jenom se musí chtít ;) My máme 6 dětí, kdy přes týden jsem na ně sama - manžel je většinou doma jenom na víkendy a babičky jsou daleko. Zvládám všechno co je potřeba a co chci.

Super, taky to tak mám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
5.6.17 15:54
@zaslouzilamama píše:
To je fajn odpověd, trochu mě povzbudila, taky bych asi nešla na přerušení ale bojím se těch řečí no to není možné pět dětí já si beru spousta věcí osobně i když vím že jim je do toho houby.

Hele na lidi se vyprdni, u nás bylo plno keců po dědině když jsme čekali 3. O 4. už ani nemluvě a myslím, že kdybychom měli další, tak už to tak nějak asi přejdou, že už si zvykli. Oni se nám o ně nestarají, neživí je (jsme plně soběstační po všech stránkách). Pokud cítíš, že si miminko chcete nechat a jsi proti potratu, tak si je nechej, uvidíš, že to zvládnete. Přeji hodně štěstí a lásky, opravdu nemyslím, že by ten rozdíl už byl tak velký, ti nejstarší už přece jen nejsou tak malí, mně starší děti hodně pomáhají, máme to bezva zorganizované, však to znáš, já ze své zkušenosti vím, že vícečetné rodiny mnohdy lépe fungují než rodina s jedním, dvěma dětmi, děti jsou tak nějak soudržnější atd. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.6.17 15:55
@zaslouzilamama píše:
Tak to je hezké, taky to zvládám vše sama, manžel je také od nevidím do nevidím v práci ale je důležité že jste na to dva.

miminko si nechej, bylo by ti to líto. Máme dětí ještě trošku víc a zvládnout se to dá, i když je to náročné. Hodně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 15:58

Super, moc vám děkuji za rady jsou skvělé ani jsem nečekala takové pozitivní reakce. Starší děti mám 14 a 12 a pomáhají mi s nejmladším hrdinou 2 letým Adámkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
5.6.17 16:04

@zaslouzilamama co se týká řečí okolí, opravdu je to jenom vaše věc kolik máte dětí a přijde mi, že od 4 už nikdo moc neřeší, jestli jsou děti 4, 5 nebo 6. U nás jsem se z negativní reakcí téměř nesetkala. Většinou lidi spíš překvapí počet dětí, ale to je tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
5.6.17 16:29

@zaslouzilamama tak to už jsou opravdu pomocníci :palec: Opravdu bych se dalšího nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.6.17 16:33
@tezi píše:
@zaslouzilamama co se týká řečí okolí, opravdu je to jenom vaše věc kolik máte dětí a přijde mi, že od 4 už nikdo moc neřeší, jestli jsou děti 4, 5 nebo 6. U nás jsem se z negativní reakcí téměř nesetkala. Většinou lidi spíš překvapí počet dětí, ale to je tak všechno.

jj, máš pravdu. Řeka bych, že od 4 dětí výš spadáme do kategorie svérázů (ev. těch divných) a okolí spíš s napětím očekává, jestli a kdy ještě nějaké to dítko přibude.
A jestli má vůči počtu našich dětí nějaká ta panímáma výhrady, je to její problém. Za předpokladu, že se děti samozřejmě chovají slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
5.6.17 17:43

Ahoj, tak to je mazec holky, obdivuju vás, že tolik dětí zvládáte. Já bych to nedala ani fyzicky, ani psychicky :lol: Upřímně, nezvládla bych je vychovat, rostly by jak dříví v lese :lol: O finanční stránce během škol ani nemluvím ;) fakt klobouk dolů! (mám dvě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
5.6.17 21:43

A co teprve @fragola, ta má dětí (skoro už) jedenáct :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
6.6.17 06:34
@quinsley píše: