Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fragola Proč ti nemůžou dát tabletku? Po tolika vyvolávačkách se divím, že jsi do dalších dětí šla
Malá je vyvolávaná a byl to fakt hukot, takže další si ještě chvíli odpustím, musím zapomenout ![]()
@LucajdaS Tak holt nejsem srabík
(to není narážka na tebe, aby sis to nebrala osobně…) Prostě od 5 porodů výš se tableta na vyvolávání nedává…
@Timinka Díky ![]()
@fragola Proč ne tabletu? Mně šestý tabletou vyvolávali. Jinak jsem na tom stejně jestli první, pátý nebo bůhví kolikátý, nikdy se jim ven nechtělo ![]()
Fragolo, taky gratuluju. To jsem nevěděla s tou tabletou. Proč? No já nevím, mně by to teda oxytocin asi nerozběhl, já taky přenáším, první a poslední ani ťuk, dvojčata mi voda praskla, ovšem to už holky měly 6,6 kg, takže to asi je moje mez, kdy rodit začnu
. Oxytocin mi zkusili dát zátěžový text, a kontrakce ani ťuk. To nevím, jestli by tím porod rozběhli, kdybych nedostala Prostin. U prvního porodu ani jedna tableta nestačila, museli mi dát po hodině a půl druhou.
No já mám asi splněno, tak už to řešit nemusím. ![]()
Ale prostě asi jsou matky, co by přenášely i 10.dítě.
Hlavně že ty naše jsou už venku a zdravé, že. ![]()
Já jsem se po tom důvodu proč nedat tabletu nepídila. Mně to můj MUDr. takhle naservíroval a dál jsem to neřešla
Upřímně mi bylo celkem fuk, jak to mrně ze mě dostanou ![]()
@Timinka Šťastná to žena
To já si to vždy „vyžrala“,nejlepší byl ten pátý, z důvodu operace hned po narození plánovaný porod, na oxytocinu a pichlou vodou jsem byla od středy 8.00 do pátku 18.45
no psiznám se, ýe jsem brečela mamce do telefonu, že tam umřu. No od toho šestýho mě to tedy neodradilo, ale když jsem tam řla, bála jsem se příšerně ![]()
@fragola To je mi jasný
A možná je to jen praxe různá podle nemocnice. Ať tak nebo tak, hlavně když už jsou venku ![]()
@Timinka Ne to je v pohodě
Já to t
i to přeju
A navíc-stejně za to stojej, ať je to jak chce ![]()
@jířa6 jo to je fakt. nakonec je to stejne jen par hodin bolesti za dar zivota. co bych dala zato to jeste jednou zazit