Páté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
26.5.13 19:27

@petronek, @Hanulkaa, holky, děkuju :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.5.13 19:30

@fragola gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Bauli
26.5.13 19:59

@fragola Proč ti nemůžou dát tabletku? Po tolika vyvolávačkách se divím, že jsi do dalších dětí šla :mrgreen: Malá je vyvolávaná a byl to fakt hukot, takže další si ještě chvíli odpustím, musím zapomenout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24837
26.5.13 20:04

@LucajdaS Tak holt nejsem srabík 8) (to není narážka na tebe, aby sis to nebrala osobně…) Prostě od 5 porodů výš se tableta na vyvolávání nedává…

@Timinka Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.5.13 20:05

@fragola závidím :oops: :oops: :oops: nám se 4 roky nedaří :?

• Citovat
  • Upravit
1142
26.5.13 20:48

@fragola Proč ne tabletu? Mně šestý tabletou vyvolávali. Jinak jsem na tom stejně jestli první, pátý nebo bůhví kolikátý, nikdy se jim ven nechtělo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.5.13 20:55
@jířa6 píše:
@fragola Proč ne tabletu? Mně šestý tabletou vyvolávali. Jinak jsem na tom stejně jestli první, pátý nebo bůhví kolikátý, nikdy se jim ven nechtělo :(

taky jsem vsechny prenasela. ale zas u posledni dcery prvni pidi naznak porodu 1.00 a narodila se 2.37 :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Bauli
26.5.13 21:03

@fragola určitě si to osobně neberu ;) Seš fakt machr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Betty03
26.5.13 21:06

Fragolo, taky gratuluju. To jsem nevěděla s tou tabletou. Proč? No já nevím, mně by to teda oxytocin asi nerozběhl, já taky přenáším, první a poslední ani ťuk, dvojčata mi voda praskla, ovšem to už holky měly 6,6 kg, takže to asi je moje mez, kdy rodit začnu :mrgreen:. Oxytocin mi zkusili dát zátěžový text, a kontrakce ani ťuk. To nevím, jestli by tím porod rozběhli, kdybych nedostala Prostin. U prvního porodu ani jedna tableta nestačila, museli mi dát po hodině a půl druhou. :nevim: No já mám asi splněno, tak už to řešit nemusím. :lol:
Ale prostě asi jsou matky, co by přenášely i 10.dítě. :mrgreen: Hlavně že ty naše jsou už venku a zdravé, že. :*

• Citovat
  • Upravit
24837
26.5.13 21:08

Já jsem se po tom důvodu proč nedat tabletu nepídila. Mně to můj MUDr. takhle naservíroval a dál jsem to neřešla ;) Upřímně mi bylo celkem fuk, jak to mrně ze mě dostanou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.5.13 21:11

@Timinka Šťastná to žena :) :kytka: To já si to vždy „vyžrala“,nejlepší byl ten pátý, z důvodu operace hned po narození plánovaný porod, na oxytocinu a pichlou vodou jsem byla od středy 8.00 do pátku 18.45 :( :( no psiznám se, ýe jsem brečela mamce do telefonu, že tam umřu. No od toho šestýho mě to tedy neodradilo, ale když jsem tam řla, bála jsem se příšerně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.5.13 21:14

@jířa6 uf to jsem se nemela chlubit :oops:

• Citovat
  • Upravit
1142
26.5.13 21:14

@fragola To je mi jasný :) A možná je to jen praxe různá podle nemocnice. Ať tak nebo tak, hlavně když už jsou venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.5.13 21:17

@Timinka Ne to je v pohodě :) Já to t :kytka: i to přeju :) A navíc-stejně za to stojej, ať je to jak chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.5.13 21:19

@jířa6 jo to je fakt. nakonec je to stejne jen par hodin bolesti za dar zivota. co bych dala zato to jeste jednou zazit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová