Páté dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
27.5.13 23:27

@andreiika Já si nepřipadám nijak zdevastovaná :nevim: Taková přiměřeně opotřebená věku :lol: Jak o sobě říká můj muž - „Duchem na 18, jen to tělo nějak nestíhá…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
28.5.13 08:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.5.13 23:12

Teda Fragolo, já se nervuju jestli bych zvládla mít mimčo dřív jak po třech letech a ty máš prcky takhle po sobě, se teda stydim :D :potlesk:. Vidim to tak po dvou letech, 15 je zase moc i když chápu že to má i výhody Regino :lol:
Děkuju za tipy na auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.5.13 01:52

Já mám rozdíly 15m,4roky,18m,10apůl roku a čtyři roky, takže pohoda-tabáček. První v 18letech, poslední v 39.Teď už se mi rodí vnoučátka, takže celej život hezky plynule utírám zadky. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.5.13 02:21

@fragola gratuluju k týdeňátku a opravdu velké rodině, OBDIVUJU! :) Jen mě zaujaly metřiky s váhama :palec: Můžu se jenom zeptat, i ty přes 4 kg děti přišly na svět přirozeně? A z rejpalů si nic nedělej, budou všude a vždycky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.5.13 08:45

@Seizdra Děkuju :kytka: A ano, všechny děti jsem rodila přirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.5.13 09:38

@fragola tak to máš můj obdiv o to větší :potlesk: Já měla strach, co bude za následky ‚tam dole‘ po jednom, no zatím nevím, ale snad žádný :lol: Předpokládám, že příroda to uměla zařídit :) Tak ať jsou děti zdravý, hodný, nezlobí a dělají jen samou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.5.13 09:43

@fragola jo ještě mě napadlo, nic mi do toho teda není, ale když odpovíš tak budu ráda… Zkracuje se porod od porodu jeho délka a dá se říct, že třeba i bolest je menší? :think: většinou je druhej a třetí porod větší fofr než první, ale nemůžu se nezeptat na srovnání jednotlivých porodů u tolika dětí, navíc všech přirozeně :) ps teď jsem si vybavila průběh a boje o wc při střevní chřipce ve 4členné domácnosti. Ani nedomyšlet, co to musí být v rodině se 5 a víc dětma 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
30.5.13 09:52

@Seizdra 12 hod,7 hod,6 hod, vyvolávaný 4 hod, 8 hod, 1,5 hod :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21848
30.5.13 09:54

@Timinka ono to tu už padlo jo? :oops: tak to pardón, já nečetla vše, jen kousek při nočním kojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
30.5.13 09:56
@Seizdra píše:
@Timinka ono to tu už padlo jo? :oops: tak to pardón, já nečetla vše, jen kousek při nočním kojení :mrgreen:

ne asi ne, to jsou moje porody :mrgreen: ptala ses jestli se zkrocuje doba porodní…

• Citovat
  • Upravit
24837
30.5.13 10:01

@Seizdra Něco o mých porodech na str.11 ;) Jinak za mě nejrychlejší a nejbolestivější porod byl druhý ;)
Střevní chřipka je fakt „sranda“ :roll: Aspoň, že to má takový rychlý průběh :lol: :zed: Ony celkově nemoci stojí (nejen) ve velké rodině za houby a je to na hlavu :zed: Ale pokud bych si mohla masochisticky vybrat, tak je snad ta střevní pohroma lepší než viróza se smrkáním, kašláním a horečkami. To je pak peklo a než se všichni vyškrtají, je měsíc v háji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.5.13 10:14
@Timinka píše:
ne asi ne, to jsou moje porody :mrgreen: ptala ses jestli se zkrocuje doba porodní…

Ahaa, já nevěděla, že jsi taky vícedětná :) no tak až na ten předposlední to docela sedí :) a co to vyvolání? Sice kratší, ale byl to mazec co se týče bolesti, ve srovnání s tím porodem před ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.5.13 10:15

@fragola mrknu :) a chtělas vždycky velkou rodinu? Já si říkala, že jedno dítě stačí, že 2× rodit nepůjdu, od porodu jsem dnes přesně 4 týdny a už mě to chytá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
30.5.13 10:20

@Seizdra za sebe musím říct, že ten vyvolávaný byl nejhezčí :nevim: možná tím, že jsem věděla že ten den se to stane, mohla jsem se na to připravit, ntuším… :nevim: Bylo to prostě úplně jiné… ale tedy i dcerka je jiná, má aspergerův syndrom netuším, třeba jsme jinak propojené a proto byl jiný i porod. Ale byl vyjímečný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová