Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jířa6 máš pravdu a ještě stíhali s dětma chodit na pole, přešívat věci…taky když si někdy začnu dudlat, tak si vzpomenu na babičku, že opravdu neměli takové vymoženosti jak my a nestěžovali si, brali to tak, jak to bylo.
My to máme všechno jednodušší, lehčí…
@fragola Gratuluju k Lucince
a ať Ti ona i celá Tvoje rodinka dělá jenom samou radost ![]()
@fragola -Mocinky GRATULUJI k malinké holčičce. At vám dělá obrovskou radost.
![]()
@fragola Není vůbec vůbec zač
a když budeš mít někdy chuť a čas, tak dej vědět, jak se máte.
Zdravím zakladatelku i ostatní účastnice diskuze a fandím také velkým rodinám. Omlouvám se, že jsem nečetla všechny komentáře - ale u první zmínky o standardu a zejména kroužcích a lyžích jsem musela přestat…Sama jsem ze čtyř sourozenců, už jsme samozřejmě dospělé a děkuju za to, že je mám. Fandím Vám.
@fragola velikááá gratulace. Už jsi doma s rodinkou? Hlavně zdraví celé rodině a fandím Vám ![]()
@fragola -není zač, hodně tvojí rodince fandím, jsi bezva ženská a máš krásné děti.
.
Pak hod fotečky at jukneme na maličkou princezničku. ![]()
Ahojky,
Jinak holky nevím zda my někdo z vás poradí, ale v pondělí jsem byla u svého obvodáka, zjistil mě boreliozu mám nasazené antibiotika, udělala se my šílenej flek na noze našla jsem si klíště v noze je to 14.dní. a i tak jsme si tu ránu zdeinfikovala a stejně ten flek se tam oběvil.
Hodně ráda bych chtěla jít do miminka ale ted mám opravdu strach že musím zase rok či dva počkat. Co myslíte. ![]()
@fragola Vcera jsem koukala na profil, jestli uz…
Moc gratuluju! ![]()
@fragola jej, tak už je to tady… gratuluji taky k Lucince… vidím, že rekord jsi nepřekonala, přes pět kilo to nebylo, ale i tak je to pěkný kousek
![]()
Tak ať vám dělá jen samou radost… ![]()