Páté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
21.9.13 08:34

@Denpry já mmám 3.Chtěla jsem 3 nikdy víc než 3 a chci 4 :mrgreen: Jinak jsem z 5 holek. Ale zatím se mé hormony drží. táta má to samé. Tak si myslím že stejně to 4 bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.9.13 09:55

Jee,5 holek?? Taky? A jake vek. rozmezi?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
21.9.13 10:17

@Denpry Jako fakt? Já mám teď jednoho prcka a říkám si jak bych jich zvládala více :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
21.9.13 10:20

Holky, prosím vás, jak to zvládate? Já mám dost s jedním :oops: Řekněte mi prosím, že z dalšíma je to v něčem o něco snazší, jinak nevím jak to zvládnu.
Mám sice hodný dítě ale náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.9.13 10:24

Tak my máme jedno ještě tak půl roku zpátky když se mě zeptal někdo na druhé, jsem okamžitě odpověděla že druhé nejdříve jak malá půjde do školy no a po půl roce už mám zase jiný názor a začínáme si pohrávat s myšlenkou vlítnout na to druhé velmi brzy :D teď jsem toho názoru že třetí už by bylo pro nás moc, ale kdo ví třeba si za rok řekneme že to třetí by taky ještě šlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
21.9.13 10:40

Obdivuju každou, která se rozhodne mít víc jak jedno dítě :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
21.9.13 14:21

Taky si pohrávám s myšlenkou, že půjdeme ještě do 6. dítka, zatím je nejmladšímu měsíc a 7 dní, ale chtěla bych mít sudý počet dětí, aby si měl synek s kým hrát :-).

Když si člověk zvykne a roli matky miluje, tak jde všechno snáz, ale na začátku to je drsný :-D :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
21.9.13 14:23
@Gituš píše:
Taky si pohrávám s myšlenkou, že půjdeme ještě do 6. dítka, zatím je nejmladšímu měsíc a 7 dní, ale chtěla bych mít sudý počet dětí, aby si měl synek s kým hrát :-).Když si člověk zvykne a roli matky miluje, tak jde všechno snáz, ale na začátku to je drsný :-D :mrgreen: :mrgreen:.

Páni, ty jsi hustá. Po měsíci jsem si vždy říkala, již nikdy víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
21.9.13 14:31

@boball Já měla pohodový porod, a už před ním jsem si říkala, že bych chtěla ještě to šesté mrně. Máme u syna a dcery rozestup 2 let, pak máme dvojčata a teď malého, který si jednou nebude asi mít s kým hrát, protože starší děti už budou mít své zájmy a jednovaječná dvojčata mají spolu velmi blízký vztah, takže nevím, nevím, jak to bude, sice ti sourozenci budou mít roli, malého milují, starají se o něj, ale parťák by pro něj byl lepší :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.9.13 14:33

Mam ted 4,cisar a v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
21.9.13 14:36
@Gituš píše:
@boball Já měla pohodový porod, a už před ním jsem si říkala, že bych chtěla ještě to šesté mrně. Máme u syna a dcery rozestup 2 let, pak máme dvojčata a teď malého, který si jednou nebude asi mít s kým hrát, protože starší děti už budou mít své zájmy a jednovaječná dvojčata mají spolu velmi blízký vztah, takže nevím, nevím, jak to bude, sice ti sourozenci budou mít roli, malého milují, starají se o něj, ale parťák by pro něj byl lepší :-D.

Ty jo, nedovedu si to přestavit. Klobouk dolů. Já mám dvě děti dospělé a jednoho kluka 29 měsíců a jsem z nich někdy docela na palici. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
21.9.13 15:09

@boball No to já jsem z nich někdy taky dost unavená - že bych si nejraději sbalila kufry a už se nikdy nevrátila, ale manžel se naštěstí hodně stará i když je 4 dny v týdnu pryč, ty zbylé tři dny se stará jak nejlépe může, je to neocenitelná psychická podpora :-).

Mě role matky naplňuje, baví mě to, i když mě to občas dost vyčerpává :-). Vždycky jsem si přála velkou rodinu, a to se mi splnilo, své nejtajnější přání jsem si splnila, teď by to chtělo ještě bonus - poslední miminko :-D. A už pak dám s „rozmnožováním se“ pokoj :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.13 15:54

@Petra2829 já mám dvě svoje a v péči ještě bráchu :)

@andy266 jj, klidně :) ale bylo by to na dnešní dobu moc :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.9.13 16:06

Holky-kdo máte třeba 5 nebo 6 dětí-jak zvládáte práci? Dát děti do školy, do školky, po návratu z práce úkoly, kroužky, vařit, uklízet, prát, žehlit…?Přeci jenom skloubit třeba dvě děti a práci dá někdy zabrat. Pokud nejsou babičky, které pomhají.
A co zaměstnavatel? Nebál se vás vzít, abyste často neměly paragraf či propustky k návštěvě lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.9.13 17:24

Myslim, ze u tohoto poctu deti, nulovych babickach a castych nemocech/u nas/ je jeden rodic doma NUTNOSTI. Predtim jsem byla na RD ja, ted byl doma manzel, ted budu /jsem/ zase ja a manzel taky/ vojak v. v/. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová