Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sadman píše:
Pro Krista pátý už se snad neplánuje, ne?
No někdy se plánuje i šesté a ne jen plánuje.
![]()
@Fofrník píše:
No někdy se plánuje i šesté a ne jen plánuje.![]()
![]()
A povede se seste a sedme najednou, ze? ![]()
@Janča6 píše:
A povede se seste a sedme najednou, ze?
To jsem tady tolik profláknutý?
![]()
@Fofrník píše:
To jsem tady tolik profláknutý?![]()
No tohle mi zrovna utkvelo ![]()
Ahoj maminky otevírám diskuzi vkládám anonymně jelikož to u nás ještě pár lidí neví. Čekáme 5 miminko teď 3 měsíc máme doma kluky 13,9,7 let a 4 roky.
@Anonymní píše: Více
Tak držím pěsti
gratulovat z pověrčivosti nebudu
No jsem zvědavá jak se to bude zvládat i když si říkám 4 nebo 5 to už je jedno
já miminko chtěla. Někteří už to vědí jen blízká rodina manžela ještě ne. Počítám s negativními reakcemi. U jednoho člověka jsem si už vyslechla že jsme se snad posr..i a že jestli si to nechám tak sem nebude jezdit, no tak ať nejezdí. Jednoduché. Oni je neživí a nevychovávají. Ale tato reakce mně trochu rozhodila. Ach ty hormony. Svoje děti miluju a moc se těším na další miminko.
U nás se čtvrtým dítětem taky nejvíc brblali ti, kteří děti vidí jednou za uherský rok. Ujistila jsem je, že vůbec nemusí jezdit, když jim to mimino tolik vadí.
Samozřejmě si to už nepamatují a normálně přijeli… Je to tím šokem bych řekla. Protože normální je mít 2 děti a konec.
@Sadman No tím že máme kluky tak bych si přála holčičku, ale počítám s tím klukem
@Modesta u nás už taky brblali, když jsme čekali čtvrtý. To jsem zvědavá na to teď.. Hlavně s tím mají problém ty co mají jedno dvě děti. No jsme pro ně blázni a nebo jsem zaslechla že jsem novodobá Marie Terezie což jsem se jen vysmála…
Mě taky kamarádka řekla, že kdyby čekala třetí, nemohla by chodit s nejstarším sportovat a nemohla by ho nosit na koníčka na zádech ![]()
Je jedno, co ostatní chtějí. Dokud ti ty děti nevychovávají a neživí, nemají co pindat. Nebo teda pindat můžou, ale měli by být taky připraveni na to, že budou setřeni.
Hele u čtyř kluků nechtěj zase tak moc holku 😃 se nedoplatíš. Mojí dceři je 7 a neexistuje, že by měla něco, co není holčičí, není to růžové, nemá to tylovou sukni a nebo na tom není Elza/Minnie/Sky. Hrozný. A to nemluvím o penězích za hračky. Kluky zajímají auta, mašinky…
Přesně tak souhlasím s tebou. 🤣No to mně je jasný kdybych měla holku tak to mám to samé samé šatičky, panenky atd… 🤣 🤣 🤣 Ale manžel holky neumí 🤣 počítám s klukem i když bych byla asi v šoku kdyby to byla holka. No holky jsou náročnější :smiling_face_with3_hearts: 🤣 to znám u sebe @Modesta
Někdo tady dával teorii, že hodně záleží na tom, jaká doba od ovulace uplynula. Prý holčičí spermie jsou rychlejší, ale zase nevydrží dlouho 😃 takže pokud je styk těsně před ovulací nebo při ní, vyjde kluk. Pokud po ovulaci, vyjde holka.