Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Neselhalo nicLida
Takze je vlastne planovane. No tak gratuluji, pokud se zadarilo ![]()
Nechapu jak nekdo muze uzivit 5 deti pokud neni milionar.. ale pokud chcete tak do toho jdete
@Anonymní píše:
Neselhalo nicLida
Aha, pak nechápu čemu se divíš ![]()
Děvčata, zname se s diskusí, skutečně obdivuji vaši schopnost flusat jedovate sliny, kamkoli prijdete.
Jste mistryně pasivní agrese.
Ja treba chtěla sdílet ne úplně šťastné pocity a obavy, nic víc. Nepotřebuji, aby mě někdo, kdo asi nemá svuj život v pořádku (pokud ano, proč nonstop útočné komentáře, co si tu hojíte?), zesměšňoval.
Mám v podobném stylu 3. dítě (zatím teda ještě v břiše).
Plánované bylo, ale až tak ideálně za 3 roky. Nicméně přišlo do doby, ve které máme poměrně velké finanční výdaje, práce všude až nad hlavu…takže Ti plně rozumím. Úplně odvázaná jsem z toho nebyla, ale přesně jak píšeš, žádná tragédie se nekonala. Nevyhnula jsem se teda obavám, jak to vše zvládneme, ale při pohledu na ty 2 čárky na testu jsem stejně měla strašnou radost.
Jinak ten test mě naopak uklidnil, bylo mnohem lepší vědět na čem jsem. Do té doby jsem byla strašně nervní. ![]()
@Anonymní píše:
Mám v podobném stylu 3. dítě (zatím teda ještě v břiše).Plánované bylo, ale až tak ideálně za 3 roky. Nicméně přišlo do doby, ve které máme poměrně velké finanční výdaje, práce všude až nad hlavu…takže Ti plně rozumím. Úplně odvázaná jsem z toho nebyla, ale přesně jak píšeš, žádná tragédie se nekonala. Nevyhnula jsem se teda obavám, jak to vše zvládneme, ale při pohledu na ty 2 čárky na testu jsem stejně měla strašnou radost.
Jinak ten test mě naopak uklidnil, bylo mnohem lepší vědět na čem jsem. Do té doby jsem byla strašně nervní.
Tak asi tak. Díky za podporu. Další dítě bylo v kolonce: možná, někdy, nebo uz ani ne. Přece jen jsme starší, mám jen jeden vejcovod, nevsadila bych si na to ani zlamanou gresli. V hlavě uz mam mód, mrne jde do školky, můžu být v klidu v práci.
Ale máš pravdu, udelam test a uvidim, odpo jedu na poradu, tak se stavim v lékárně.
Diky, L.
@zudina píše:
Nechapu jak nekdo muze uzivit 5 deti pokud neni milionar.. ale pokud chcete tak do toho jdete
nase ctyri živíme v pohodě, vš, soukroma sš, dva dalsi ještě uzivaji skoly skorozdarma.
Nekdo nemá asi takové naklady, nebo nevím. Nouzi netrpime, milionáři, co si hodnoty majetku jsme, cash je nemáme, dluhy nemáme, myslím že žijeme pekny život.
@Anonymní píše:
nase ctyri živíme v pohodě, vš, soukroma sš, dva dalsi ještě uzivaji skoly skorozdarma.
Nekdo nemá asi takové naklady, nebo nevím. Nouzi netrpime, milionáři, co si hodnoty majetku jsme, cash je nemáme, dluhy nemáme, myslím že žijeme pekny život.
Dej vědět a držím palce. I páté dítě je dar a zaslouží si naši přízeň a náruč lásky. My tedy nevíme samou roztažností, co do huby. Tolik k uživení početného potomstva.
@Anonymní píše:
@Jana525 @terienDěvčata, zname se s diskusí, skutečně obdivuji vaši schopnost flusat jedovate sliny, kamkoli prijdete.
Ja treba chtěla sdílet ne úplně šťastné pocity a obavy, nic víc. Nepotřebuji, aby mě někdo, kdo asi nemá svuj život v pořádku (pokud ano, proč nonstop útočné komentáře, co si tu hojíte?), zesměšňoval.
tak promin, tu gratulaci beru zpet. Byla myslena uprimne a vazne by me zajimalo s kym mam tu cest. Asi bych nebyla prekvapena.
Aspon neplivu anonymne a mam koule na to, napsat druhymu, co si o nem myslim pod svym nickem.
@Anonymní píše:
@Jana525 @terienDěvčata, zname se s diskusí, skutečně obdivuji vaši schopnost flusat jedovate sliny, kamkoli prijdete.
To sis mě asi s někým spletla ne? Není v tom nic jedovatého, pokud se na dítě necítíš, což plně chápu, měla ses chránit. Pokud ses nechránila, tak ti to asi tak moc nevadí
Dost mě překvapuje, že ženská, co má 4 děti to vidí jinak.
@terien nic si z toho nedelej, ja taky nechapu, co jedovateho jsem napsala. Normalne jsem se zeptala ze zvedavosti, jaka antikoncepce selhala, protoze to se proste stat muze. Samotne se mi to stalo pred ctyricitkou taky. Ze jsem napsala, ze to nezavidim, no proste to tak je, z meho pohledu to neni zrovna super situace. Ale jasne, kazdy to muzeme videt uplne jinak.
No, ale, kdyz ti zakladatelka odpovi, ze zadna antikoncepce neselhala, tak pak vazne trosku nechapu, co resi. A ze jsem ji poprala k tehotenstvi, aha, tak uz asi ani to se nesmi.
To nebudu resit, proste hormony. Kazda mame takovy dny a zrejme me nemusi z nejake jine diskuze. Jeji problem.
Mno, já Ti závidím!!
.. a to ostatní sedne..
@Anonymní píše:
Holky, mám trochu obavu, že jsem popáté těhotná. Ne, že by to byla katastrofa, muže mám v pohodě, zajištění jsme, ale…moc se mi to nehodí, je mi čtyřicet, mám práci, nejmladší nastoupil do školky, uz jsem si myslela, že půjdu v životě o krok dál.
Test vyzkousim v pondělí, zatím chci žít v nevědomosti.
Lída
@Magdaleeena Já momentálně s šíleným batoletem ani nezávidím.)) Zdá se, že s pátým dítětem byl můj mateřský pud plně uspokojen. ![]()
@zudina píše:Úplně normálně. Stačý nebýt líný a mít ujasněné priority.
Ahoj, zkouším obnovit příspěvek.. Zda tu je někdo kdo také začátkem roku plánuje ještě 5té miminko?? 💞
My od února. Moc ráda si budu psát s někým, kdo to má stejně 🙏 😇