Páté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
24.4.14 23:03

Mame tri deti (5,3,2) a pracuji na polovicni uvazek. 2 nejmladsi hlida babicka. Ted se to nejak zvladnout da. V zari jde nejstarsi do skoly a prostredni skolky a doma zustane posledni a pribudou domaci ukoly a nemoci. Tak uvidime. Beru si inspiraci od vas s vetsim poctem deti a hluboce smekam. To bych nedala, uz ted jedu na rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
25.4.14 09:51

@iwn taky máme 4 holky, já bych chtěla páté, ale rozum a finanční situace nám to nedovolují. Jinak bych do toho šla hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
5.5.14 15:53

Nenajde se tu maminka, co má 4 a více dětí a studuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.6.16 00:50

Ahoj, máme 4 děti, zvládáme to v pohodě. Jsem už dlouho doma, bydlíme na vesnici.Jsem tady pro děti, učím se s nimi, obstarávám dům…atd.,Do práce se nechystám, protože manžel přes týden není doma a někdo se o dům a děti musí starat. Bydlíme v třígeneračním domě, už jen s tchýní, která chodí do práce a starou babičkou(prababičkou).Našim dětem je skoro 15,11,6 a 4 roky. A asi jsem blázen, ale přemýšlí ještě o jednou prckovi…příjdu si tak nějak nevyužitá :-) :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.6.16 09:00

Ahojky @zakelka,s, tak ten pocit nevyužití znám :mrgreen: :mrgreen:,já se tak cítila taky a určitě blázen nejsi..My ted máme 3 měsíční princeznu a to je u nás 6dítko..máme dvoch kluku a čtyři děvčata..a řeknu, že ted se fakt cítím uplně využitá :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.17 20:42

Holky, mám trochu obavu, že jsem popáté těhotná. Ne, že by to byla katastrofa, muže mám v pohodě, zajištění jsme, ale…moc se mi to nehodí, je mi čtyřicet, mám práci, nejmladší nastoupil do školky, uz jsem si myslela, že půjdu v životě o krok dál.
Test vyzkousim v pondělí, zatím chci žít v nevědomosti.
 Lída

• Citovat
  • Upravit
34473
10.7.17 20:47

A s čím ti můžeme pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
10.7.17 21:01

@terien Taky jsem se chtěla zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
10.7.17 21:12

No nezavidim. Jakapak antikoncepce selhala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
10.7.17 21:14

Ok. já bych to chtěla vědět hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
10.7.17 21:30

Asi se pani chtěla jen někomu sverit. At to dopadne jakkoliv věřím ze to zvladnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.7.17 22:04
@Anonymní píše:
Holky, mám trochu obavu, že jsem popáté těhotná. Ne, že by to byla katastrofa, muže mám v pohodě, zajištění jsme, ale…moc se mi to nehodí, je mi čtyřicet, mám práci, nejmladší nastoupil do školky, uz jsem si myslela, že půjdu v životě o krok dál.
Test vyzkousim v pondělí, zatím chci žít v nevědomosti.
Lída

Já mám páté dítě taky neplánované, ale chtěné a milované. Budou mu brzy dva. Neměnila bych za nic na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.17 22:25
@mayecka píše:
Asi se pani chtěla jen někomu sverit. At to dopadne jakkoliv věřím ze to zvladnete :hug:

Presne tak, chtela jsem sdilet pocity.

@Jana525 píše:
No nezavidim. Jakapak antikoncepce selhala?

Neselhalo nic :srdce:

Lida

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.17 22:27
@eva valoi píše:
Já mám páté dítě taky neplánované, ale chtěné a milované. Budou mu brzy dva. Neměnila bych za nic na světě.

Myslím že to máš ještě složitější, u nas je fakt pohoda, ale tak uz mam svuj vek, no, uz zasloužím trochu klidu. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
14809
11.7.17 08:03
@Anonymní píše:
Myslím že to máš ještě složitější, u nas je fakt pohoda, ale tak uz mam svuj vek, no, uz zasloužím trochu klidu. :jazyk:

Tak malej je hodně živej. Ale trošičku se to zlepšuje. Nejhorší období snad je za námi.) Šesté neplánuji, dáváme si pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová