Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mame tri deti (5,3,2) a pracuji na polovicni uvazek. 2 nejmladsi hlida babicka. Ted se to nejak zvladnout da. V zari jde nejstarsi do skoly a prostredni skolky a doma zustane posledni a pribudou domaci ukoly a nemoci. Tak uvidime. Beru si inspiraci od vas s vetsim poctem deti a hluboce smekam. To bych nedala, uz ted jedu na rezervu.
@iwn taky máme 4 holky, já bych chtěla páté, ale rozum a finanční situace nám to nedovolují. Jinak bych do toho šla hned ![]()
Ahoj, máme 4 děti, zvládáme to v pohodě. Jsem už dlouho doma, bydlíme na vesnici.Jsem tady pro děti, učím se s nimi, obstarávám dům…atd.,Do práce se nechystám, protože manžel přes týden není doma a někdo se o dům a děti musí starat. Bydlíme v třígeneračním domě, už jen s tchýní, která chodí do práce a starou babičkou(prababičkou).Našim dětem je skoro 15,11,6 a 4 roky. A asi jsem blázen, ale přemýšlí ještě o jednou prckovi…příjdu si tak nějak nevyužitá
![]()
Ahojky @zakelka,s, tak ten pocit nevyužití znám
,já se tak cítila taky a určitě blázen nejsi..My ted máme 3 měsíční princeznu a to je u nás 6dítko..máme dvoch kluku a čtyři děvčata..a řeknu, že ted se fakt cítím uplně využitá
![]()
Holky, mám trochu obavu, že jsem popáté těhotná. Ne, že by to byla katastrofa, muže mám v pohodě, zajištění jsme, ale…moc se mi to nehodí, je mi čtyřicet, mám práci, nejmladší nastoupil do školky, uz jsem si myslela, že půjdu v životě o krok dál.
Test vyzkousim v pondělí, zatím chci žít v nevědomosti.
Lída
Asi se pani chtěla jen někomu sverit. At to dopadne jakkoliv věřím ze to zvladnete ![]()
@Anonymní píše:
Holky, mám trochu obavu, že jsem popáté těhotná. Ne, že by to byla katastrofa, muže mám v pohodě, zajištění jsme, ale…moc se mi to nehodí, je mi čtyřicet, mám práci, nejmladší nastoupil do školky, uz jsem si myslela, že půjdu v životě o krok dál.
Test vyzkousim v pondělí, zatím chci žít v nevědomosti.
Lída
Já mám páté dítě taky neplánované, ale chtěné a milované. Budou mu brzy dva. Neměnila bych za nic na světě.
@eva valoi píše:
Já mám páté dítě taky neplánované, ale chtěné a milované. Budou mu brzy dva. Neměnila bych za nic na světě.
Myslím že to máš ještě složitější, u nas je fakt pohoda, ale tak uz mam svuj vek, no, uz zasloužím trochu klidu. ![]()
@Anonymní píše:
Myslím že to máš ještě složitější, u nas je fakt pohoda, ale tak uz mam svuj vek, no, uz zasloužím trochu klidu.
Tak malej je hodně živej. Ale trošičku se to zlepšuje. Nejhorší období snad je za námi.) Šesté neplánuji, dáváme si pozor.