Páté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenka76
14.4.13 18:42

Tak se mi to nejak pomotalo.5 nebo 7. :lol: rozhodne stale plati, co jsem psala.Je to vase rozhodnuti, nenechte si do toho kecat!

• Citovat
  • Upravit
1011
14.4.13 18:44

@fragola
6 dětí..? Jak to zvládáš??? Já mít víc než dvě děti, tak se asi zblázním…Stačí mi ty moji dva satánci, ale 6dětí..? To klobouk dolů, že to zvládáš a čekáte 7.dítko… :kytka:

Jinak zakladatelko-ono je to vaše věc kolik budete mít děti, i kdybyste měli 10dětí, tak je to jen a jen vaše věc…Vy je budete živit, šatit apod. A reakce okolí? Na ty se vykašli… Když potkám (usměvavao) maminu a za ní jí cupitají 4-5dětí, tak si říkám, jak to dělá, že se usmívá a ještě má tolik dětí..Já bych to nezvládla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.4.13 18:52

Můžu se zeptat, jak staré ty děti vůbec máš? :lol: Já mám taky 4 děti- 22,20, a dvojčata 16. příští rok bychom chtěli počít páté. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.4.13 18:54
@Bessi píše:
Můžu se zeptat, jak staré ty děti vůbec máš? :lol: Já mám taky 4 děti- 22,20, a dvojčata 16. příští rok bychom chtěli počít páté. :mavam:

Jéžíši vy jste ale blázni :mrgreen: :mrgreen: :lol: Co když to budou zase dvojky :lol: Teda obdivuju že do toho zas chcete jít, když máte děti odrostlé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.4.13 19:03

No právě, že jsou odrostlé. Jsou pořád někde pryč. Chlap je pořád v práci a já jsem pořád sama. Po klukách mám podvaz, tak musím na minimálku IVF a nechám si zavést jen jedno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.4.13 19:03

Klobouk dolů, ja se třemi mám upřímně dost. Pokud máš partnera co je ti oporou a který ti pomáhá tak pak klidně deset. Oni už stejně lidé komentují i tři děti natož pak malou školku :lol: držte se a ať se podaří tak jak si přejete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.13 19:14

@viky23 My neplánujeme, ale konáme 8)

@BoDaViDoVe Ono to jde, není to tak hrozný :) Sice uznávám, že bych občas s chutí prchla do lesů a luk :lol:, ale vždycky mě to hodně rychle přejde. Je to sice občas na hlavu, je to cvrkot od rána do večera, ale je to neuvěřitelně krásný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

Je to vaše rouhodnutí, tak proč přemýšlet nad tím co řeknou ostatní okolo. Pokud tě naplnuje tato role, tak roď. Já bych to asi nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470

Myslím, že na dnešní dobu je těch dětí nějak moc. Ale musíš sama, na kolik se cejtíš a taky hlavně jestli jsi schopna je zabezpečit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
14.4.13 19:20

Tak to nám se má narodit páte mimčo někdy v polovině srpna. Blízké okolí si už zvyklo a těší se na další děťátko, ostatní okolí mi je upřímně fuk :D.

I se 4 dětma se na nás občas koukají divně, ale většinu času jsou „ohlasy“ milé a
kladné. Ale okolí mi je upřímně jedno, ať si říká, kdo chce, co chce.
Jsou to přeci mé děti a můj život.

Takže nehleď na ostatní :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.13 19:23

@Gituš obdivuji tě:-)) přeji moc štestička vam všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.4.13 19:34

@fragola
To já bych nejspíš utekla…:-D Ono je to krásné, ale náročné…Já bych ty nervy neměla… Hodně trpělivosti a hlavně zdraví… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
14.4.13 20:03

Všechny s vícepočetnou rodinou máte můj velký obdiv, že to zvládáte. Můžu se zeptat, co máte za auto? :lol:

• Citovat
  • Upravit
15067
14.4.13 20:09

Odivuhodné :lol: když to zmákneš, tak co je komu do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
14.4.13 20:16

Kdyz je uzivis a pokud nezijete vsichni v jedne cimre… Proc ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová