Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fragola
6 dětí..? Jak to zvládáš??? Já mít víc než dvě děti, tak se asi zblázním…Stačí mi ty moji dva satánci, ale 6dětí..? To klobouk dolů, že to zvládáš a čekáte 7.dítko… ![]()
Jinak zakladatelko-ono je to vaše věc kolik budete mít děti, i kdybyste měli 10dětí, tak je to jen a jen vaše věc…Vy je budete živit, šatit apod. A reakce okolí? Na ty se vykašli… Když potkám (usměvavao) maminu a za ní jí cupitají 4-5dětí, tak si říkám, jak to dělá, že se usmívá a ještě má tolik dětí..Já bych to nezvládla…
Můžu se zeptat, jak staré ty děti vůbec máš?
Já mám taky 4 děti- 22,20, a dvojčata 16. příští rok bychom chtěli počít páté. ![]()
@Bessi píše:
Můžu se zeptat, jak staré ty děti vůbec máš?Já mám taky 4 děti- 22,20, a dvojčata 16. příští rok bychom chtěli počít páté.
Jéžíši vy jste ale blázni
Co když to budou zase dvojky
Teda obdivuju že do toho zas chcete jít, když máte děti odrostlé ![]()
No právě, že jsou odrostlé. Jsou pořád někde pryč. Chlap je pořád v práci a já jsem pořád sama. Po klukách mám podvaz, tak musím na minimálku IVF a nechám si zavést jen jedno. ![]()
Klobouk dolů, ja se třemi mám upřímně dost. Pokud máš partnera co je ti oporou a který ti pomáhá tak pak klidně deset. Oni už stejně lidé komentují i tři děti natož pak malou školku
držte se a ať se podaří tak jak si přejete. ![]()
@viky23 My neplánujeme, ale konáme ![]()
@BoDaViDoVe Ono to jde, není to tak hrozný
Sice uznávám, že bych občas s chutí prchla do lesů a luk
, ale vždycky mě to hodně rychle přejde. Je to sice občas na hlavu, je to cvrkot od rána do večera, ale je to neuvěřitelně krásný ![]()
Je to vaše rouhodnutí, tak proč přemýšlet nad tím co řeknou ostatní okolo. Pokud tě naplnuje tato role, tak roď. Já bych to asi nedala.
Myslím, že na dnešní dobu je těch dětí nějak moc. Ale musíš sama, na kolik se cejtíš a taky hlavně jestli jsi schopna je zabezpečit.
Tak to nám se má narodit páte mimčo někdy v polovině srpna. Blízké okolí si už zvyklo a těší se na další děťátko, ostatní okolí mi je upřímně fuk
.
I se 4 dětma se na nás občas koukají divně, ale většinu času jsou „ohlasy“ milé a
kladné. Ale okolí mi je upřímně jedno, ať si říká, kdo chce, co chce.
Jsou to přeci mé děti a můj život.
Takže nehleď na ostatní
![]()
@fragola
To já bych nejspíš utekla…:-D Ono je to krásné, ale náročné…Já bych ty nervy neměla… Hodně trpělivosti a hlavně zdraví… ![]()
Všechny s vícepočetnou rodinou máte můj velký obdiv, že to zvládáte. Můžu se zeptat, co máte za auto? ![]()
Kdyz je uzivis a pokud nezijete vsichni v jedne cimre… Proc ne ![]()
Tak se mi to nejak pomotalo.5 nebo 7.
rozhodne stale plati, co jsem psala.Je to vase rozhodnuti, nenechte si do toho kecat!