Páté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
14.4.13 20:25

@LucajdaS Třeba my máme Mercedes Vito ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
14.4.13 20:48

@fragola tak tam se asi vejdete ;)

• Citovat
  • Upravit
371
14.4.13 21:18

Mam 5 a krome moji matky me nikdo neodsuzoval, ale i kdyby, tak me to absolutne nezajima a na blby reci mam vzdycky pripravenou odpoved, ktera opravdu „sedi“! rozhodne lepsi 5,nez jedno- tech je mi setsakra lito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.4.13 21:57

@fragola a jak bydlíte, kolik místností má váš barák? to asi nebude mít každé dítě svůj pokoj co? co potom až budou dojíždět a studovat? vím jen co mamku stálo školný a vlak, dojížděla jsem denně 30km, nepočítám pomůcky, pak mobily atd…asi jste milionáři :mrgreen:
Já bydlím v rakousku, na české poměry se mámedobře, ale žijeme tady, je tu draho a manžel nechce skrz finance ani druhé, právě přemýšlí do budoucna, že každé dítě pak bude chtít telefon, pořítač…nevím kolik ti je let, ale to budeš plodit dokud to půjde 8o???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.13 22:02

@viky23 Neber to osobně, ale nemíním se ti svěřovat do detailů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.4.13 22:04

@fragola no vykrást tě nepůjdu, ale tolik dětí už mi přijde trochu přeháňka :lol: :lol: ale jak řečeno, živit ti je nebudu že jo :mrgreen: uffff :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.13 22:14

@viky23 Naštěstí každého věc, kolik dětí si pořídí a kolik uživí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
14.4.13 22:17

@fragola já Fragolu velice obdivuju a tiš ezávidím! Já to zvládnoout tak do toho jdu taky. Já bych chtěla třetí dítko určitě, protože moje holčička je postižená, tak bych ještě toužila po zdravém dítku a klidně po čtyřek jako má Fragola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.4.13 22:26

@fragola a za chvíli budete jezdit autobusem :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.4.13 22:59

@viky23
Proč se do ní navážíš??? Je snad její věc kolik má dětí, ne..? I kdybch ji měla 20, tak tobě to může být jedno, ne..? Ty je živit, šatit nebudeš!!! To, že někdo má jedno nebo 7dětí jen jeho věc!!! A že každé dítko nemá svůj pokojík!!! To nemají ani v rodině, kde jsou 2děti!!!
Pokud potkám rodinu se čtyřmi dětmi, tak si říkám, že já bych tolik dětí mít nechtěla, ale zároveň je obdivuji, jak to zvládají a že se nezbláznili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
14.4.13 23:05

Příspěvek upraven 24.06.16 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.4.13 23:06
@viky23 píše:
@fragola a jak bydlíte, kolik místností má váš barák? to asi nebude mít každé dítě svůj pokoj co? co potom až budou dojíždět a studovat? vím jen co mamku stálo školný a vlak, dojížděla jsem denně 30km, nepočítám pomůcky, pak mobily atd…asi jste milionáři :mrgreen:
Já bydlím v rakousku, na české poměry se mámedobře, ale žijeme tady, je tu draho a manžel nechce skrz finance ani druhé, právě přemýšlí do budoucna, že každé dítě pak bude chtít telefon, pořítač…nevím kolik ti je let, ale to budeš plodit dokud to půjde 8o???

Možná právě proto, že tvuj muž nechce druhé dítě tak jsi nepříjemná na někoho kdo to zvládá…a může si je dovolit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
14.4.13 23:27

Asi tak: 0 dítí - špatně - musíš mít děti
1 dítě - špatně - bude rozmazlený jedináček
2 děti - 2 holky - špatně - otec musí mít syna
2 děti - 2 kluci - špatně - maminka potřebuje načančat holčičku
2 děti - páreček, starší syn - špatně - lepší je starší dcera, bude chůva
2 děti - páreček, starší dcera - špatně - syn by měl mladší sestřičku chránit a bránit ji, až spolu půjdou do školky
3 děti - špatně - překročila jsi normu
4 děti - špatně - začíná to být nějaký podezřelý… Jste věřící?
5 a víc dětí - špatně - sociální případ

A to nemluvím o rozestupech mezi dětmi. To by bylo na dlouho ;)

Jenom chci říct, že ať si pořídíte kolik dětí chcete, vždycky se najde někdo, kdo vás odsoudí. To si nevybereš. Prostě pokud to chceš ty i manžel a děti uživíte, tak do toho jděte. Pokud si nejsi jistá, tak se na to vykašlete. 4 zdravé děti jsou taky úžasné. Je to jenom na vás. Blbý kecy byly, jsou a budou. Koukejte hlavně na sebe a svoji rodinu.

Příspěvek upraven 14.04.13 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.13 23:30

@BoDaViDoVe, @prdelinka_p1 Holky, dík, ale to máte jedno, takoví lidi se vždycky najdou ;) Právě proto si nemíním nechávat lustrovat život někým, kdo na mě působí krajně nesympaticky a o velké rodině neví vůbec nic 8)

@Dita01 Děkuju a ať se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
14.4.13 23:32

Jinak, hodně dětí nemám. Mám 2. Třetí bych strašně chtěla srdcem. Často na to myslím, jaké by bylo, jak by vypadalo. I manžel by se nechal ukecat. A finančně bychom tři zvládli. Dokonce mám vybraná jména:) Ale rozum mi říká, ať brzdím a jsem ráda za ty dvě. Takže třetí leda, že by praskla ochrana. Pro Postinor bych nešla :D

Příspěvek upraven 14.04.13 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová