5 letý a problémy s pindikem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4604
8.2.17 18:36

Minulý týden jsem byla se synem 7 let u urologa. Přetáhnout jde pouze částečně a řekl, že se to řešit nebude když nemá žádné problémy, na čůrání to prý stačí a k ničemu jinému ho zatím nepotřebuje :lol:
O žádné masti ani zákroku neřekl ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
8.2.17 19:01

Syn byl na sondě před pár lety, mastička mu nepomohla, měl to kousek přirostlý. Dělá se to bez narkozy, byl jen trochu oblbnutý už nevím čím, bylo to během pár vteřin hotový a šel domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
8.2.17 19:10
@Dovesilke píše:
Minulý týden jsem byla se synem 7 let u urologa. Přetáhnout jde pouze částečně a řekl, že se to řešit nebude když nemá žádné problémy, na čůrání to prý stačí a k ničemu jinému ho zatím nepotřebuje :lol:
O žádné masti ani zákroku neřekl ani slovo.

No né! Osvícený doktor. :dance: Takových je ale bohužel v současnosti smutná menšina… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.2.17 19:13
@Anonymní píše:
Zdravím, mému synovi bude v dubnu 5let a stále mu nejde přetáhnout pindík, jen tak do půlky žaludu a dál už ne, má to skoro celé po obvodu přirostlé (krom kousíčku). Zkoušeli jsme mastičku, ale ta pomohla jen na zuženou kůži, ted se to už nehne asi rok, je to pořád stejný. Přetahuje si to každý večer. Navíc má posledních pár měsíců problém, že ho pindík prý štípe, pořád si ho přes kalhoty žmoulá když si hraje.. při čůrání prý neštípe nic. Prosím kdo má nějaké zkušenosti, napište mi co nás čeká, já z toho mám (za syna) hroznej strach, ale vím, že nás zřejmě pošle na sondu (obřízku nechci!). A do puberty čekat nechci, raději at to má za sebou ted..

nepřetahovat, mohou se vytvořit ragady, za předpokladu, že to má hodně, což dle popisu asi ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 19:39

@Doctus @Dovesilke
Muzete prosim doporucit nejakeho rozumne smyslejiciho urologa? Ceka me se synem kontrola v 7 letech a ma z casti prilepenou predkozku k zaludu. Stahnout mu ale jde cely. Vubec to nechci resit, v nicem ho to neomezuje, zadne potize pri curani nema.Jen spis pro sichr, kdyby nas pediatricka chtela poslat nekam na konzultaci.Tak at mam jistotu, ze to bude rozumny a jak bylo receno osviceny :D doktor.Jsme z Prahy.Diky!
(anonym kvuli citlivym informacim o synovi)

• Citovat
  • Upravit
9743
8.2.17 19:51
@Anonymní píše:
@Doctus @Dovesilke
Muzete prosim doporucit nejakeho rozumne smyslejiciho urologa? Ceka me se synem kontrola v 7 letech a ma z casti prilepenou predkozku k zaludu. Stahnout mu ale jde cely. Vubec to nechci resit, v nicem ho to neomezuje, zadne potize pri curani nema.Jen spis pro sichr, kdyby nas pediatricka chtela poslat nekam na konzultaci.Tak at mam jistotu, ze to bude rozumny a jak bylo receno osviceny :D doktor.Jsme z Prahy.Diky!
(anonym kvuli citlivym informacim o synovi)

Je mi líto, ale v Praze žádného (rozumného, nerozumného) urologa neznám. Prostě když nemá problémy (záněty, krvácení,…), tak nikam chodit nemusíte, to by měl vědět i PLDD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 19:56

@Doctus
Diky, taky v to prave doufam.Ja nikam ani neplanuju jit, jen me napadlo pro jistotu, kdyby nas pediatricka prudila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9743
8.2.17 19:59
@Anonymní píše:
@Doctus
Diky, taky v to prave doufam.Ja nikam ani neplanuju jit, jen me napadlo pro jistotu, kdyby nas pediatricka prudila :mrgreen:

No tak ji kopnete do hlavy a bude. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 20:07

@Doctus
Ja doufam, ze to nebude treba.Uz sebe vidim pri nejakem chvatu bojoveho umeni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4604
8.2.17 20:24

Já jsem ze zlínského kraje, takže náš urolog je pro vás z ruky.
Nás k němu pediatrička poslala když jsme byli na 7leté prohlídce, ale z jiného důvodu, který se nakonec nepotvrdil a urolog se zrovna podíval i na to přetahování, jinak bychom nešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
10.2.17 22:29
@Devuska píše:
A proc nechces obrizku?

Milá dámo,

amputace predkozky, neboli obrízka je velké svinstvo, znám füru muzü, kterým to znicilo sexuální zivot, a vím o zenách, které mají s obrezaným bolestivý sex.

Kristen O´Harová ve své knize: SEX, TAK JAK HO PRÍRODA ZAMÝSLELA popisuje, proc nekteré zeny trpí s obrezaným bolestí. Poté, co si její obrezaný manzel nechal vypestovat pseudopredkozku, tak ji ty bolesti s ním po sexu presly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
10.2.17 22:33
@Anonymní píše:
Pro Anonym: Děkuji moc, tady se to myslím také dělá v krátké narkoze, jen nevím zda se jde hned domů nebo tam budem přes noc, vy ste byli po zákroku hned propuštěni? Tak pokud jsou nejhorší 2 dny, tak to ještě jde.. Pak jste měli ještě něčím mazat asi že? A někde jsem slyšela že je dobrá pak čůrat do řepíku nebo heřmánku, aby to neštípalo.. Děkuji moc, docela jste mě uklidnila ;-) Jinak jsem z Krkonoš.

Dle vseho se jednalo o dekonglutinaci. Ta se normálne v narkoze nedelá. Naopak, mnozí doktori to delají mengelsky. Bez jakéhokoliv znecitlivení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
10.2.17 22:36
@Devuska píše:
A proc nechces obrizku?

Mimoto, milá dámo, nejedná se o obrízku matky, takze vase otázka : „proc nechces obrizku“ je zcela mimo. Její syn má právo vyrüst v kompletním tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
10.2.17 22:39
@Gábinkaa9 píše:
Tak doktor vám pomůže a poradí co bude nejlepší :)

Vy jste teda naivní. Pred vánoci 2014 jsem se úplne zhrozil, kdyz jsem zjistil, co nekterí doktori nebo doktorky v tomto v CR delají. Proto jsem se rozhodl venovat osvete v této oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
10.2.17 22:45
@Anonymní píše:
@Doctus
Diky, taky v to prave doufam.Ja nikam ani neplanuju jit, jen me napadlo pro jistotu, kdyby nas pediatricka prudila :mrgreen:

Kdyby prudila, tak vám typ dám. Jedná se o soukromou detskou chirurzku. Mnozí detstí chirurgové na to téz mají atestaci, a mnohdy jsou v tomto rozumnejsí nez urologové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí