5tt krvácím a mám kovid-19

Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
22.10.20 19:48

Ráno větší jednorázové krvácení s kousky staženin a bolest v podbřišku. Od té doby slabší jasně červená krev. Ne neviděla nic při této hodnotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
22.10.20 19:50

Nebo rikala že by tam možná něco být mohlo ale že to ještě nemůže potvrdit. Takže to beru jako že nic neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
22.10.20 19:57
@Anonym164 píše:
Nebo rikala že by tam možná něco být mohlo ale že to ještě nemůže potvrdit. Takže to beru jako že nic neviděla.

Hele sleduj se, mohlo by to byt mimodelozni, kdybys mela nejake bolesti, tak hned jed na pohotovost. Neco malo byva videt od hodnoty 1000 jednotek, pokud jsi mela pres 1800 a nevidela vubec nic je divne (ale hned bych nepanikarila, staci kdyby dr mela treba starsi utz a taky uvidi blbe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.10.20 20:04

@Anonym164 byť tě to mrzí, prostě to zřejmě nevyšlo :hug: to ani není potrat..nic v děloze nebylo. Nebála bych se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
22.10.20 20:04

Už se celý den nějak smiřuji s tím, že prostě proběhl potrat. Dost možná za to může ten covid, nemám totiž zrovna lehký průběh. Akorát je hrozná ta nejistota, že mně nikdo nic minimálně těch 10 dní nic neřekne. Ani to jestli vůbec potrat proběhl v pořádku a něco ve mně nezůstalo. A pokud by to bylo mimoděložní tak by to taky odešlo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
22.10.20 20:19
@Anonymní píše:
@Anonym164 jo, holka, přesně takto jsem potratila. Promiň, že Tě musím zklamat, ale máš začínající potrat. To už nezachráníš.

Hele ale to taky vubec nemusí byt pravda. Já krvacela brutalne silne az do 9tt a ted jsem skoro ve 30tt! Takze neni to vzdy tak, jak to muze vypadat.

Zakladatelko, bohuzel 5tt je hrozne malicko na cokoli. Ja za sebe mela v 6tt dutinku jen a myslela jsem si, ze to silne krvaceni vse odvalo… ale uprimne, neco smysluplneho uvidis na ultrazvuku nejdriv za týden. Pokud se to ma udrzet, udrzi se. Pokud ne, asi to nebylo správně založené, mohla byt geneticka chyba… znam to moc dobre. A i kdyby (znova rikam, ze to muze byt uplne ok!!!) slo o potrat z duvodu spatneho embrya, je dobre, ze to priroda vyresi sama takhle brzy a pristi mesic už muzes byt bez problemu tehotna znovu :palec: nez zjistit problem treba ve 20tt… promin za ta slova, ale mam uz toho za sebou opravdu hodně a trochu vim, o cem mluvim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15171
22.10.20 20:19

A na gyndě si byla kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
22.10.20 20:25

Trošku se teď bojím toho mimoděložního těhotenství. Když na tom ultrazvuku nebylo nic vidět a přitom v té době HCG 1875

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
22.10.20 21:07

A na co k lékaři? Stejně ten potrat nemá jak zvrátit. Prostě můžete leda počkat, než to skončí a po konci karantény se dojděte nechat prohlédnout, ať zjistí, jestli všechno odešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.10.20 22:19

Fakt hodně záleží na kvalitě ultrazvuku. Můj gyndař má nějaký extra starý, takže ten se před 7-8. týdnem ani o utz nepokouší. Stejně by nic neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.20 00:46
@Anonymní píše:
@Anonym164 jo, holka, přesně takto jsem potratila. Promiň, že Tě musím zklamat, ale máš začínající potrat. To už nezachráníš.

Nesmysl.. Měla jsem normálně i silnou ms a děti jsou ok :think: ono to může a nemusí nic znamenat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.20 00:48
@Anonym164 píše:
Trošku se teď bojím toho mimoděložního těhotenství. Když na tom ultrazvuku nebylo nic vidět a přitom v té době HCG píše: Více

U mimoděložního bývají strašné bolesti.. A fakt jako hodně.. Takže neplasit.. Jinak kontrola po potratu se dělá stejně až poté, co skončí má,. Což není dřív jak 7 dní, spíš ale déle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
23.10.20 08:48

Tak to dobře nedopadlo. Ležím v nemocnici a čekám na revizi. Držím palce všem ostatním ať Vám to dopadne lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.10.20 08:48
@Anonym164 píše:

Ono to v 5 tt je opravdu tak maličké, že s jistotou nelze potvrdit, že je to těhotenství, prostě tam něco malého je, ale může se v děloze vyvíjet krom plodu i něco jiného. Proto ti to asi řekla, mě takhle právě doktor taky řekl, že asi je to těhotenství, ale že je to tak malé, že nelze v tomto týdnu říct že to těhotenství je na 100%.
Potom jsem začala krvácet, takže pravděpodobně jsi potratila, hlavně sleduj krvácení aby nebylo masivní, budeš možná krvácet víc než při běžném ms, ale nemělo by to být masivně, prostě o něco málo více, jestli se jedná o potrat, tělo to většinou vyloučí všechno samo v tomto týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.10.20 09:03

@Anonym164 to je mi líto.. ale tedy moc nerozumim tomu, proč v 5 tt revizi…

Neber to prosím jako rýpání, ale bylo to fakt nutné?

Já při ZT normálně to nechala odkrvacet..proč do sebe zbytečně rýpat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí