5tt těhotenství a píchání v podbříšku

Anonymní
9.9.19 20:56

5tt těhotenství a pícháni v podbříšku

Ahoj holky. Jsem 5tt těhotenství, na utz jěstě nešlo nic vidět. Vzali mi krev a postrašili s mimoděložním těhotenstvím. Jsem těhotná poprvé, a občas, třeba 4× za den mě píchne v podbříšku, spíše na pravé straně. Mám strach, měla jsem prasklou cystu ale podle posledních výsledku je vše jak má být, sliznice velká. Myslíte že to občasné píchnutí nebo bolest jako před ms je normální? Není to nic hrozného, dá se to vydržet. Děkuji za vaše zkušenosti☺️ Moc si mimi přejeme a nedovedeme si představit že se něco stane????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35995
9.9.19 21:09

Nemáš běhat tak brzy k lékaři, ale počkat tak dva týdny aspoň. Ano, bolest je normální, nenormální je krvácení nebo extremní bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.9.19 21:12

Ahoj. Hele těhotenství je celé o píchání, tlačení, divnych pocitech až třeba o kopání do žeber, blokaci nervů, otoky nohou atd atd. Tělo se připravuje, uzpusobuje a mnohdy je příčinou zvláště v této rané fázi i hlava matky jenž dítě nosí… Takže předně je důležitá psychická pohoda. Přeji ať vše dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
9.9.19 21:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem 5tt těhotenství, na utz jěstě nešlo nic vidět. Vzali mi krev a postrašili s mimoděložním těhotenstvím. Jsem těhotná poprvé, a občas, třeba 4× za den mě píchne v podbříšku, spíše na pravé straně. Mám strach, měla jsem prasklou cystu ale podle posledních výsledku je vše jak má být, sliznice velká. Myslíte že to občasné píchnutí nebo bolest jako před ms je normální? Není to nic hrozného, dá se to vydržet. Děkuji za vaše zkušenosti☺️️ Moc si mimi přejeme a nedovedeme si představit že se něco stane????

Neboj já taky měla bolesti v podbřišku jako před ms a když jsem byla kvůli krvácení v nemocnici tak na utz byl vidět jen vacek to jsem byla taky kolem 5 tt plus mínus dneska už jsem na začátku 12 tt a vše je zatím jak má být takže se neboj a vyčkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.9.19 21:36

Gratuluju :) zvykej si, tohle tě bude provázet celé těhotenství :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
9.9.19 21:39

Je to normální…to se to tam všechno chystá na miminko. :kytka: Hlavně nekrvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
9.9.19 22:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem 5tt těhotenství, na utz jěstě nešlo nic vidět. Vzali mi krev a postrašili s mimoděložním těhotenstvím. Jsem těhotná poprvé, a občas, třeba 4× za den mě píchne v podbříšku, spíše na pravé straně. Mám strach, měla jsem prasklou cystu ale podle posledních výsledku je vše jak má být, sliznice velká. Myslíte že to občasné píchnutí nebo bolest jako před ms je normální? Není to nic hrozného, dá se to vydržet. Děkuji za vaše zkušenosti☺️️ Moc si mimi přejeme a nedovedeme si představit že se něco stane????

Buď pozitivní!!! Vše je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
9.9.19 23:01

Taky jsem s tím měla problémy a byla těhotná poprvé, proto jsem jela v 5tt do nemocnice. Strašili mě stejně jako tebe, ale mimoděložní to nakonec nebylo :*
Já teda musela v 11tt na revizi kvůli zamlklému těhotenství, ale to bylo z jiného důvodu. Takže se určitě neboj a hlavně se nenech zdeptat. Doktoři vždycky musí sdělit tu horší variantu, aby s tím případná budoucí maminka počítala. Držím palečky :hug:

• Citovat
  • Upravit
1
11.9.19 00:26

@pikola ahoj cela jsem Váš komentar a musim rici ze napsat zděšene prvnicce ze nema takhle brzo behat k Mudr je necitelne. Víte ja s tim mam take problém jsem cca jiz v 7tt a pichani v podbrisku jsem take mela muj byvali gyn mi rekl hned jak otehotnim mam dojit mezitim jsem se stehovala za praci a tatinkem miminka a presne novy gyn me chtel objednat az v 8tt a to moc dobre vi ze mam po operaci delozniho cipku potratu a taky ze mam 3smenny provoz ve fabrice a to nemluve o veku ve kterem se me konecne podarilo otehotnet… Kazdy bereme jinak vazne sve materstvi a jsme jinak citlivi vsak reakce sestey ze t mudr nic neuvidi a zda mimco chci je docela krute… A kdyz mi v praci chteli dat nocni volala jsem v breku zda me muze mudr ujistit ze vse je jak ma byt kdyz mi muj bejvali dr rekl ze jak zjistím ze jsem tehu mam okamzite přijít a ze me da na riziko tak ten novy se chova trochu jako hulvat… Dobíhala jsem bus právě k nemu v domeni ze pichani je ok kdyz to tu kazda pise a ze mensi dobehnuti nevadi nu a co se nestalo pri vysetreni jsem sundala kalhotky a ty byli od krve i gynekolog toto videl… Choval se docela nechutne a s tonem ze je naatvany ze ho obtěžuji… Na krvaceni mi dal ascorutin prej jen Cecko a poslal by me na odpoledni i kdyz jsem mu rekla ze me vycerpavaji a v sest se mi chce strašně spát odvetil že je to normalni ze jsem těhotná a pak ze tehu je 50 na padesát a ze tehu neni nemoc… Docela sok ze s krvacenim me poslal na odpoledni a pozval si me az za 14dni na kontrolu!!! Ja ducha plna jsem sla k praktickemu a jsem na nemocenske abych byla v klidu… Krvácení přešlo huraaa ale co se jeste dal nestalo pichani v podbrisku odeznělo stejne jako to krvácení… Nu nev jestli je to v kazdem pripade az tak normalni… V dnesni dobe mi prijde ze každý dr je jiny a pokud neodpovida na dotazi pevnicek a jen odsekava jen proto ze je dr je docela hnusne od gynekologa… Nebo vy by jste ho poslechla a sla do pace a vedome tak mohla přijít o mimco o ktere se snažíte více jak 7 let a pak Vam takovydle necita a naladovec povi hnusi ktere nez aby uklidnili spíše psychycky rozbreci??? Minimalne zamrzi a mate sto chuti dojizdet radsi 5h vlakem za byvalim gynekologem který v klidu vysvetlit nez aby tak jako Vy docela necitlive nastinil ze jste paranoik a divna ze leze tak brzo na gyndu??? Drive kamery nebyli a maminky chodili hned jak to nedostali a doktori byli milejší nez dnes a vysetreni se delalo na tehu hned a ne az v 8tt kde to pozna radoby moderni technika ale drivejc ne az v 8tt… Tomu se rika pokrok 😂 😂 😂 nevim zda se mam smat nebo brecet… a jak to ze me pichani vymizelo? Mam docela strach jit znovu do prace po tom zmatku co mam od dvou doktorů a kazdy ma jiný přístup!!! Skoda ze nemam odvolani protože vim ze kazdy Mudr leci a chova se jinak 😔 😔 a je to úplně normální ani se nenamahaji zavolat o zjittit co a jak a proc me chtel byvali gyn nechat na ryziku… Takhle se budu jen klepat aby bylo vše ok nez preklenu 3 mesice a u operace del cipku mozna i cele tehu pokud si snou novy dr nepromluvi a hlavne neodpovi na me otázky… Kdyz se ke me choval hned jako hulvat ze ho vlastne obtezuju v 5tt a nezajima ho ani vek ani ma diagnoza??? Kdyz tak hezky radite tak trebas poradite aj me neco tak hezkého??? Take jsem tak přehnaná??? Nebo jako prvnicka jen nezkusena a v obavach? Děkuji za brzkou reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.9.19 05:07

@MarryT komentář paní že nemám běhat hned k lékaři mě taky zarazil, ale neřešila jsem ho. Chci mít jistotu že budu pod dohledem, než bych měla něco zanedbat a potom si to vyčítat. Navíc mám nepravidelnou menstruaci, ovulaci taky jinak takže jsem ani vlastně pořádně nevěděla v jakém jsem tt. Zkuste se porozhlédnout po jiném gynekologovi v okolí. Moc vám přeju aby vám všechno vyšlo a vy aji miminko byli v pořádku. Já když na testu uviděla dvě // tak jsem měla takovou radost, ale zároveň mě popadl obrovský strach a nejistota, že co když se něco pokazí, snažím se pořád něčím zabavobat a moc na to nemyslet. A jinak jsem už měsíc na nemocenské, na nemocenskou jsem šla se zadama takže to tak pěkně vyšlo. Pořád mi pichaly injkekce protože se menstruace nedostavila sama. Vždycky řekli že když do 14 dnu nedorazí, mám přijít na další, no a než jsem tam šla zase znova jsem si zkusila jen tak test, protože mě bolelo břicho jak před ms a byli tam 2.moc jsem tomu nevěřila tak jsem běžela ještě pro jiné značky, udělala jich asi 6 jak magor a všechny pozitivní. Taky dělám 3 směnný provoz, tahám těžké věci atd. Moc vám to přeju☘️️🤱 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35995
11.9.19 06:45

@MarryT no vidíte, já minule vánoce potratila v 8tt dítě a bylo mi 37 :nevim: i tak mi přijde běhání na gyndu kdy opravdu nic není vidět a není srdeční akce zbytečné, protože prostě co se má stát se stane. Takže se to stalo nejen vám, oni se to stává dost často. A nebyl to můj první problém, ale nebudu se taky sáhodlouze rozepisovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí