6denní mimi a dávka UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
28.6.13 15:25
@kaceneckam píše:
Moc dekuji za rady..a krmit teda po 3 hodinach? jsem teprve 2 den doma s porodnice a vubec si nevim rady :roll: kojila jsem co to slo, ale porad mi plakal dokazal celou noc proplakat az dneska jsem zkusila um tak uvidime…po prvni davce asi 30tka mi spal 3 hodiny a pak vyzahl 90tku skoro celou ted se vzbudil a place a ja nevim co mu je je prebaleny najezeny… :roll:

můžou to být prdíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.6.13 15:34

No uvidime.pres den kdyz place tak mi to tak nevadi, ale nejhorsi je to v noci vcera plakal od 2 rana do 11 a pak asi chudak usnul vycerpanim na 3 hodiny.jsem zvedava dneska jak jsem zacala davat to um jak to bude..ja jsem snad od soboty spala jen 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.6.13 15:47

Nejhorsi je, ze clovek nevi jak mu ma pomoc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
28.6.13 15:49
@kaceneckam píše:
Nejhorsi je, ze clovek nevi jak mu ma pomoc :,(

no, ja to mela jasne… u nas to bylo UM, protoze jinak mela mala hlad… takze pro me jasna volba… Jenom nic dalsiho k piti ji nedavam (krome tech veder, co byly)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.6.13 15:52
@pelikan21 píše:
no, ja to mela jasne… u nas to bylo UM, protoze jinak mela mala hlad… takze pro me jasna volba… Jenom nic dalsiho k piti ji nedavam (krome tech veder, co byly)… ;)

ale ve 2 hodiny jsem mu dala um vypil celou 90tku a od te doby proste place a ja nevim co s nim :( a tak to dela u vecer spi treba 3 hodiny, ale pak dalsi 3 place…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
28.6.13 15:57
@kaceneckam píše:
ale ve 2 hodiny jsem mu dala um vypil celou 90tku a od te doby proste place a ja nevim co s nim :( a tak to dela u vecer spi treba 3 hodiny, ale pak dalsi 3 place…

aha… a nemuze mit prdiky? Nebo je mozne, ze mu zrovna tohle UM nesedne… co jsi mu dala? Jestil place v kuse, tak ho mozna boli brisko… zkus neco na ty prdiky.. ;) U maleho mi to hodne pomohlo… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 16:06

Tak krome prdiku to muze byt i to, ze je malinkej :-) zavin ho do perinky, plenky apod. Proste ho svaz at nehazi rukama, potrebuje stisneny prostor jako v deloze. Taky mu pust vysavac a houpej ho. Mohlo by to pomoct. Ja bych teda radeji zkusila jeste to kojeni. A zadnej ddlik. Mej ho u prsa treba celej den i noc, davej mu pit porad a uvidis za par dni budes mit mlicko a on bude krasne papkat. Pokud teda problem neni jeste jinde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.6.13 16:18
@pelikan21 píše:
aha… a nemuze mit prdiky? Nebo je mozne, ze mu zrovna tohle UM nesedne… co jsi mu dala? Jestil place v kuse, tak ho mozna boli brisko… zkus neco na ty prdiky.. ;) U maleho mi to hodne pomohlo… :hug: :hug: :hug:

jmenuje se to beba 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.6.13 16:19
@kaceneckam píše:
jmenuje se to beba píše: Více

a na prdiky mu davam pred kojenim espumisan a masiruju brisko pupikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
28.6.13 16:36

@kaceneckam tak ja Bebu mela u prvniho, ta mu sedla hned… ;)

U druhe jsem mela nejdriv Nutrilon, ten nesedl VUBEC a museli jsme prejit na Sunar… Ten v pohode… S nutrilonem mela hrozne problemy prave s briskem a kakanim.

Espumisan jsem nezkousela, nam na prvni pokus sedl Sab Simplex… ;)

drzim palce, aby maly prestal plakat a ty jsi vedela proc. Nevedomost je nejhorsi, to znam.. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
28.6.13 17:01

Miminka prostě pláčou, to se rychle spraví, neboj. Víc než těh 60 bych nedávala, radši méně a častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.6.13 17:10

@kaceneckam asi bude bříško, já dávala preventivně espumisan a takový stavy u malýho vůbec neznám. Kamarádce pomáhal peckovej polštářek na bříško, nahřejvat a rourka. Můj malej dokázal řvát, když byl moc nabalenej, od mimina to nesnášel a to je narozenej v listopadu. Má studenej odchov. :D pak existuje speciální mlíko třeba nutrilon komfort (nevim jak je to u jiných mlík) a to je právě na to bolení bříška. Kadí normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
28.6.13 18:06
@adam75 píše:
Miminka prostě pláčou, to se rychle spraví, neboj. Víc než těh 60 bych nedávala, radši méně a častěji.

UM rozhodne casteji ne… Rozhodne ne driv jak za 2 hodiny nebo miminko nestihne natravit a brisko ho bude bolet daleko vic… takze za me spis vic (at maly vypije co potrebuje) a potom minimalne po dvou hodinach, radeji po trech… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
28.6.13 21:39
@pelikan21 píše:
UM rozhodne casteji ne… Rozhodne ne driv jak za 2 hodiny nebo miminko nestihne natravit a brisko ho bude bolet daleko vic… takze za me spis vic (at maly vypije co potrebuje) a potom minimalne po dvou hodinach, radeji po trech… :nevim: :nevim: :nevim:

60×8 je pro šestidenní dítě akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
28.6.13 21:48
@janajelinkova9 píše:
Tak krome prdiku to muze byt i to, ze je malinkej :-) zavin ho do perinky, plenky apod. Proste ho svaz at nehazi rukama, potrebuje stisneny prostor jako v deloze. Taky mu pust vysavac a houpej ho. Mohlo by to pomoct. Ja bych teda radeji zkusila jeste to kojeni. A zadnej ddlik. Mej ho u prsa treba celej den i noc, davej mu pit porad a uvidis za par dni budes mit mlicko a on bude krasne papkat. Pokud teda problem neni jeste jinde :-)

To jsou rady teda… na tohle se zakladatelka vůbec neptala, ne?
Zakladatelko, dlabej na kojení, zkus 60 ml 8× denně, kdyby ještě plakal, zkus 3× 90 ml a 4-5× 60 ml (tři větší jídla ráno, v poledne a večer, menší jídla dopoledne, odpoledne a v noci). Za pár dní to vychytáš, hlavně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová