Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Také jsem 3× krvacela. Sice všude píšou, že to nesmí být čistá červená krev což já měla. K dr jsem nešla zmínila jsem se až na další kontrole. Kde jsem teda že stresu co mi řekne měla i vysoký tlak ale na nic nepřišel a vše dopadlo ok. Ale teď i když se říká začátek je buď a nebo, bych jela na pohotovost. Jak já byla ten týden nervózní, že nevím co a jak.
@PetraVyoral vesmes to bylo pokaždé v průběhu noci. Cca 2-3 hodinky
Bohužel se mi to stalo 2× a pokaždé potrat, držím pěsti ať ti to dobře dopadne
@PetraVyoral ale já musím napsat jak je to se mnou teď ve středu jsem dostala utrogestan a od čtvrtku až žádná krev samozřejmě můžu krvácet znovu a nevím jak je na tom plod jdu v pondělí zase k doktorce takže tam se rozhodne co dál
@PetraVyoral ahoj já začala krvácet od 6 týdne do 14 týdne měla jsem hematon. Chce to opravdu klidový režim. Nekoupat se v teplé vodě ani sprchovat a bez sexu. Utrogestan plus cyklo4 forte. Mě to hodně pomohlo. Neboj bude to dobré ![]()
@Sisres no já už nespinim s krví ale jenom když jdu na záchod tak občas hnědé špinění v pondělí budu volat doktorovi tak uvidím co mi řekne..
@PetraVyoral jo to jsem tak měla dlouho ale měla jsem velký hematom třeba 3 dny klid a pak jsem trošku zaspinila. Trvalo to dlouho. Chce to hlavně klid. ![]()
@PetraVyoral jo dám no klidový režim je dobrý ale u dcery jsem opravdu ležela ale teď mám dceru 9 měsíců a nějaký velký klidový režim není možný
Já jsem teď v 7.tydnu, od začátku sem tam spineni a ve středu silné krvácení, že jsem myslela, že je konec.
Ale doktor na utz viděl prosperující těhotenství i se srdeční akcí
Jen je tam hematom. Mám co možná odpočívat, utrogestan, ascorutin.
V prvním těhotenství nic takového nebylo, mám dvouletého syna.
Tak jsem co nejvíc v klidu (díky manželovi a babičkám to celkem jde) a uvidíme… ![]()
@Hazentla j taky mi říkal že je menší hematom, ale nic jsem na pohotovosti nedostala. I srdíčko tam bylo vidět.
@PetraVyoral a hematomy má hodně žen já u dcery taky měla problémy a nakonec to kolem 10 tt odešlo a od tý doby žádná krev teď nevím jak to mám ale po tom utrogestanu to přešlo tak nevím uvidím v pondělí jestli se plod vyvyji
@PetraVyoral ahoj tak píšu jsem asi 6 tt vše vypadá dobře a pokud za dva týdny bude vše ok dostanu průkazku