7 měsíční syn vstává ve 4 ráno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15201
15.5.14 11:09

@mahdalka
Tobě spí od půl sedmé večer do dvou do rána a pak do pěti? No co bych za to dala…Já mám sedmiměsíční dvojčata, usínají kolem deváté večer, maximálně na 2 hodiny, pak si chtí hrát jíst, takže kolem půl dvanácté krmím, do půl jedný většinou usnou a já jdu konečně spát, nejdéle ve čtyři už mám budíček, jedna tak vstává, druhá vydrží do šesti…přes den toho taky moc nenaspí, dávaj si akorát takový deseti-patnácti minutovky :roll:
Já spím denně tak 5 hodin, jsem už teda total vyřízená, ale co naděláme…
Myslím, že ráda není, bud je dítě spáč nebo není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 11:10

@Bibi239 No jemu právě dřív stačilo kolem tý druhý ráno dát napít čaje a dudlíka a spal až do půl 4 - 4,kdy jsem mu dávala mlíko, někdy usnul u flašky, ale někdy taky ne. Teď chce mlíko už v ty dvě hodiny ráno, zkoušela jsem mu dát prso, ale to už odmítá a pít z něj nechce, nevezme si ho a řve, chce flašku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 11:13

@jjj11 Tak to by mi hráblo, to tě lituju. Můj má od těch půl edmý do dvou do rána ten nejtvrdší spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13

@kvaček Malej chodí spát v 8… Vstává takhle šíleně asi od 4m, na posun času jsem čekala jako ma zázrak, všechno se posunulo „lépe“, jen to vstávání nechal:(

Možná tedy ještě vykoumat to odpolední spaní, on je celkově hroznej nespavec přes den (když dá hodinu a půl v kuse, tak je to požehnání), probouzí se cca15:00-15:30, ale jakmile ho zkusím dát ještě na chvíli v 17:00 před večeří dát spát - šílenej řev, slzy, rudej, prohnutej do luku… Tak na přihlášku do babyboxu, ovšem jakmile se objeví v 6 tatínek ve dveřích, zlatý miminko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz

Mě pomáhalo dát dceři mléko a pak zase usnula…

• Citovat
  • Upravit
16986
15.5.14 11:14

@mahdalka takze pres den spi jen jednou? Myslim, ze by mohl mit 2 spani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
15.5.14 11:14
@mahdalka píše:
@Debie On už mi právě takhle v podvečer spát nechce, teda doma, v kočáru by určitě usnul

Chodíme ven ;),mně to neva, kolikrát je to jediná možnost jak se dostanu ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 11:17

@kvaček Já právě bojuju s tím, že jsem ráda když mi spaní vyjde i na čas krmení, páč mi pak malej usne při flašce, jinak odpol. spí venku v kočárku. Uspávání je děs, musim ho chovat, houpat…a to trvá někdy i půl hodiny, sám mi v postýlce neusne, když jsem zoufalá, tak dám do předsíně kočár a uspávám v kočáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 11:21
@AniNevim píše:
@mahdalka takze pres den spi jen jednou? Myslim, ze by mohl mit 2 spani :think:

Nene, dopol.2×, jednou spí v postýlce, podruhý venku, chodím s ním dopol. i odpol.ale dá jen těch 40 min. a venku odpol. spí tak 1,5 hod. až 2 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 11:22

@Makubisko Tak to máme to samý. Předevčírem jsem ho ještě kolem půl 5 zkoušeela uspat v kočáru, páč mi spal jen od půl 3 do 3,ale už prostě neunul a do večera byl protivnej a řval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.5.14 11:25

@mahdalka a co zrušit nějako spaní přes den..
Možná jsem to blbě pochopila, ale spí ti dopromady 3 krát?? Píšeš dopoledne 2 krát a jednou pak odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.5.14 11:25

@mahdalka asi bych mu prekopala cely rezim, aby pres den mel jen 2 spanky. Vecer to cele postupne natahnout o hodinu. Posouvat koupani po 15 minutach, po dvou dnech. Pred tim delat nejakou extra super zabavu (treba stat na usich :mrgreen:, ja vim :roll: ) Je jasne, ze ve 2 chce mleko, kdyz spi od pul 7 :-( Jeste zkusit prodlouzit koupani i dobu po ni. Masaze, mazleni apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
15.5.14 11:37
@mahdalka píše:
@jjj11 Tak to by mi hráblo, to tě lituju. Můj má od těch půl edmý do dvou do rána ten nejtvrdší spánek.

No co nadělám, když sem na dně, řikám si, hlavně, že jste zdraví!
Věřím, že kolem roka se to změní a budou snad už spát, musím vydržet, musíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.5.14 11:44

Snazila bych se dospat s ditetem pres den a neboj, ono se to casem zmeni, az vydrzi dele vzhuru ;) prvni dcera vstavala pred patou cca do roku a kousek, lepe spat zacala az pak, kdyz uz mela jen jeden denni spanek - to vstavala cca kolem seste. Ted ji jsou 4,5 roku, uz pul roku pres den nespi vubec a v noci spi cca 20:30 az 7, nadhera. A u druhatka se to jevi podobne, ted je ji rok a pul a vstava pred sestou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.5.14 12:02

Spaní i vstávání se mu ještě mnohokrát změní, je to miminko, vydrž, bude líp-jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí