7 měsíční syn vstává ve 4 ráno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4774
15.5.14 12:04

@jjj11 ahoooj,ano ano, nic jiného než vydržet nám nezbyde
@mahdalka zkusila bych mu postupně posouvat večerní usínání na pozděj(a jaký to bylo zlatý hodný miminko, že?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
15.5.14 12:07

Mé cácoře je 1,5r a vstává mezi 4-5 úplně normálně :mrgreen: ty máš tu kliku, že pak ještě usne, naše rebelka pak jde spát až po obědě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.5.14 12:08

Synáček má 16m a vstává v šest, v pět, dnes např. taky v pět :mrgreen: už jsem si zvykla.. u nás posunutí večerního spaní nic neřeší. Prostě je to ranní ptáče.. Dávám ho spát v sedm, o půl osmé.. když byl menší, tak pak šel spinkat v osm, já si lehla s ním a na dvě hoďky vytuhla, ale co teď, když spí až po obědě? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
516
15.5.14 12:41
@dendule4 píše:
Mé cácoře je 1,5r a vstává mezi 4-5 úplně normálně :mrgreen: ty máš tu kliku, že pak ještě usne, naše rebelka pak jde spát až po obědě :cert:

u nás je to úplně stejný od miminka takto vstává, za dva měsíce má 2 roky a už jsem si celkem zvykla, ale někdy bych teda ještě spala až bych brečela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.5.14 12:49

Holky, my to doma řešíme tak, že ráno má na starosti malýho manžel. Oni vstávají tak zhruba stejně, takže než odejde do práce, tak je s ním a pak mi ho předá, někdy v sedum třeba.. Nešlo by to u vás taky tak? Ono je to jinak opravdu šílené, v noci k němu vstávám já, ukládám ho taky já, takže to ráno si člověk zaslouží se trochu prospat..

• Citovat
  • Upravit
516
15.5.14 13:48
@Lizzi píše:
Holky, my to doma řešíme tak, že ráno má na starosti malýho manžel. Oni vstávají tak zhruba stejně, takže než odejde do práce, tak je s ním a pak mi ho předá, někdy v sedum třeba.. Nešlo by to u vás taky tak? Ono je to jinak opravdu šílené, v noci k němu vstávám já, ukládám ho taky já, takže to ráno si člověk zaslouží se trochu prospat..

to máš bezva zařízený, u nás by to nešlo, manžel odchází v 5h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.5.14 16:40

Musím říct, že ani jedno dítě se mi nikdy nepodařilo znásilnit a změnit mu režim tak, jak to vyhovovalo mně. U syna jsem bývala docela urputná a stejně si dělal co chtěl :mrgreen:. Takže s druhým dítětem se prostě přizpůsobuju já. Chodím spát se slepicema, protože to je jediná možnost jak nebýt pořád unavená a protivná, když mi dítě blbě spí a brzo se budí. Dobrá zpráva je, že dřív nebo pozdějc spát začne, fakt :kytka:. S prvním jsem tomu nevěřila, teď už ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 20:36

@zlobikbobik :mavam: No právě, jaký on byl hodný a spavý miminko. V porodnici mi ho museli na kojení budit, měl žloutenku tak byl spavější a sestřičky ho museli otírat mokrým ubrouskem a ani to kolikrát nepomohlo. Ještě nedávno se vzbudil třeba ve 4-5 ráno, tak 20 min.si hrál v postýlce s plyšákama a pak usnul.To byl ráj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 20:42

Holky :hug: Tak dnes to dopadlo fiaskem :nevim: Jsem se těšila jak to malýmu trochu posunu a ono prd. Dopadlo to následovně - spal mi ráno od půl 7 do čtvrt na 8,pak od půl 10 to usnul u flašky do půl 11 a kolem půl 12 jsme šli ven. V kočáru mi usnul kolem poledne a spal až skoro do půl 2.Tak jsem si to krásně naplánovala, že odpol. půjdeme ven a v půl 4mi usne, páč to budou ty 2 hod.co je už vzhůru a bude spát minimálně do 17 hod. možná do půl 6.V půl 4 mi sice usnul, ale spal jen hodinku do půl 5 a to by mi do 8 nevydržel ani náhodou. Kolem 18 hod. protivoval a kňučel, takže jsem ho musela vykoupat a šel spát tradičně v půl 7 :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 20:46
@Lizzi píše:

Já to tak taky dělala :mrgreen: ráno jsem malýho donesla chlapovi do obýváku(spí na gauči protože strašně chrápe a budil malýho)a já se šla dospat - to byl lábuš. Sice jsem malýho slyšela přes zeď, ale věděla jsem, že je o něj postaráno, chlap mu pak udělal mlíko a dal ho spát. Ale po pár dnech byl totálně unavenej a nevyspalej, dělá těžkou fyzickou práci, tak jsem mu pak malýho nosila dýl, aby se nesložil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 20:48

Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být tím, že má malej oteklou dáseň a bude se mu klubat zub :nevim: Nevim, třeba to žádnej důvod nemá a je to jen věkem :think: Ale já už se v noci budim, koukám na budíka kolik je hodin a počítám jak dlouho se ještě vyspím - to je schíza :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 20:50
@Gabrielaaa píše:
Spaní i vstávání se mu ještě mnohokrát změní, je to miminko, vydrž, bude líp-jednou…

To jediný mě drží nad vodou - že to nebude trvat věčně, snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
15.5.14 20:54

Uklidním tě. Naše malá loni touhle dobou (bylo jí půl roku) vstávala kolem 5. - nejdéle v 6. Dneska ji pomalu musím budit, aby vstala aspoň v 8 - 9. Přišlo to nějak samo, s věkem je čím dál větší spáč. Spát chodí před osmou, kolem 5. si vypije mléko, otočí se na bok a chrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 20:54
@AniNevim píše:
@mahdalka asi bych mu prekopala cely rezim, aby pres den mel jen 2 spanky. Vecer to cele postupne natahnout o hodinu. Posouvat koupani po 15 minutach, po dvou dnech. Pred tim delat nejakou extra super zabavu (treba stat na usich :mrgreen:, ja vim :roll: ) Je jasne, ze ve 2 chce mleko, kdyz spi od pul 7 :-( Jeste zkusit prodlouzit koupani i dobu po ni. Masaze, mazleni apod.

On mi spí jen těch 40 min.max.hodinu a v 7 měs. spát za celý den jen 2hod.to by nedal a já taky ne :lol: On mi vydrží vzhůru max.ty dvě hodiny, pak se přetáhne a kňourá až to přejde v hroznej hysterák a neni k utišení :oops: Já si za naopak mylela aby měl přes den ty spánky čtyři, dva dopol. a dva odpol. a aby se mi vzbudil večer kolem tý půl 6 - 6,to pak do 20 hod. vydrží. A nebo už má tenhle režim tak naučenej, že ho prostě vyžaduje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.5.14 20:57

@mahdalka já chlapa využiji právě večer - Malej v šest protivnej, ukňouranej… ale na manžela strašně bere - dokáže na něj hodinu koukat a poslouchat (u mě na klíně), a tak vydrží na koupání dýl právě…

Jinak já s ním dneska v pět vyrazila ještě ven, s vizí, že ještě zalomí… Hodinu venku, zíval, oči si mnul, ale nezalomil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí