8 let-strašný strach v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
26.7.18 23:05

Můj syn byl teda ještě maličký (kolem 2,5 let), když ze spaní začal šíleně křičet a plakat a nemohli jsme ho probudit třeba 10 minut, byl úplně mimo…po probuzení ještě chvíli trvalo, než se uklidnil a usnul. Doktorka nám dala homeopatika, která bral tři dny po sobě a byl klid…pak se mu t ještě jednou vrátilo, tak znovu homeopatika na tři dny a od té doby už úplný klid :) Tvoje dcerka je starší, ale určitě by to taky za zkoušku stálo :-)
Jinak z dětské postýlky bych sundala bočnici a přirazila si ji ke své posteli…takhle syn taky spal ve věku tvého synka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.7.18 23:07

@Limi123 ne že by jsme ji tam nechtěli a malého si tam užíváme…zní to hrozně..mám ji nejradši na světě ale buď budu spát v ložnici já a dvě děti a chlap v obýváku na sic novější ale priserné záda devastující sedačce,budeme ještě více odcizení,nebo se to vyřeší nějak jinak..doufala jsem tady v nějaké rady na ty kapky nebo něco podobného na spaní…ale vůbec jsem si o tom nic nečetla,žádné srandy jí dávat nechci… Jinak lapač snů má taky..z ní nic kloudného nevypadne proč se boji,řekne mi s brekem že se prostě boji..mě jí je líto ale já se dopoledne fakt dlouho probírán abych mohla fungovat..dlouhodobě tohle nepujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.7.18 23:09

@Sněženka25 bohužel bočnice nejde sundat,naše postel má dřevěný rantl,no všechno špatně..asi koupíme tu větší postel a budou deti spát spolu..nebo normální palandu a vyhodime tu postylku..a dáme jí k nám..ale takhle to řešit fakt nechci,zkusím asi zajít za doktorkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
26.7.18 23:12

Kupte dvojluzko do pokojiku. Můžete to střídat, budeš tam spát s dcerou, manzel se synem v ložnici nebo naopak. Pak zkusíte dat děti spát dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.18 23:13

@NikiNaty hele ja a dve deti v loznici spime a chlap v obyvaku. :nevim: A neodcizuje nas to, vsak jde jen o spanek, o nic jineho.

Jako ano, kdybych si mohla vybrat, tak spim s chlapem v loznici a deti v pokojicku, ale jak uz jsem psala, tu hruzu ze samostatneho spani v pokojicku si pamatuji, je to opravdu strasne… Na druhou stranu te chapu, take doufam, ze kluky nebudu mit v loznici do 10 let 8o Rozhodne to neplanuju.

Kazdopadne nerozumim tomu, co by vam tam ta matrace na zemi udelala, kdyz uz tam stejne jedno dite v posteli mate.

Jeste me napada, jestli dcera neni pritelova? Proto by mu to vadilo? To pak stoji za zvazeni, asi to za vztah nestoji… Ale ja bych si ji asi vzala proste do loznice. Ona by se nebala a ja bych se vyspala.

• Citovat
  • Upravit
842
26.7.18 23:14

Jsem z toho úplně zmatená, opravdu jsem jí denně 6 let a 3 měsíce hodiny uspávala,četla knížky,zpívala,do roku a půl hustala na rukách dlouhe hodiny než usne.obetuju se pro své děti až přes priliz, ale v noci chci spát úplně nejlépe sama se svým mužem na stejné posteli…protože ten mladší to je tyran a pak to přes den nedávám ???????? holky díky za rady,moc ráda si přečtu i další,ale princezna spí a já se jdu proplížit do ložnice…a spát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.7.18 23:15

@Laddmie asi zkusíme…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.7.18 23:20

@Limi123 není jeho,ale to absolutně nic neznamená,říká mu tati,mají krásný vztah..hrajou si spolu,jezdí na kole,kino atd.. tady spíše jde o to že mu je jedno které ze dvou dětí hodně budí,prostě chce v noci spát..úplně stejně jako já.
Ta matrace by nám fyzicky nic neudělala,ale já tam prostě nechci spát ve 4rech.tohle je zase krok zpátky.budou to 2 roky co spí sama v pokoji bez problémů a bez uspávání.. zkusíme tu větší postel do pokoje…je veliký a je to vlastně herna s posteli…dcera má svůj novy pokoj vedle,ale je dal od ložnice a spát tam nechce,spíše jsme to museli vyřešit kvůli prcka,ničil jí výrobky,hračky,lezl do stolu ,aktovky atd.. nic já už sotva vidím musím si již lehnout.....moc díky zítra se připojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
26.7.18 23:21

Nedovedu Ti poradit konkrétní řešení ve Tvé situaci, můžu jen nabídnout uklidnění - můj aktuálně osmiletý syn s námi v posteli spává pravidelně… Usíná buď v přítomnosti starší sestry, od níž ho spícího odnášíme - nebo v přítomnosti mne či manžela. V noci, když se probudí, dojde se samostatně napít a na WC, načež tichounce a „děsně nenápadně“ přijde k nám a zaleze do naší postele. Někdy je to už o půlnoci, někdy třeba až v šest ráno.

Neřešíme to… Do osmnácti to jistě dělat nebude a my na to jednou budeme rádi vzpomínat. Ostatně, manžel to prý dělával taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.7.18 00:17
@NikiNaty píše:
@_0812_ má svojeho pejska,hvězdu pod hlavou,torč (lampu) v ruce..už fakt nevím co…

a co třeba přesunout její postel? Pamatuju si, že jak jsem byla dítě, tak mi mamka vždycky po určité době otáčela nebo přesouvala postel. Říkala něco o geopatogenních zonách a opravdu pokaždé, když mi jí přesunula spala jsem jak dudek. Problémy může dělat i elektronika nebo zásuvky v blízkosti postele, zrcadlo naproti postele. Zkus si o tom něco počíst na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.7.18 01:14

@NikiNaty osobně bych dceru do ložnice vzala, nesnesla bych, aby se mi dítě trápilo. Synovi je devět a šíleně se všeho bojí, sice nám to s manželem taky leze na nervy, ale pořád lepší, než z něj udělat uzlík nervů. Spíme všichni v jedné místnosti. A k tomu fakt stačí málo, bych řekla, že se něco v tomto věku v dětech láme, starší měla zhruba rok období, kdy to u nás bylo na psychárnu. A pokud váš vztah s partnerem za něco stojí, tak to společné spaní přežijete úplně v pohodě. U nás je teda manžel v některých věcech
na odstřel, ale v tomhle má naštěstí dost rozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.7.18 01:20

@NikiNaty tak teď ještě dočítám, že dcerka má taková období a Dr. To chtěla řešit práškama. Myslíš, že teď to bude chtít řešit jinak? Za mě je to jasné. Zatnout zuby, dcerku vzít k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.7.18 04:26

vzala bych dceru dítě do ložnice. Mám 7,5 letého syna a spí s námi pořád. Nedovedu si představit, že když se v noci bojí, že bych ho nechala trápit v dětském pokoji.

• Citovat
  • Upravit
1247
27.7.18 07:48

Jeden muj 8 lety syn po prijezdu s tabora zacal s necim podobnym :( Na doporuceni pediatra jsem koupila sirup Pediakid pro snadne usinani. Krome toho,kdyz v noci prijde,tak se zvednu,zavedu ho zpatky do jeho postele a tam jsem,dokud neusne. Ale trva to tak minutu. Ten sirup opravdu zabira a ja se v noci taky vyspim. Syn zacina byt spokojeny a o to mi jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
27.7.18 08:07

Asi mě tu ukamenujete, ale ja bych teda dítě v 8 letech do postele nebrala. Chápu autorku,ze se potřebuje vyspat a ze je to krok zpět,zase obě děti v ložnici. máme doma 7leteho a 3 měsíčního syna. Ten menší spí samozřejmě s námi v pokoji,ale v postýlce. Starší má problémy s usínáním a chce abychobym ho uspavali, ale neděláme to. Taky to zkouší a furt chodí že musí na wc, že má žízeň a pod, vždy pak vyžaduje at mu jdeme dát zase dobrou noc. Já jsem v tomhle přísná, děti miluju,ale vse ma své hranice a děti je potřebují. My to řešíme tím, že ho přes den utahame tak, že pak usne. Ted v létě je to dobrý, jezdíme na kole, chodíme na koupaliště, on se vyřádí a pak usne rychle. V zimě je to horší......

Ještě me napadá, jezdi dcera k otci někdy? Neni problem tam, respektive nespi tam s ním a pak to chce i u tebe? Nebo se tam kouka na horory a podobně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí