8měsíční malá se mi v noci budí

6770
1.6.12 08:06

8-mi mesicni mala se mi v noci budi

ahojky vsichni, mam 8-mi mesicni Natalku. Koncrm dubna a v pulce kvetna ji vyrostl zoubek a tim nas problem zacal…budila se v noci, plakala, utesovala jsem…ale proto nepisu…od te doby kdyz je vse v poradku…kolem 6-te koupeme a pred 7 ji dam do pokoje do postylky a chodim k ni z obyvaku, kdyz zaplace dam dudlik…necham ji i vyplakat, kdyz tusim, ze je to jen vztekani…vetsinou po 7 usne…ve sve postylce…ja mam postel vedle ni…v noci kolem pulnoci se vzbudi a silene place a vola mama…zkousela jsem vse, ale jedine co ji uspi, je ze si ji vemu k sobe, dam mleko a vodu…je to pro me pohodlnejsi nez vstavat k postylce…se silenyma boleatma zad…a v noci to stejne…i vedle me se probudi a zada mleko ale jen si cucne a usne…kdyz jsem zkousela mleko nedat, dat jen vodu…je to neutisujici plac…ale uz sem se zarekla a chci ji toho zbavit…jinak nekojim, jsem na um…a uz bych rada, aby spinkala v noci a ja taky…poradte prosim…jak sem psala, kdyz uspavam nevadi mi, ze place ale v noci to z nevyspani nedam…teda zatim sem nedala…vim, ze je podobnych diskusi hodne, ale jsou o kojeni…a to se nas netyka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
1.6.12 08:17

Já mám stejně starého syna a chodíme spát v 7, usme bez problémů a dáváme 120 ml mlíčka o půlnoci a pak každé 2 hodiny. Když má hlad tak jí mlíčko neber. Zbytečně bys jí trápila hlady na spaní máš dost času. I já mám problém ze zády a ještě mám zánet šlach na obou zápěstích, ale jsme mámy a něco musíme vyržet. Jaké by bylo Tobě, kdybys měla hlad a nemohla si se najíst? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6770
1.6.12 08:24

Marcelko, jak jsem psala, jen si,cucne, za celou noc vypije treba 30ml…to dle me neni hlad preci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.6.12 08:25

Tak mě se malá budila na jídlo v noci ještě po roce.V 8mi měsících to bylo i 4× za noc.Mě tedy přišla v tomto věku ještě malá na to abych jí nedala najíst.Tak pokud v noci nechceš už krmit, tak jí asi budeš muset nechat vyřvat, dvě možná tři noci a pak to snad pochopí.Já bych na to tedy neměla, to jsem radši dala najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.6.12 08:27

@Pavla7

Možná potřebuje cítit maminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
1.6.12 08:28
@MarkyM píše:
Tak mě se malá budila na jídlo v noci ještě po roce.V 8mi měsících to bylo i 4× za noc.Mě tedy přišla v tomto věku ještě malá na to abych jí nedala najíst.Tak pokud v noci nechceš už krmit, tak jí asi budeš muset nechat vyřvat, dvě možná tři noci a pak to snad pochopí.Já bych na to tedy neměla, to jsem radši dala najíst.

myslis, ze ma hlad, kdyz da jen 30ml treba za 3-4 probuzeni? to nee…spis mi pripadne, ze si zvykla…a nevim, jak ji odvyknout…trapit ji samo nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
1.6.12 08:29
@MarkyM píše:
@Pavla7Možná potřebuje cítit maminku :hug:

nadhera…dekuju moc…to se krasne posloucha…a kdyz zavola v noci mama mama …uplne me to zahreje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.6.12 08:30

@Pavla7

Pokud myslíš, že je to tak, tak asi budeš muset nechat vyřvat no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
1.6.12 08:31
@Pavla7 píše:
Marcelko, jak jsem psala, jen si,cucne, za celou noc vypije treba 30ml…to dle me neni hlad preci…

Tak má žízeň. V tomto horku by to nebylo ani divné ne? Já nevím prostě bych toto vůbec neřešila a řídila bych se potřeby miminka. Asi můžu bejt pro někoho divná, ale dítě jsem si pořídila, protože jsem chtěla a jsem pro něj schopná obětovat všechno.

• Citovat
  • Upravit
4515
1.6.12 08:32

Já asi nejsem ta pravá na tyhle rady, jelikož malá spí snáma v posteli a tim pádem je klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
1.6.12 08:33

Marky a mala se ti prestala budit sama na jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228

To je zvyk, to určitě není hlad. Dej jí pořádně najíst před usnutím večer a v noci si ji prostě neber. Neříkám, nechávej vyřvat,ale choď za ní třeba po 5 min., hlaď ji, utěšuj. Ale nezvedej, nedávej mléko. Ty intervaly prodlužuj. Třeba poprvé přijď za 5 min, pak za 10 min. atd. Malá si za čas zvykne, že v noci se prostě nejí, ale spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870

Já dávala mlíko v noci ještě ve dvou letech. Je normální, že se malé děti v noci budí.
Pokud jí to mlíko dát nechceš, tak nedávej, nahraď ho vodou nebo čajem, ale holt budeš muset nechat mrňouse vyřvat. Což jsem teda v tomhle věku nedělala ani večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
@verciceek píše:
To je zvyk, to určitě není hlad. Dej jí pořádně najíst před usnutím večer a v noci si ji prostě neber. Neříkám, nechávej vyřvat,ale choď za ní třeba po 5 min., hlaď ji, utěšuj. Ale nezvedej, nedávej mléko. Ty intervaly prodlužuj. Třeba poprvé přijď za 5 min, pak za 10 min. atd. Malá si za čas zvykne, že v noci se prostě nejí, ale spí.

Tohle bude asi to nejlepší řešení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
1.6.12 08:36
@Marcelka89 píše:
Tak má žízeň. V tomto horku by to nebylo ani divné ne? Já nevím prostě bych toto vůbec neřešila a řídila bych se potřeby miminka. Asi můžu bejt pro někoho divná, ale dítě jsem si pořídila, protože jsem chtěla a jsem pro něj schopná obětovat všechno.

Ano, taky pro malou obetuji vsechno, ale do urcite meze…pokud citim, ze neco potrebuje,dostane to, ale pokud to zkousi, jako kazde miminko nekdy…snazim se v tom nepodporovat…jsem na ni sama, a nerada bych ji rozmazlila…ja sama byla silene rozmazlena a mela jsem jen trable…a to mam nejlepsi rodice …ale byla jsem vymodlena a tak me lecos dovolili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí