Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@snee píše:
no v roce 2013 tuším byl výbuch ve Frenštátě a to teda udělal soused..
to byl první odkaz, který jsem našla.
https://www.novinky.cz/…licie-207451je to ojedinělý, ale stává se.. sousedům člověk do hlavy nevidí, ale to se může stát všude i v domě ne jen v paneláku, jen v paneláku to odnese víc lidí a třeba i ti, na který to mířený neni
no a tam to bouchlo v přízemí. S tímto bys nemohla bydlet s nikým, každý by měl svůj vlastní dům v dostatečné vzdálenosti od všech potencionálních zdrojů nebezpečí
@cell píše:
no a tam to bouchlo v přízemí. S tímto bys nemohla bydlet s nikým, každý by měl svůj vlastní dům v dostatečné vzdálenosti od všech potencionálních zdrojů nebezpečí
no jasně a to nejde, není nad ti mít dobrý vztahy se sousedy..proto kdybych se měla stěhovat, tak první zjišťuju sousedy. Jsme měli tenkrát kupovat chatu, byla cenově přijatelná a na nádherným místě, přes plot byli sousedi, no a z majitelů vypadlo, že soused jím dělá naschvály, a že na nej posílají každý týden policii neb jim házel hnůj na pozemek, furt je sledoval..no ještě, že nám to řekli..si neumím představit, koupit to a zjistit to až potom.. ![]()
@snee píše:
Já jsem si hned vzpomněla na Bohumín (srpen 2020)z toho je mě špatně ještě dnes..jak lidi skákali z okapu dolů, neb to byla lepší smrt než uhořet.. navíc jim plameny už olizovaly záda..brrr, hned na to mě napadlo jak obtížné je bydlet takhle vysoko.. jenže toto byl případ, kdy je oheň uvěznil v bytě, neměli jak utýct leda přes balkón a to jen z určité místnosti, kde nebyli všichni..kdyby asi bydleli v přízemí seskákali by z oken a utekli, ale takhle byli v pasti..je to teda extrémní příklad, ale stalo se..od té doby, nezávidím nikomu, kdo bydlí takhle vysoko, ač jsem si vždy říkala, jak krásný výhled mají, ale za cenu strachu by mě to nestálo.. čím jsem starší, tím mám větší strach a jsem míň a míň odvážnější
Tak ten Bohumím je stejně extrémní případ jako bylo tenkrát, jak někdo hodil zápalnou láhev do přízemí a taky tam někdo uhořel…
A určitě je víc případů že do přízemí, prvního patra vleze zloděj, násilník, než že vrchní patro vyletí do vzduchu… ![]()
Zazila jsem pozar soused sikmo pod nama zapalil byt ja doma s 4 mesici dcerkou 4 patro. Chodba zakourena nikdy vam nepreji to zazit byla jsem jak v pasti. Bylo to hrozne. Musela jsem dcerku schovat pod zupan a projit zakourenou chodbou. Policajt nas vyvedl sam se nadychal koure aby nas zachranil. Nez prijeli hasici udusily by jsme se.
Od te doby mam trauma a vydesi me i kdyz je sousedka spali jidlo. Uz nikdy ne do vysokeho patra.
@Anonymní píše:
Zazila jsem pozar soused sikmo pod nama zapalil byt ja doma s 4 mesici dcerkou 4 patro. Chodba zakourena nikdy vam nepreji to zazit byla jsem jak v pasti. Bylo to hrozne. Musela jsem dcerku schovat pod zupan a projit zakourenou chodbou. Policajt nas vyvedl sam se nadychal koure aby nas zachranil. Nez prijeli hasici udusily by jsme se.Od te doby mam trauma a vydesi me i kdyz je sousedka spali jidlo. Uz nikdy ne do vysokeho patra.
no to je hrozný
hlavně, že to dobře dopadlo! Musel to být strašný zážitek.
@free333 píše:
Tak ten Bohumím je stejně extrémní případ jako bylo tenkrát, jak někdo hodil zápalnou láhev do přízemí a taky tam někdo uhořel…A určitě je víc případů že do přízemí, prvního patra vleze zloděj, násilník, než že vrchní patro vyletí do vzduchu…
no mě ten Bohumín hrozně zasáhl, asi proto, že jsem viděla to video, co nekdo umístil na web, jak ti lidi skáčou dolů.. hrůza..peklo..doslova. jen 4 přežili z 15ti lidí co tam byli. Do dnes mě to děsí a to bydlím asi 300km daleko od Bohumína.