Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaja7 Moc gratuluju k holčičce, hlavně, že to nakonec dobře dopadlo
ale je mi tě tedy líto!! ![]()
My dnes byli na monitoru, tak prý všechno super, CS 1-2, takže žádé chystání ![]()
Ahojky holky jak to s vama vypada ja dnes 39+3 podle ultrazvuku jinak dnas na krivce a v poradne uz v nemocnici doktorka jak me vysetrovala tak ted pekne spinim a uz se to tam pry chyta v utery odesel kus hlenove zatky a ted me i v podbrisku boli tak sem zvedava co z toho bude ![]()
@nikyt Tak třeba už to budeš mít brzo za sebou!
Já jsem dnes 38+1 tt a vůbec nic se neděje, ještě jsem ani neměla poslíčky, tvrdnutí břicha, vůbec nic
Břicho mám pořád vysoko. Tak ale to se všechno může brzo změnit, ale k porodu to zatím nevypadá ![]()
No uvidime co v noci koupily jsme si sladke cervene vino dam si horkou sprchu a uvidime sex nepripada v uvahu dnes sem dostala tablety do pochvy ze ja musim chytnou takovy nejaky sajrajty v 36vyter z pochvy pozitivni na streptotoka fakt me picne
tak uvidis treba se to zmeni ono clovek nevi ![]()
Tak držím moc palce!!! Koukám, že toho streptokoka má spoustu žen
Já naštěstí ne.
U nás sex taky vázne, a to nám ho doporučil doktor, jenže manžel měl zdravotní problémy a teď má pro změnu angínu, tak doufám, že už bude fit, ať pro to můžeme aspoň něco udělat ![]()
Dekuji rikaj ze to ma hodne zenskych ale stve me ze musim chytit kde co
tak to jsi vyjimka
tak hlavne at jste vsichni tri ok ja prave taky porad rikala priteli ze by jsme mu mohly pomoci no a ejhle kvasinky co nadelam ![]()
Ahoj holky, uz jsme doma z porodnice. 13.9. se nam narodil chlapecek Jiri. Preju vam rychle porody jako jsem mela ja a at je vse bez komplikaci!
@filutka Jééé, tak moc gratuluju!!!
a závidím rychlý porod! U nás se nic nechystá, zbývá den do termínu, ale včerejší kontorla neukázala nic zvláštního ![]()
Ahoj holky
gratuluji všem k miminkům, že jste to všechno zvládly a už máte prcky doma.. mě to ještě čeká, zbývá mi 7 týdnů, zítra jsem 33+0 ![]()
Ahoj, tak hlasim, ze uz mame princeznicku na svete
Jmenuje se Emicka, narodila se vcera, presne na termin, ma 3710 g a 52 cm ![]()
Ahoj holky taky se hlasim 11.9.se nam narodil syn Matyasek 4.80kg a 54cM vaha zaskocila jak me tak i doktory odhad byl 4.10kg takze porod sem mela dost bolestivej ale stalo to za to ![]()
Maminky, moc vam gratuluju k miminkum, hlavne at jste zdravi a spokojeni!!!
Ahojky holky, tak já taky hlásím, že už to máme za sebou a už docela dost dlouho v pondělí to budou tři týdny
Malá se narodila 2.9. a měřila 50cm a vážila 3680gramů, což teda bylo docela překvápko
a dali jsme jí jméno Katřina ![]()
Jinak Vám všem gratuluji k miminkům a přeju hodně zdravíčka a jenom samou radost ![]()