9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
26.8.13 20:13

@kaja7 Moc gratuluju k holčičce, hlavně, že to nakonec dobře dopadlo :srdce: ale je mi tě tedy líto!! :hug:

My dnes byli na monitoru, tak prý všechno super, CS 1-2, takže žádé chystání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.9.13 17:59

Ahojky holky jak to s vama vypada ja dnes 39+3 podle ultrazvuku jinak dnas na krivce a v poradne uz v nemocnici doktorka jak me vysetrovala tak ted pekne spinim a uz se to tam pry chyta v utery odesel kus hlenove zatky a ted me i v podbrisku boli tak sem zvedava co z toho bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.9.13 18:17

@nikyt Tak třeba už to budeš mít brzo za sebou! :palec: Já jsem dnes 38+1 tt a vůbec nic se neděje, ještě jsem ani neměla poslíčky, tvrdnutí břicha, vůbec nic :nevim: Břicho mám pořád vysoko. Tak ale to se všechno může brzo změnit, ale k porodu to zatím nevypadá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.9.13 18:47

No uvidime co v noci koupily jsme si sladke cervene vino dam si horkou sprchu a uvidime sex nepripada v uvahu dnes sem dostala tablety do pochvy ze ja musim chytnou takovy nejaky sajrajty v 36vyter z pochvy pozitivni na streptotoka fakt me picne :pocitac: tak uvidis treba se to zmeni ono clovek nevi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.9.13 18:56

Tak držím moc palce!!! Koukám, že toho streptokoka má spoustu žen :? Já naštěstí ne.
U nás sex taky vázne, a to nám ho doporučil doktor, jenže manžel měl zdravotní problémy a teď má pro změnu angínu, tak doufám, že už bude fit, ať pro to můžeme aspoň něco udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.9.13 19:08

Dekuji rikaj ze to ma hodne zenskych ale stve me ze musim chytit kde co :zed: tak to jsi vyjimka :palec: tak hlavne at jste vsichni tri ok ja prave taky porad rikala priteli ze by jsme mu mohly pomoci no a ejhle kvasinky co nadelam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
18.9.13 14:01

Ahoj holky, uz jsme doma z porodnice. 13.9. se nam narodil chlapecek Jiri. Preju vam rychle porody jako jsem mela ja a at je vse bez komplikaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.13 14:11

@filutka Jééé, tak moc gratuluju!!! :hug: a závidím rychlý porod! U nás se nic nechystá, zbývá den do termínu, ale včerejší kontorla neukázala nic zvláštního :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
18.9.13 19:30

Ahoj holky :) gratuluji všem k miminkům, že jste to všechno zvládly a už máte prcky doma.. mě to ještě čeká, zbývá mi 7 týdnů, zítra jsem 33+0 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.9.13 16:42

Ahoj, tak hlasim, ze uz mame princeznicku na svete :srdce: Jmenuje se Emicka, narodila se vcera, presne na termin, ma 3710 g a 52 cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
20.9.13 17:34

Ahoj holky taky se hlasim 11.9.se nam narodil syn Matyasek 4.80kg a 54cM vaha zaskocila jak me tak i doktory odhad byl 4.10kg takze porod sem mela dost bolestivej ale stalo to za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.9.13 10:28

Maminky, moc vam gratuluju k miminkum, hlavne at jste zdravi a spokojeni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.9.13 13:11

Ahojky holky, tak já taky hlásím, že už to máme za sebou a už docela dost dlouho v pondělí to budou tři týdny :lol: Malá se narodila 2.9. a měřila 50cm a vážila 3680gramů, což teda bylo docela překvápko :) a dali jsme jí jméno Katřina :)

Jinak Vám všem gratuluji k miminkům a přeju hodně zdravíčka a jenom samou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí