Proč se tolik lidí ptá? "A kojíš"?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jo děje a to pořad. Ale mě to nevadí nějak to neřeším,jsem moc ráda, že kojit můžu a odpovím že ano, nemám s tím problém zvláště pokud je to žena která nejspíš také někdy kojila, od chlapa by to bylo divné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neříkám, že mě to třeba nezajímá, jak to mamina má, ale nezeptala jsem se nikdy. Podobně mě překvapovala otázka: A kolik jsi přibrala …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od blízké kamarádky mi otázka přijde ok. Od „známých“ mi to přijde nevhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi to stávalo. Buď se ptali, nebo automaticky brali, že kojím a říkali mi " ty můžeš / nemůžeš tam to a ono že, když kojis......a já nekojila, což byl vždy bráno jako něco strašnýho a každý se hrozně divil. Nemohla jsem a samotnou mě to dost trápilo a neměla jsem absolutně chuť to 10× denně někomu vysvětlovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od kamarádek, rodiny je to naprosto normální dotaz. Od náhodných známých je to sice divné, osobně bych takovou otázku nepoložila, ale zřejmě je válcuje zvědavost, nehroutila bych se z toho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@7.straka píše:
Mě se ptají „ty JEŠTĚ kojíš?“
Kolik je dítěti? 4-5-6…12? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
Neříkám, že mě to třeba nezajímá, jak to mamina má, ale nezeptala jsem se nikdy. Podobně mě překvapovala otázka: A kolik jsi přibrala …
Pravda. A kolik si pribrala ?- to sem milovala
to uz je ale vrchol neslusnosti. Odpovidala sem: a ty? Zvlast bezdetnym to zavrelo pusu.
- Citovat
- Upravit
@Filzefina píše:
Pravda. A kolik si pribrala ?- to sem milovalato uz je ale vrchol neslusnosti. Odpovidala sem: a ty? Zvlast bezdetnym to zavrelo pusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to spíš připadá jako taková hovorová otázka. Že se chce člověk na neco ohledně miminka zeptat, tak se zeptá na toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila to ja se nehroutim,ale od cizich lidi mi to tedy vzdy dost zarazi. Ja se nikdy nikoho nezeptala.
- Citovat
- Upravit
@Filzefina píše:
Ahoj holky.Od té doby co se narodila dcera se nestačím divit kolik lidí se mě ptá jestli malou kojim. Téměř každý koho potkám. A to dokonce i lidi, které neznám ale potkáme je třeba s manželem. Přijde mi to jako docela intimní otázka od cizího člověka. Co si o, tom myslíte? Jak to vnímáte vy? Taky se vám to děje? Je to vpodstatě hloupost, ale tak pro zajímavost…
Ahoj.
Vůbec si to neber osobně. Je to normální řečnická otázka. Taková ta klasika. Hlavně aby řeč nestála.
Víceméně ty lidi ani odpověď nezajímá.
Taky by se mohli ptát: „Tak jak? Císař, nebo vaginálně?“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Filzefina píše:
@neila to ja se nehroutim,ale od cizich lidi mi to tedy vzdy dost zarazi. Ja se nikdy nikoho nezeptala.
Lidi jsou holt zvědavý drbny. Mám děti narozené 8 let od sebe a občas jsem dostávala otazku jestli jsou od jednoho otce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.Od té doby co se narodila dcera se nestačím divit kolik lidí se mě ptá jestli malou kojim. Téměř každý koho potkám. A to dokonce i lidi, které neznám ale potkáme je třeba s manželem. Přijde mi to jako docela intimní otázka od cizího člověka. Co si o, tom myslíte? Jak to vnímáte vy? Taky se vám to děje? Je to vpodstatě hloupost, ale tak pro zajímavost…