Proč se tolik lidí ptá? "A kojíš"?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
18.11.18 15:07
@WojKa píše:
Jinak jsem dvojčatům odsávala mm 14 měsíců a když už jsem to někomu oznámila, taky velká debata, že proč nekojím a že odsáváním určitě neudržím laktaci, no dle všeho to není pravda.
Takže neřešit tyhle otázky, myslet si svoje a jestli kojíš nebo ne, je Tvoje věc.

To jsem si právě vždy pro sebe říkala, zda se za kojení považuje podání MM z lahvičky, ale neodvažuju se nikoho zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
18.11.18 15:08
@kytkalenka píše:Mam kluka i holku tak toto tema je taky vycerpane, takze uz mam svaty klid.

Jo, máte páreček, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
18.11.18 18:30
@dedrichov píše:

Vlaste pravda…komentare typu to se vam to povedlo, uz jsem taky slysela :-)

• Citovat
  • Upravit
18.11.18 21:08
@dedrichov píše:
:jazyk: :palec: nesnáším už slovo páreček.. Máme kluka, čekáme holku, splnili jsme „povinnost“ a všichni furt párečkují :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
18.11.18 21:20
@nenivolnynick píše: :jazyk: :palec: nesnáším už slovo páreček.. Máme kluka, čekáme holku, splnili jsme „povinnost“ a všichni furt párečkují :roll:

Mě se líbilo, že máme oboje z toho důvodu, že každý prolne do toho „druhého“ světa, což se podařilo včetně rozeznávání pohlaví, obliby „opačných“ barev a hraní si děvče s klukama a kluk se slečnama, pokud je to s míčem :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.11.18 21:28
@nenivolnynick píše: :jazyk: :palec: nesnáším už slovo páreček.. Máme kluka, čekáme holku, splnili jsme „povinnost“ a všichni furt párečkují :roll:

aspoň už neuslyšíš: a třetí nebude? Chlapečka ještě nechcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.11.18 10:09

Jé to jste mě všichni strašně potěšili, že Vás tyhle dotazy taky štvou…
My čekáme šestou holčičku a ty kecy typu: Zase holka? To se vám moc nepovedlo. Manžel kluky neumí, viď? To máte tolik dětí, protože chcete kluka? Chudák manžel, že?
To jde tak na nervy… ale když odpovíte, ne my jsme chtěli holčičku, tak takový ten nevěřící pohled a případně pousmání (typ se utěšujte). A cizí lidi na ulici, prodavačky v obchodě, řidiči v autobusu,…

Začali jsme odpovídat:
No, my vedeme ustálenou kvalitu.
To je taková nová móda - nemíchat.

Případně když jsou opravdu drzí (hlavně chlapům) tak: Ne, my jsme kluky dali do děcáku, ty nechcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
19.11.18 10:13
@harim píše:
My čekáme šestou holčičku a ty kecy typu: Zase holka? To se vám moc nepovedlo. Manžel kluky neumí, viď? To máte tolik dětí, protože chcete kluka? Chudák manžel, že?
To jde tak na nervy… ale když odpovíte, ne my jsme chtěli holčičku, tak takový ten nevěřící pohled a případně pousmání (typ se utěšujte). A cizí lidi na ulici, prodavačky v obchodě, řidiči v autobusu,…

Začali jsme odpovídat:

Případně když jsou opravdu drzí (hlavně chlapům) tak: Ne, my jsme kluky dali do děcáku, ty nechcem.
:mrgreen: no tak ono 6 holek, to uz je opravdu rarita :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
19.11.18 11:56
@harim píše:

Začali jsme odpovídat:

Jéé, to je hezký. Samé holčičí radosti jsou a budou :palec:
Neše dcerka je úžasná, když si jí představím 6×, to by byl vrchol blaha :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
19.11.18 12:55
@dedrichov píše:
Jéé, to je hezký. Samé holčičí radosti jsou a budou :palec:
Neše dcerka je úžasná, když si jí představím 6×, to by byl vrchol blaha :kytka:

Ja kdyz si predstavim naseho starsiho 6× tak jsem zralá na blazinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
19.11.18 13:02
@a12 píše:
Ja kdyz si predstavim naseho starsiho 6× tak jsem zralá na blazinec :mrgreen:
:lol: asi tak nak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
19.11.18 13:39
@a12 píše:

Ano, to jsem se tetelila nad citlivou empatickou slečnou. Stršího si představovat 6× nebudu, neboť by mne asi klepla pepka. Jeden je naprosto dostatečný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
19.11.18 13:50

Já teda bych moji 6 letou dceru taky nechtěla sestkrat :mrgreen:

No pokud má někdo 6 deti, tak si myslím ze je jedno jestli holky kluky nebo namichany, dotazum se tak jak tak nevyhne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
19.11.18 14:12
@a12 píše:

Já bych třeba vnučku která je skvělá a já jí žeru,brala klidně ještě tak 2× nebo i 3× :D ale asi mám už smolíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
19.11.18 14:20
@Anna766 píše:
Já bych třeba vnučku která je skvělá a já jí žeru,brala klidně ještě tak 2× nebo i 3× :D ale asi mám už smolíka.

Uz chodi do skoly? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko