Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj chci se zeptat ![]()
Máte některá zkušenosti s tímhle pásem? Je to blbost nebo to funguje?
Díky ![]()
Ahoj Já si koupila něco podobného http://www.shopsmart.cz/…form.php,ale ikdyž to používá asi jen 2měsíce,mám pocit,že jsem vyhodila zbytečně peníze
Necítím žádný efekt.No ještě tomu dám šanci a budu to používat,ale zatím se k tomu stavím negativně a nedoporučuji koupi!! ![]()
tak masaz to udela, ovsem jestli chces vyrysovane svaly, tak na to to neni. impuls je moc kratky, tim si svaly polechtas,ale neposilis. pri norm. cvicrni je zapujujes hloubeji a mnohem vic
bombdina píše:
ahoj chci se zeptat
Máte některá zkušenosti s tímhle pásem? Je to blbost nebo to funguje?
Díkyhttp://www.topshop.cz/…s-726-c.html?…
Každej doktor nebo trenér ti řekne,že je to blbost.Při cvičení se svaly zapojují trošku jinak.Je to blbinka,co té povrchově lechta.Když si někdo mysli,že to zabírá,tak to je jen vsugerovaný,max odplavená voda.To si ale můžeš zajít parkrát za 100 do sauny a bude ti chybět klidně i 5cm.Teta to i prodávala 2 roky a řikala,že jí to bylo až blbý..Nikdy z toho nikdo nezhubl,stejně jako z chromu,slimu atd.Kdyby to zabíralo,tak nemá každá 3.nadváhu a každá 10.obezitu..
Dobrý den, moje mamka je doktorka, pracuje jako neuroložka. Ve zdravotnictví se používá technika nazývaná EMS (ESS), prý se tím dosáhnou dobré viditelné výsledky, ale za jednu návštěvu zaplatíte dost peněz. Tento pás (AB Tronic X2) pracuje na tom samém principu. Už 3 roky mám problémy s ukládáním tuků na břiše, lehsedy mi moc nepomáhají a denně jsem jich dělal 70 až 100, ale boleli mě z toho akorát záda, po čase jsem zabrouzdal na internetu na slovenském diskuzním rozsáhlém fóru na tyto pásy. Většina si pás pochvalovali a někteří jeidnci co pás kombinovali se zdravou stravou zhubli v pase 6 - 8 cm za 2 měsíce. Jen pár lidí, co pás vyzkoušeli jednou dvakrát a ztěžovali si na štípání, tak to vzdali a nadávali na něj. I když jsem tomu moc nevěřil koupil jsem si ho také. Kombinuju to s pravidelnou stravou, ale né vyloženě zdravou. Za tu dobu co ho používám se mi zlepšilo držení těla a zmizeli mi špeky na bocích a břicho se také vyrovnalo. Pochybuji, že jsem si to jen vsugeroval, když si toho všimli i ostatní. Jasně je to z TV shopingu, kde slibují ledacos, ale toto opravdu funguje, svaly se stahují vcelku intenzivně, ale nenamáhají se šlachy, takže po cvičení necítíte takovou únavu. Za sebe a několik dalších spokojených lidí, tento přístroj doporučuji.
Michal Pirkl
Tady máte odkaz na rozsáhlou diskuzi, která mě dotlačila k tomu AB Tronic také vyzkoušet ![]()
pirklik píše:
Dobrý den, moje mamka je doktorka, pracuje jako neuroložka. Ve zdravotnictví se používá technika nazývaná EMS (ESS), prý se tím dosáhnou dobré viditelné výsledky, ale za jednu návštěvu zaplatíte dost peněz. Tento pás (AB Tronic X2) pracuje na tom samém principu. Už 3 roky mám problémy s ukládáním tuků na břiše, lehsedy mi moc nepomáhají a denně jsem jich dělal 70 až 100, ale boleli mě z toho akorát záda, po čase jsem zabrouzdal na internetu na slovenském diskuzním rozsáhlém fóru na tyto pásy. Většina si pás pochvalovali a někteří jeidnci co pás kombinovali se zdravou stravou zhubli v pase 6 - 8 cm za 2 měsíce. Jen pár lidí, co pás vyzkoušeli jednou dvakrát a ztěžovali si na štípání, tak to vzdali a nadávali na něj. I když jsem tomu moc nevěřil koupil jsem si ho také. Kombinuju to s pravidelnou stravou, ale né vyloženě zdravou. Za tu dobu co ho používám se mi zlepšilo držení těla a zmizeli mi špeky na bocích a břicho se také vyrovnalo. Pochybuji, že jsem si to jen vsugeroval, když si toho všimli i ostatní. Jasně je to z TV shopingu, kde slibují ledacos, ale toto opravdu funguje, svaly se stahují vcelku intenzivně, ale nenamáhají se šlachy, takže po cvičení necítíte takovou únavu. Za sebe a několik dalších spokojených lidí, tento přístroj doporučuji.Michal Pirkl
Tak na to si nemusím kupovat pás, to mi stačí držet dietu a cvičit. V pořadu Jste to, co jíte hubnou i mnohem více i bez pásu. 8cm zhubnou i za měsíc. Pokud někdo nemá žádnou fyzičku a začne cvičit sedy lehy, tak to tahá zádama a ne břišními svaly, proto ho to bolí. Každopádně čím více obézní, tím ze začátku více hubne.
Souvislost mezi neurogologií a cvičením opravdu nevidím a cvičitelek a trenérek znám opravdu hodně.
Dobrý den, používám tento přístroj třeba 2 hodiny denně, ale žádné bolení svalů ani jejich vypracování nepociťuji . Není to divné, když uvádí, že odpovídá intenzitě 400 leh sedů za minutu práce přístroje. Já to vidím jako podvod na spotřebitele.
Nemohu si pomoci, ale podobné hubnoucí a posilovací pomůcky mne dohání k šílenství. Nasadit si pás a v klidu „u telky“ hubnout… to je pane magořina. To už jsou lidé tak shnilí, že nedokáží vystrčit rypák z domu a pohnout se?
Jsou dvě věci, které každému zajistí normální váhu a dobrou kondici:
1. nežrat jak zjednanej, ta kila navíc NIKDY nejsou ze vzduchu
2. hýbat se, sledováním fotbalu a cestopisných dokumentů nikdo nezhubnul
Vím, říká se, že „doba je jiná“, ale to je jen sociální mýtus. Doba je pořád stejná, vzduch po ránu chladný, tráva a stromy zelené, stačí jen vylézt ven. Dvakrát týdně si na hodinu zasportovat, k obědu „jen“ čtyři knedlíky a nesedět tupě u fejsbůku s „vyděržaj pijaněr“ přístrojem kolem pupku.
Kdo opravdu chce, ten dokáže cokoliv. ![]()
To je jak kdybyste si nechali mlátit do břicha, stará dobrá posilovna a píle, to jest odpověď ![]()
Miluju ty obrázky těch nagelovaných klučinů na FB jací jsou kost a kůže a dělají jako by byly Rambo ![]()
A tím chci říct že vsugerovat se dá vše, hubnout je lehké, ale nabírat svaly je těžké !
No ja mozem z vlastnej skusenosti napisat, ze to pouzivam asi uz nejake dva roky a nemozem sa stazovat… Zo zaciatku tiez ziadny efekt, ale potom mi poradili… Tu je zopar rad ako na to: Najlepšie je ked este predtym ako pouzijes AB Tronic si trosku zahrejes telo, lebo to zacne palit to nadbytocne az po nejakom case a samozrejme, ze ked si to daju ludia na 15 minut alebo 20 tak to ma ten isty efekt ako keby ho nechali lezat v skrini a dali si segedinsky gulas. Kamoska si pusti hudbu a tancuje ja ho konkretne pouzivam ked pridem z posilky na problemove partie(u mna brucho)alebo si len tak skacem po byte
. Neviem ako je to casovo nastavene, urcite u kazdeho inak, ale ja to robim nejakych 20 minut. Pre mna najlepsi rezim co je tam je rezim 6. Som s nim najviac spokojna, lebo ma striedave impulzy a su tam aj dlhe aj kratke… Ja osobne som s nim velmi spokojna, lebo som mala postavu ako taky pavucik a potrebovala som spevnit len brusko. To ci by z toho clovek schudol na celom tele tazko povedat, ale ak mas taky problem ako ja, tak odporucam… Svalovku na druhy den zvyknem citit doteraz… No a samozrejme jedálniček
Strava je 80% a mozte sa aj trapit v posilovni, pokial pridete domov a zjete o desiatej vecer pecene prasa, tak sa mozte rozlucit s dobrou postavou… To je asi tak vsetko odo mna… Drzim palce… ![]()
Dobrý den prosím mužu poprosit o Váš meil? mam na tohle velky dotaz ted jsem si ho poridila pod stromecek a mam urcite problemy chtela bych se poradit pokud je to mozny? děkuji ![]()
Zdravím. Ja mám tiež problém. Ked ten pas zapnem a zapnem aj predne aj zadne cvicenie tak na prednej strane teda na bruchu citim viac lavu stranu ako pravu ako keby mala lava vacsi vykon. robilo to niekomu uz?
@derenka píše:
Jde nastavit leva a prava strana, mrkni na to
ja som myslel ze sa da nadstavit len predna strana front a zadna back ale ja mam problem taky ze na fronte mi prava vodiaca podlozka ako keby nefunguje v podstate funguje ale velmi slabo… mam tam dost gelu aj to mam vhodne utiahnute… daju sa aj tie dve predne podlozky stelovat kazda zvlast… dakujem za ochotu