Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lucie 93 Ahojky ![]()
Ano, u prvni dcerky na ko ve 4mes. jadyrka nebyla a pak na ko v 8mes.uz ano. A ted druha dcerka taky nemela na 4 mes. a mame prijit za 3mes.,to doufam, uz budou
Doktor rikal, ze se jadra vyviji do roka a hodne deti je ve 3-4 mes. jeste nemiva ![]()
Ja je davala nakonec jen na spani.. Na noc i behem dne.. Davala jsem klasicky na obleceni a tez mi prislo, ze jsou nizko, ale je to normalni.
Jadyrka nebyla, casem ano, neni to nic neobvykleho. Drzim palce!
@SarkaLo Taky jsem davala marwelky, ale jenom asi mesic a to vzdy po dobu spani a mala byla spac, takze je mela cca 19-20 hodin a taky jsem ji je davala na obleceni, protoze jinak mela otlaceny nozicky. A kyclicky ma v poradku ![]()
@MV313 píše:
Ja je davala nakonec jen na spani.. Na noc i behem dne.. Davala jsem klasicky na obleceni a tez mi prislo, ze jsou nizko, ale je to normalni.
Jadyrka nebyla, casem ano, neni to nic neobvykleho. Drzim palce!
Taky tak ![]()
@Flooa Děkuji za odpověď ![]()
Nevíš, jestli jsou nějaká omezení?!
V tom fofru jsem se nestihla ani zeptat
@Flooa spíš myslím, jestli jsi musela dávat o jednu plinku navíc atd. Asi to moc hrotím viď ![]()
Holky díky moc
…i jsem si na netu našla video, ale taky je tam má to mímo docela nízko
…účel to asi splní i tak - aspoň doufám. Jsem z nich víc otrávená než dítko
Kojit nám s tím prostě nejde a taky ho občas nechám delší dobu prokopat…musí ho to chudáčka tlačit…už jen tři týdny a pak doufám poletí z okna
![]()
@Lucie 93 Nene, nic, vubec nic, uplne normos 1 papirovou plenku. Kvuli nevyvinutym jadrum se pleny navic nedavaji ![]()
@SarkaLo Pokud nemate nejaky hranicni nalez, tak bych v pohode ulevovala, na to jidlo urcite ![]()
@Flooa Právě že žádný větší nebo hraniční nález nemáme… máme je nosit preventivně na 4 týdny, doktorovi se trochu nelíbila pravá kyčel, ale prý ok a raději marwellky…
@SarkaLo To jsme taky meli a ja uz jsem pak i ulevovala hodne. Nelibilo se ji to, coz se nedivim
A je to dobry ![]()
@Flooa Jemu se to taky moc nelíbí
…na spaní ok (akorát musím počkat až usne a pak mu je dát), ale když je vzhůru, tak ho musím pořád něčím zabavovat, jinak ho ty kalhotky sejří
![]()
@SarkaLo Ted koukam, ze vy jste starsi.nez my. Tak to je jasnacka, chce se hybat, otacet a tak. Dcera je mela ve 2 mesicich do necelych 3 mesicu.
Už se krásně otáčí (zatím) na jednu stranu a v těch gatích to nejde…tak se pak rozčiluje ![]()