Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kofolová píše:
@majki.r po detech uz jsem. Mladsi ma 5mesicu tak nejdriv odkojim, pak neco malo zhubnu. Aktualne mam metrak, pred detma 74kg pri 177cm vysky. Vidim to tak za tri roky. Trapi me obcas bilest hlavu, pater kriva. No hnus. Levnejsi podprdu nez za 700 a aby mi sedela nesezenu :/
To jsme na tom dost podobně
Já mám 178cm, zatím teda mám optimální váhu, ale jde pomálu nahoru ![]()
Však se ti po té operaci určitě uleví…ta páteř hodně ovlivňuje i migrény atd. Já je mám dost silné, někdy vidím jen půl věcí, na které se dívám, někdy z migrény nejsem schopná poskládat ze slabil slovo…prý je to právě od páteře.
A s tou podprdou to přesně znám, já si je nechala šít, jedna pak vyšla kolem 2 tisíc i víc, sice dlouho vydrží, ale přeci jen je to pálka…
@BersiEn Nic extra jsem nedělala. V thotenství jsme akorát mazala olejem kvůli strijím. Z béček tak akorát do dlaně jsem se dostala na solidní déčka. Po skončení kojení (10 měsíců) byly zase tak jako před tím.
Někdo má prsa malá, kojí jen pár měsíců a stejně mu zůstanou ušáky, někomu se dokonce ještě zmenší.
Takže velkou roli hraje „genetika“.
@Pipet píše:
http://www.spravnapodprsenka.cz/…or-velikosti
Dekuju. Tak mam mit 95g
@majki.r píše:
To jsme na tom dost podobněJá mám 178cm, zatím teda mám optimální váhu, ale jde pomálu nahoru
Však se ti po té operaci určitě uleví…ta páteř hodně ovlivňuje i migrény atd. Já je mám dost silné, někdy vidím jen půl věcí, na které se dívám, někdy z migrény nejsem schopná poskládat ze slabil slovo…prý je to právě od páteře.
A s tou podprdou to přesně znám, já si je nechala šít, jedna pak vyšla kolem 2 tisíc i víc, sice dlouho vydrží, ale přeci jen je to pálka…
Ja muzu doporucit Astratex. Oni tam i poradi a muzes zkouset a zkouset ![]()
@Kofolová píše:
Dekuju. Tak mam mit 95g
Já 80 D
No nevím, nosím 80 C vycpanou ![]()
@Sibyla0 píše:
Já 80 DNo nevím, nosím 80 C vycpanou
Ty nemas acka? ![]()
Co se člověk nedoví z toho kalkulátoru. Taky G. Kupuju si DD nebo E. ![]()
Kde je chyba? ![]()
@marcela74 Většina žen si kupuje moc volný obvod a malé košíčky.
Jako ten kalkulátor je orientační…
Navíc vyplivne britské číslování - ale někde je tam převodní tabulka.