Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Spaní ze začátku byla katastrofa vubec sem nemohla spát, byla sem šíleně unavená ale nešlo to usnout.Pak sem brala jako berličku frontin a ted zatim tuk tuk dobrý. spim jako dudek.jsem i líná kolikrát vstát k malému v noci ![]()
@Majka12 a za jak dlouho ti zoloft zabral?
vcera jsem byla u psycholozky, citil jsem se dobre, doma jsem v pohode snedla veceri, usnula, jenze asi za dve hodiny mala zaplakala, vzbudilo me to a uz jsem zase citila, ze je mi zle ![]()
Tak mam predepsany AD Mirzaten a k tomu Lexaurin
zapomnela jsem se psych. zeptat, jak je to s HA. v utery jdu na prohlidku po sestinedeli a chci si nechat HA napsat
a holky jak to mate se sexem pri brani AD? utlumuje vas?
Tak sex je pro mě musim říct nějak tabu. Nevím ale nemám vubec chut a ani pomyšlení. Co sem slyšela tak AD tlumí chut v sexu ale jak u koho.
Tak jsem si vcera vzala prvni AD a pulku lexaurinu pred spanim a ted mam pocit, ze se motam…spala jsem celou noc, k male vstaval manzel…
je to motani normalni?
@Anonymní píše:
Tak jsem si vcera vzala prvni AD a pulku lexaurinu pred spanim a ted mam pocit, ze se motam…spala jsem celou noc, k male vstaval manzel…
je to motani normalni?
jj je to uplne normalni, je to oblbovak, ale kdyz se bude brat cadteji motani prejde.
Holky můžu se zeptat, jak to máte s menstruací, když berete Zoloft? Beru ho, jsem 6 týdnů po revizi a ještě jsem MS nedostala. Jinak mi zabral po cca 5ti týdnech. Mám k němu i Lexaurin, ale ten beru, jen když je mi opravdu zle.
Holky zeptám se, muže se tento lék při kojení? Zoloft je podobný jako Cipralex? je vám špatně celý den, nebo se vám to mění? že jste chvíli v pohodě a chvíli na nic?
Je to už dlouho, co jsem ho užívala, ale vím, že tak měsíc jsem měla neustále zimnici. Jinak si myslím, že mi pomohl.Jo a bacha, brala jsem ho nejdřív večer a začla jsem mít naprosto děsivé sny - spousta krve, uřezané hlavy…Tak jsem na radu doktora začla užívat ráno a toto vymizelo.
Já spim po zoloftu docela bez problému akorád se mi zdají každou noc takové sny že si je pamatuju ještě ráno ![]()
Ja tedka dostala zvysene davky toho zoloftu myslela sem ze mi ho vymeni ale nic
citim se fakt divne po nem beru ho par tydnu takze budu cekat na „zazrak“
ale nevím zda se dostaví uvidime
Holky, potřebuju poradit. Beru Zoloft 100 mg od prosince. Dva měsíce byly úplně v pohodě, pak jsem nastoupila po RD zpět do práce, jednou se mi zas udělalo zle. A pořád to není ono. Stává se vám to taky? Myslela jsem si, že když se ty léky berou delší dobu, tak už se mi špatně dělat nebude ![]()
Mám taky 100mg a občas výkyv mám, ale ne nic hroznýho. kdyby se to nelepšilo určitě bych to řešila…