AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
3.1.13 19:37

Spaní ze začátku byla katastrofa vubec sem nemohla spát, byla sem šíleně unavená ale nešlo to usnout.Pak sem brala jako berličku frontin a ted zatim tuk tuk dobrý. spim jako dudek.jsem i líná kolikrát vstát k malému v noci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 07:37

@Majka12 a za jak dlouho ti zoloft zabral?

vcera jsem byla u psycholozky, citil jsem se dobre, doma jsem v pohode snedla veceri, usnula, jenze asi za dve hodiny mala zaplakala, vzbudilo me to a uz jsem zase citila, ze je mi zle :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.13 15:13

Tak mam predepsany AD Mirzaten a k tomu Lexaurin

zapomnela jsem se psych. zeptat, jak je to s HA. v utery jdu na prohlidku po sestinedeli a chci si nechat HA napsat

a holky jak to mate se sexem pri brani AD? utlumuje vas?

• Citovat
  • Upravit
653
4.1.13 15:22

Tak sex je pro mě musim říct nějak tabu. Nevím ale nemám vubec chut a ani pomyšlení. Co sem slyšela tak AD tlumí chut v sexu ale jak u koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.13 07:57

Tak jsem si vcera vzala prvni AD a pulku lexaurinu pred spanim a ted mam pocit, ze se motam…spala jsem celou noc, k male vstaval manzel…
je to motani normalni?

• Citovat
  • Upravit
262
5.1.13 08:04
@Anonymní píše:
Tak jsem si vcera vzala prvni AD a pulku lexaurinu pred spanim a ted mam pocit, ze se motam…spala jsem celou noc, k male vstaval manzel…
je to motani normalni?

jj je to uplne normalni, je to oblbovak, ale kdyz se bude brat cadteji motani prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
23.1.13 20:37

Holky můžu se zeptat, jak to máte s menstruací, když berete Zoloft? Beru ho, jsem 6 týdnů po revizi a ještě jsem MS nedostala. Jinak mi zabral po cca 5ti týdnech. Mám k němu i Lexaurin, ale ten beru, jen když je mi opravdu zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.1.13 21:09

Holky zeptám se, muže se tento lék při kojení? Zoloft je podobný jako Cipralex? je vám špatně celý den, nebo se vám to mění? že jste chvíli v pohodě a chvíli na nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.1.13 21:13
Ahoj, mám to samé bo podobné. takový neklid v sobě v žaludku, přejetá jsem též. také si připadám divně:(muzu se zeptat, je ti takto špatně celý den nebo se ti to mění? že jsi chvili v pohodě a chvili na..děkuji
SNAŽIM SE VYDRŽET ALE JE TO FAKT TĚŽKÉ A KOR S MALÝM DĚTSKEM. KDYŽ SEM BRALA CIPRALEX TEN SEM BRALA 1.5 MĚSÍCE A TO SEM NEMOHLA FUNGOVAT VUBEC ALE TED TO JDE CO MI ZMĚNIL PRÁŠKY NA ZOLOFT. TRÁPÍ MĚ POŘÁD TA NERVOZITA SPÍŠE SI PŘIPADÁM JAK PO FLÁMU :think: TEN POCIT V ŽALUDKU A JSEM TAKOVÁ PŘEJETÁ..PŘÍJDU SI TAKOVÁ DIVNÁ 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.1.13 21:15
Mužu se ješte zeptat, zda-li stím lékem kojíš? Užívala jsem cipralex při kojení a nejspíš ho budu muset brát nyní, ale nevím jak s kojením.
@Pštrosice píše:
Ahoj, mám to samé bo podobné. takový neklid v sobě v žaludku, přejetá jsem též. také si připadám divně:(muzu se zeptat, je ti takto špatně celý den nebo se ti to mění? že jsi chvili v pohodě a chvili na..děkuji
SNAŽIM SE VYDRŽET ALE JE TO FAKT TĚŽKÉ A KOR S MALÝM DĚTSKEM. KDYŽ SEM BRALA CIPRALEX TEN SEM BRALA 1.5 MĚSÍCE A TO SEM NEMOHLA FUNGOVAT VUBEC ALE TED TO JDE CO MI ZMĚNIL PRÁŠKY NA ZOLOFT. TRÁPÍ MĚ POŘÁD TA NERVOZITA SPÍŠE SI PŘIPADÁM JAK PO FLÁMU :think: TEN POCIT V ŽALUDKU A JSEM TAKOVÁ PŘEJETÁ..PŘÍJDU SI TAKOVÁ DIVNÁ 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
23.1.13 21:15

Je to už dlouho, co jsem ho užívala, ale vím, že tak měsíc jsem měla neustále zimnici. Jinak si myslím, že mi pomohl.Jo a bacha, brala jsem ho nejdřív večer a začla jsem mít naprosto děsivé sny - spousta krve, uřezané hlavy…Tak jsem na radu doktora začla užívat ráno a toto vymizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.1.13 21:38

Já spim po zoloftu docela bez problému akorád se mi zdají každou noc takové sny že si je pamatuju ještě ráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukyy19
25.2.13 17:20

mikoy:

Ja tedka dostala zvysene davky toho zoloftu myslela sem ze mi ho vymeni ale nic :zed: citim se fakt divne po nem beru ho par tydnu takze budu cekat na „zazrak“ :lol: ale nevím zda se dostaví uvidime

• Citovat
  • Upravit
2507
8.4.13 12:22

Holky, potřebuju poradit. Beru Zoloft 100 mg od prosince. Dva měsíce byly úplně v pohodě, pak jsem nastoupila po RD zpět do práce, jednou se mi zas udělalo zle. A pořád to není ono. Stává se vám to taky? Myslela jsem si, že když se ty léky berou delší dobu, tak už se mi špatně dělat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 22:44

Mám taky 100mg a občas výkyv mám, ale ne nic hroznýho. kdyby se to nelepšilo určitě bych to řešila…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex