AD Zoloft

653
14.12.12 13:00

AD zoloft

Holky mám dotaz…bral někdo z vás AD zoloft??já ho beru 18 den a zatím nic moc občas sem spíše nervoznější a mám takový divný strach a nevím ani s čeho??dřív sem to neměla. A mám taky prujem a to hlavně v noci, beru tabletu v noci. Brala sem Cipralex a ten mi nesedl, ten zoloft je lepší ale neni to uplně ono.Jsem taková stažená kolem žaludku. Odezní to? kdy začínají AD zabírat??děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5206
14.12.12 13:11

@mikoy Ještě chvíli vydrž…měla jsem podobné stavy a odezněly cca po měsíci :palec:
Prvních 14 dní byl horor. Měla jsem fakt šílené stavy - byla jsem úplně mimo :zed: Ale pak už v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 13:20

Brala jsem Zoloft 6 let ;) začala jsem ale na psych.odd.kde jsem byla pro panickou úzkost několik týdnů. AD začaly působit cca po měsíci a fakt mi pomohly. teď jsem rok a čtvrt bez a jsem v pohodě..takže ještě pár dní vyčkej :hug:

• Citovat
  • Upravit
653
14.12.12 13:30

SNAŽIM SE VYDRŽET ALE JE TO FAKT TĚŽKÉ A KOR S MALÝM DĚTSKEM. KDYŽ SEM BRALA CIPRALEX TEN SEM BRALA 1.5 MĚSÍCE A TO SEM NEMOHLA FUNGOVAT VUBEC ALE TED TO JDE CO MI ZMĚNIL PRÁŠKY NA ZOLOFT. TRÁPÍ MĚ POŘÁD TA NERVOZITA SPÍŠE SI PŘIPADÁM JAK PO FLÁMU :think: TEN POCIT V ŽALUDKU A JSEM TAKOVÁ PŘEJETÁ..PŘÍJDU SI TAKOVÁ DIVNÁ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
14.12.12 16:43

@mikoy těžké to je, ale fakt vydrž :hug:…mě je nasadili když malá měla 4 měsíce a ten měsíc jsem fakt myslela že se picnu. :zed: :zed:
Všechno mě rozhodilo, když malá začala brečet myslela jsem, že mi pukne hlava, nedej bože když se vzbudila v noci to jsem byla rovnou na odstřel :pocitac:
Kdyby bylo na mě tak ten měsíc radši nevylezu s postele a nechci nikoho vůbec vidět.
Ale potom měsíci jak mávnutím kouzelného proutku a začala jsem se vracet zpátky do normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.12.12 12:21

Tak to si mě trošičku uklidnila :) mě byl nasazený kvuli stresu kterým sem si prošla. Prostě sem bouchla jak časovaná bomba a nervy se mi rozjeli. A to mám mám doma dvě malé děti no hruza :(a jak ho bereš já na noc. A jen doufám že ho nebudu muset brát celý život a dostnu se s toho. Já brala zezačátku CIPRALEX a to byla katastrofa :zed: mě bylo šíleně..uzkosti, klepavka, nemohla sem ani ven jak mi bylo a ted je to o dost lepší ale neni to ono.tak doufejme že bude lépe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
15.12.12 19:29

@mikoy u mě se rozjela deprese :oops:
Beru ho od začátku ráno, sem tam když jsem ráno zapomněla jsem si ho vzala večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.12.12 22:15

Ahoj já taky užívám zoloft, od července. Myslím, že na každého zabírá jinak, ale já jsem byla asi 3 týdny strašně unavená, pak to přešlo. Na múj problém začal působit pomalu a řekla bych že až tak dva měsíce se cítím skvěle. Vydržžž, já mám taky malou holčičku, ale právě kvůli ní, jsem to překousla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
16.12.12 20:50

Jéé myslela sem si že sem vyjímka a koukám že nejsem.Taky sem šíleně unavená..pořád zívám a spala bych spíše teda polehávám. Mám doma dva raubíře a občas si připadám jak po flámu :poblion: Ale jinak to jde.Jen sem zvšdavá kdy mi začne pusobit na to na co mi byl předepsán. Jsem pořád taková nervozní a příjde mi že se třesu ale vnitřně. je to divnej pocit ale snad to přejde tedy v to doufám. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.12.12 20:09

Holky mám talovej dotazík. Už to bude měsíc co beru ZOLOFT. Nežádoucí učinky sou pryč tedy myslim si ale na to na co mi byl předepsán ještě nezabírá. Ze stresu mám brnění a to pocituju pořád??nemělo by to také vmyzet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.13 13:29

@mikoy @simoneta.k @Majka12 holky jak dlouho jste braly AD? me to nejspis ted ceka, mam po sestinedeli a jsem silena :roll: jak je to vubec se spanim u deprese po porodu?
ja kdysi kratce prodelala depresi a musela jsem brat praskyi na spani, jenze ted musim vstavat k miminu…+ mam dalsi starsi dite :oops:

• Citovat
  • Upravit
653
3.1.13 13:41

Já bych ti ráda poradila ae sama ho beru přes měsíc. Beru ho na stres a nervy. Už sem dál nemohla :think: musela sem to začít nějak řešit. Taky mám doma dvě malé dítka :( ale doufám že dlouho brát nebudu ale je fakt že sem docela free a hlavně že jako máma budu fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.13 15:22

@mikoy ja brala prave kdysi zoloft a zafungoval dobre. a ty vis z ceho mas stres a nervy? ja to prave nedokazu pojmenovat :nevim: proste najednou je mi zle, nepsim, nejim, mam v sobe divny napeti :,(

• Citovat
  • Upravit
653
3.1.13 15:42

Joo to přesně znám. já sem si v sobě ten stres pěstovala 10 let. Vždycky jednou bylo dobře a pak najednou bum a bylo mi zle. bušení srdce, třes, člověk nespal a nejedl prostě nervíky. Zustala sem s dvouma dětma sama a nevím byla sem nějaká přád podrážděná. všechno mě hned vytočilo a pořád sem kříčela a občas nějaká ta depka ale nebylo to takový??ale jednoho dne se mi fakt udělalo hoodně zle a opakovalo se do častěji tak sem to začla řešit. Muj osobní život stál za nic proto ty stresy.Holt sem si vybírala špatné partnery :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
3.1.13 19:28
Beru ho už rok a zatím to na vysazení nevypadá :nevim: Ze začátku mi pomohl i se spaním, ale poslední dobou se u mě trošku zhoršila situace a na spaní jsem dostala ještě Miabene.
Po Zoloftu jsem s nočním vstáváním k malé problém neměla, po těch dalších je to sice trošku horší, ale taky to nějak jde :palec:
@Anonymní píše:
@mikoy @simoneta.k @Majka12 holky jak dlouho jste braly AD? me to nejspis ted ceka, mam po sestinedeli a jsem silena :roll: jak je to vubec se spanim u deprese po porodu?
ja kdysi kratce prodelala depresi a musela jsem brat praskyi na spani, jenze ted musim vstavat k miminu…+ mam dalsi starsi dite :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí