AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.21 10:52
@Anonymní píše:
Dekuji. Moc bych prosila o zkusenost nekoho, kdo se k nemu uz nevratil.

Já. :-) Vysazenou před 6 lety a teda ťuk ťuk, je mi skvěle. Brala jsem ho jako podpůrný prostředek k psychoterapii, poté už nebyl potřeba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.21 11:37

Dekuji moc.

• Citovat
  • Upravit
6
8.1.22 21:18
@Majka12 píše:
@mikoy Ještě chvíli vydrž…měla jsem podobné stavy a odezněly cca po měsíci :palec:
Prvních 14 dní byl horor. Měla jsem fakt šílené stavy - byla jsem úplně mimo :zed: Ale pak už v pohodě :palec:

Když jste měla takove stavy tak lexaurin k začátku vám nepomohl? at ty stavy nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.1.22 21:54

@Muly jak ste bral k tomu ten lexaurin byl jste v pohodě? tabiralo to na ty vedlejší účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.1.23 15:16

@jolca1980 ahoj, muzu se zeptat, jestli Ti tenkrat ten Zoloft 50mg pomohl? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
30.1.23 16:25

@Picknick sice nejsem tázaný, ale 50mg Zoloftu je jako když si dospělý chlap ještě rozpůlí ibalgin 200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.1.23 16:53

@Alwin tak ono je to asi v tomhle dost individualni, rekla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
30.1.23 18:03

@Picknick tak to v případě různých účinných látek platí, ale dávkování (to minimální) je jasně dané. 50mg Zoloftu, jak říkám, bude pro nějakou hysterku co potřebuje placebo uklidnit, ale pro člověka s opravdovými duševními problémy to je málo, zde oněch 50mg je dávka startovní na které se začíná aby se vidělo zda ho pacient snese. Nicméně, o antidepresivech to také není, bohužel někdo nemá zbytí (jako já) a tak už je beru 15 let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.2.23 16:43

@Alwin Každý je jiný, každý snáší vše jinak. Tedy podle tebe 50mg Zoloftu je pro hysterky? Měla jsem těžké panické záchvaty a stavy, nebyla jsem schopna jet sama autem ani do vedlejší vesnice. Začala jsem na 25mg, tedy polovina prášku na první týden, ano to bylo zkušební, ale poté jsem brala 50mg a dlouho mi to stačilo, než přišla letošní zima a měl jsem dost hodně osobních problémů a začala jsem se hroutit, tak mi navýšil dávku na 100mg a tím to pro mě končí zatím. Ale také už je nikdy nepřestanu brát, jelikož jsem se dva roky snažila sama bojovat s panikou a došlo to až do bodu, kdy jsem se bála jít i do sprchy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.24 18:17

Ahoj, prosim vy co jste zacali brat AD zoloft. Vratili jste se do nirnalniho zivota jako predtim nez začali. uzkosti? Úzkost mi vyvolal problem který se mi objevil v těhotenství a nešlo udělat vyšetření které by vyvrátilo vážnou nemoc. Do porodu hrozně dlouhá doba a mozek jel a jel. Nastestí po porodu se vyvrátila, ale mě úzkost už zůstala a v podstate mám furt myšlenky které se derou do hlavy. Mým spouštěčem je fyzická nemoc. Jakmile omarodíme nebo me nekde bolí hned si myslím ze mám vážnou nemoc. Je možné aby na toto pomohl Zoloft a budu zase jako dřív. Naprosto bezstarostný človek bez špatných myšlenek. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
3
20.11.24 12:57
@Anonymní píše: Více

Ahoj! Děkuji, že ses podělila o svůj příběh. Rozumím, jak náročné to pro tebe muselo být – úzkost může být opravdu vyčerpávající, zvlášť když má konkrétní spouštěč, jako je fyzická nemoc.

Co se týče Zoloftu, mohu sdílet svou zkušenost. I když nešlo o situaci spojenou s těhotenstvím, procházela jsem obdobím intenzivních úzkostí, kdy se mi stále vracely negativní myšlenky a nešlo je vypnout. Po nasazení Zoloftu jsem začala cítit postupné zlepšení – myšlenky se zklidnily, úzkost ustoupila, a dokázala jsem se vrátit k běžnému fungování. Nebylo to hned, lék začal působit po několika týdnech, ale pomohl mi vrátit se k životu, který jsem si dříve užívala.

Zoloft může být velmi účinný, ale každý člověk reaguje trochu jinak. Důležité je dát tomu čas a zároveň spolupracovat s lékařem nebo psychologem. Velmi důležité je také používat pouze kvalitní Zoloft od ověřených výrobců a lékáren , protože nekvalitní nebo padělané léky mohou nejen snížit účinnost léčby, ale také způsobit nežádoucí vedlejší účinky. Pro mě bylo užitečné zkombinovat léčbu s terapií – pomohlo mi to lépe porozumět spouštěčům a naučit se, jak je zvládat. Nečekej od léku, že tě promění ve „starého“ člověka úplně přes noc, ale může ti poskytnout potřebnou stabilitu, abys začala znovu budovat pocit bezstarostnosti a bezpečí.

Přeji ti hodně síly a trpělivosti!

Příspěvek upraven 25.11.24 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 20:10
@neNela3 píše: Více

Děkuju za Vaší zkušenost. Zeptám se ještě zda s tim matw zkušenost. První týden jsem měla brát půlku tsblry poté celou. Jenže mi začalo byt ten poslední den půlky tablety spatně, bolel mě dost žsludek. Asi 4× jsem vzala celou tabletu a volala jsem dr ze mi je spatne. Rekla ze se mam vratit z5 na pulku tablety a pokud se udělá dobre zsčít zase celou. Takže jsem další tyden brsla jen pulku a zlepšilo se to. Začla jsem tedy zase celou ted je to 11 den uživáni opět celé tablety a opět mè již dva dny boli zaludek. Sice ne tolik jako předtim ale boli. Je to normalni? Čekala bych že když po 9 dnech brani cele tablety v poho už to bude v pohodě a zas je to tu a me to znervoznuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex