AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
21.11.19 08:37

Dneska jsem spala jak poleno :mrgreen: to už se mi léta nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 08:41

@vodolejka zavidim,ja taky spala dobre…jen na me asi neco leze…vubec se mi nechtelo vylezt z postele…napadaji me vzdy poranu takovy blby myslenky…jestli to zvladnu, jestli se mi to nevrati, jestli ma cenu s tim bojovat kdyz stejne jednou umru…fakt hovadiny :roll: v zovote by me driv nenapadlo nad timhle premyslet :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
21.11.19 08:50

Uvidíš na té kontrole, co Ti řekne Dr. Hele, ale fakt se jí zkus zeptat na ten Mirtazapin 15 mg na spaní. Já vím, že jsem s tím otravná, ale pořád mi příjde, že je zbytečný brát AP, který jsou primárně na něco jiného. Ten Mirta mi tedy příjde menší zlo a hlavně vím, že se předepisuje i místo léků na spaní, protože spousta lidí má problémy se spaním, ikdyž nepociťují úzkost. Tomu zas ale nerozumím já, protože prostě spánek se poruší přeci tím, když tě buď něco bolí, nebo máš brutální kašel/rýmu a nebo jsi v úzkosti. Takže vlastně nechápu, jak může mít někdo nespavost bez ani jednoho z tohoto…to pak asi taky bude nějaká vyšší chemie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 09:54

@vodolejka Ja to taky nechapu, ze nekdo nemuze spat a nic mu neni…ja se zeptam no, ale pokud ty ap budou fungovat do te doby tak si je chci nechat…spi se po nich dobre…a ap se u uzkostnych poruch bezne pouzivaji v nizsich davkach na spani…jde o to, ze si myslim, ze se mi porad vyrovnava ta hladina…teda doufam, vsude pisi, ze i 3 mesice nastup ad…tak si rikam, ze jsem mela jen par dni slabsi propad a ze to bude ok :mrgreen: taky jsi psala, ze si to mela…jine starosti nejaknez ten spaneknemam…vse se toci kolem nej…takze proste az budu spat v poho tak se dam dohromady…furt dokola si opakuji, ze jsem mela jen blbe obdobi..ale obbcas je to tezky no…jak rychle po tom mirtazepamu usnes? vkolik ho beres?

• Citovat
  • Upravit
35489
21.11.19 10:53

Jj, ty 3 měsíce jsou takový zlom pro hodnocení, zda to funguje a nebo je třeba úprava, případně změna. Dřív to nemá cenu dělat. A jak píšeš, i já to tak měla. Prostě se stalo, že to zafungovalo a po těch 3 měsících jsem opravdu ťuk ťuk žádný propad neměla. Ale vždycky se to může i zlepšit, dnešní můj spánek je toho důkazem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 12:45

@vodolejka to je skvely…a mas z toho radost vid? :mrgreen:…moc ti to preju…kez uz bych taky byla takhle vysmata :D..a mela jsi propady i co se tyce spanku? nebo jen pres den?…no jinak jako ja citim zlepseni…obrovsky…diky tomu zacinam verit, ze to je psychika a ne nic jineho, ale trvalo to…ted me jen vydesila ta noc…ale uz je mi fakt zase lip…dnes budu na schuzkach normalni :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
35489
21.11.19 13:16

Měla jsem jen propady v období před a při MS. Co se týče spánku, nebyl do těch 12 týdnů dobrý, ale byl o hodně lepší, cítila jsem, jak se to zlepšuje a teď spím jako za normálna. Ale, i kdybych byla na 1000% zdravá, tak nikdy nebudu spát tak dobře, jako můj muž :mrgreen: :lol: Snad to po něm děti zdědí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 14:43

@vodolejka jo tak ja taky nejsem zadny extra spac…muj muz by spal taky furt :lol:…ja ale nikdy nemela problem, ze bych neusnula celou noc…jinak jak spatny?,stavalo se ti i to, ze si nemohla dyl usnout? myslim, ze mam vuci tomu spani vetsi blok nez ty :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
21.11.19 16:11

Ja usnula v 11 hod. a mezi 12 a 1 hod. se vzbudila a mela takovou uzkost, ze jsem se trasla a uz neusnula…spala jsem max. 2 hodiny. Trvalo to nekolik mesicu. Hrozny… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 17:23

@vodolejka fuj ja mam problem usnout jak usnu je to ok…ale byla jsem treba i tri noxi vzhuru..po prascich na spani jsem spala teochu a neurol nezabiral…peklo

• Citovat
  • Upravit
35489
21.11.19 17:50

Jj, ja mela ty nocni uzkostny ataky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 17:59

@vodolejka Ja to mela s tim triticcem, ze jsem usnula a ve 3 se vzbudila a neslo to dal…ja ti zavidim, ze vis, ze usnes bez leku…ja od dubna proste bez nixh neusnu…ani pres den nic…proto me to desi, ze vsichni s uzkostma troski spali aspon trochu…a ja vubec :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
21.11.19 19:44
@Anonymní píše:
@vodolejka Ja to mela s tim triticcem, ze jsem usnula a ve 3 se vzbudila a neslo to dal…ja ti zavidim, ze vis, ze usnes bez leku…ja od dubna proste bez nixh neusnu…ani pres den nic…proto me to desi, ze vsichni s uzkostma troski spali aspon trochu…a ja vubec :roll:

Ale já jsem nespala? Ani přes den, nešlo to…a měsíce jsem spala fakt jen ty 2 hodiny max. Dr mi právě říkala, že jestli to bude pokračovat, že dostanu epileptický záchvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.11.19 19:46

Ale to, co se Ti aktuálně děje, podle toho, co píšeš, tak to ti dělá právě ta úzkost. Uvidíš, jestli ti tyhle myšlenky do kontroly zmizí…pokud ne, tak Ti Dr zvedne dávku a ono to zabere. Já tomu věřím, protože ty léky snášíš moc dobře…

Příspěvek upraven 21.11.19 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.11.19 19:46

Abych to upřesnila…Sertalin ti zvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...