AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
22.11.19 21:38
@Anonymní píše:
@vodolejka on mi i pise kolik hodin u nej stravim..to je normalne stalking :mrgreen: no malej uz spi..jdu si dat caj a serial drz mi pesti at se vyspim a take preji klidnou noc :hug:

Dobrou, my koukáme na Novu na LOVEni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.19 07:30

@vodolejka ahuj,spala jsem super..a mam dotaz v kolik beres ten mirtazapin? jak se ti chce nebo ve strjny cas? spankovou hygienu neresis?

• Citovat
  • Upravit
35489
23.11.19 09:59

Rano beru leky presne, hned po probuzeni. Vecer vetsinou ve 21:30, ale vecer je to plus minus autobus. Spankovou hygienu neresim, nespala bych z toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.19 11:39

@vodolejka ok super dekuju…ja uz ro taky tolik neresim, ale vyschizovala me tim ta neurolozka :roll: takze to mam v hlave porad

• Citovat
  • Upravit
6.5.20 04:23
@Anonymní píše:
@vodolejka ok super dekuju…ja uz ro taky tolik neresim, ale vyschizovala me tim ta neurolozka :roll: takze to mam v hlave porad

Ahoj, chci se zeptat, jak jsi na tom? Zda uz je lepe? Prozivam ted to same co ty, tak me zajima zkusenost. Beru Zoloft na uzkosti 7.tyden a vcera vecer propad, ze se z toho uz nedostanu, ze skoncim v blazinci a porad jsem brecela. Vim, ze je to beh na dlouhou trat a ze propady mohou byt, ikdyz vse vim, vzdy me to dostane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.5.20 18:14

Ahoj holky

Jsem tu nová. Dnes mi byl předepsané zoloft kvůli poporodni depresi, jsem skoro 8 týdnu po porodu a poslední 3 dny jsem byla úplně mimo, o syna jsem se snažila postarat, vím ze ho musím nakrmit a přebalit ale nezvladam si ho užit a přijdu si ze to proste nedám :,( mám pocit ze jsem neschopna a to bydlíme s rodiči všichni mi moc pomáhají včetně přítele a já nejsem schopna se z mateřství radovat :,( vždy se mi sevre žaludek a já nejsem schopna nic sníst a bojím se ze proste skončím v nemocnici nebo v blázinci :,( měla jste některá taky takové pocity? Přijde mi ze to nikdy neskončí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.5.20 19:28
@janca-h777 píše:
Jsem tu nová. Dnes mi byl předepsané zoloft kvůli poporodni depresi, jsem skoro 8 týdnu po porodu a poslední 3 dny jsem byla úplně mimo, o syna jsem se snažila postarat, vím ze ho musím nakrmit a přebalit ale nezvladam si ho užit a přijdu si ze to proste nedám :,( mám pocit ze jsem neschopna a to bydlíme s rodiči všichni mi moc pomáhají včetně přítele a já nejsem schopna se z mateřství radovat :,( vždy se mi sevre žaludek a já nejsem schopna nic sníst a bojím se ze proste skončím v nemocnici nebo v blázinci :,( měla jste některá taky takové pocity? Přijde mi ze to nikdy neskončí :,(

Ahoj, uplne stejne pocity, ne po porodu, ale kvuli malemu a jeho laryngitidam…a jeste jsem k tomu nespala…a s tim spanim stale bojuji…ale uz je mi dobre a ty hnusny pocity skoncily, ad pomohly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.5.20 19:34
@Cindynka263 píše:
Ahoj, chci se zeptat, jak jsi na tom? Zda uz je lepe? Prozivam ted to same co ty, tak me zajima zkusenost. Beru Zoloft na uzkosti 7.tyden a vcera vecer propad, ze se z toho uz nedostanu, ze skoncim v blazinci a porad jsem brecela. Vim, ze je to beh na dlouhou trat a ze propady mohou byt, ikdyz vse vim, vzdy me to dostane :(

Ahoj, jsem na tom myslim, ze dobre…uzkosti pres den uz nemam, ale se spanim bojiji stale…treba mesic ok a pak jeden den nemuzu zabrat a plasim, ze se nevylecim, ale uz ne tak jako driv…uz jsem tak nejak smirena s tou poruchou…a leky hodne pomohly…jen to neni proste jeste uplne ono…snad to nekdy prijde…ale neboj skonci to…nevim jak dopadne to me spani, ale snazkm se verit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.20 05:24

Ahoj holky mám prosbičku beru Zoloft již po 2 a necelé 3 týdny…a hrozně špatně spím nebo spis spím nespim… :nevim: zlepší se to prosím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.20 05:30

Úplně mě to ničí to nespaní a beru teda 50 zvažuji jestli pomaličku nenavyšit? Psychiatrička říkala že i klidně 3 týdny vydržet s tou 50 ale nevim jestli to pro mě není málo :(

• Citovat
  • Upravit
33
13.10.20 22:36

Ahojky, beru zoloft teď 5tý den, ano není to nijak dlouho, ale není divné, že jsem neměla žádné vedlejší účinky? Beru prvních 5 dni půlku vždy ráno (50mg) a od zítra celý ráno, tak nevim jestli to přijde ty nevolnosti třeba později? Děkuji za zkušenosti. Beru ho na paniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.3.21 19:47

@simoneta.k Ahoj Simono, píšeš ze se citis skvěle… co to znamená konkrétně? Na co ti to konkrétně pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.21 09:19

Chtela bych se zeptat, zda nekdo uspesne vysadil Zoloft a uz je mu dobre. Dekuji moc za jakoukoliv nadeji.

• Citovat
  • Upravit
138
13.7.21 09:22
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat, zda nekdo uspesne vysadil Zoloft a uz je mu dobre. Dekuji moc za jakoukoliv nadeji.

ahoj, já jsem před asi 4 lety Zoloft vysadila a byla jsem uplně v pohodě. Bohužel jen rok, kdy se mi zase přihodilo něco, co mě vykolejilo natolik, že jsem se k němu musela vrátit, ale kdyby se mi to nepřihodilo, tak jsem opravdu nejmíň rok v pohodě byla, tak držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.21 09:45

Dekuji. Moc bych prosila o zkusenost nekoho, kdo se k nemu uz nevratil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex