AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.19 11:58

A on ten sertralin ma zabirat prave i na nespavost nebo ne? cetla jsem, ze prave se ty hormony vecer meni na melatonin, ty co dodavaji ssri…ted jakoby ty ap mam na to, nez poradne zaxnou lecit ty ssri..chapu to dobre? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.19 12:20

Jinak jsme na tom byly ale stejne…prezivali jsme dlouhou dobu na spatnych lecich :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 12:43

Tak mysli na to, ze za ty 3 tydny bude lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.11.19 12:44
@Anonymní píše:
A on ten sertralin ma zabirat prave i na nespavost nebo ne? cetla jsem, ze prave se ty hormony vecer meni na melatonin, ty co dodavaji ssri…ted jakoby ty ap mam na to, nez poradne zaxnou lecit ty ssri..chapu to dobre? :nevim:

To si nemyslim. Mas kombinovanou lecbu. Nez zacnou leky pusobit, davaji se benzaky. Ty mas proste kombinaci AD+AP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.11.19 12:46

Ja mam kombinaci escitalopram+mirzaten, tedy 2AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 12:59

Ja jsem benzaky prave odmitla, rekla jsem ze chci cokoliv ale at je to nenavykove…hmmm tak si to budu rikat, ze uz mi bude lepe…nic jineho mi nezbyva :mrgreen:…jinak tu mam zbytek tech benzaku, ale od obvodni…no uz jsem doma…hura :lol:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 14:49

My byli na pojistovne kvuli sportovnimu krouzku a
pak v obchodnim centru ve Spenceru…a uz to tam jede, vyzdoba, Vanoce, koledy, davy šílí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 16:52
@vodolejka píše:
My byli na pojistovne kvuli sportovnimu krouzku a
pak v obchodnim centru ve Spenceru…a uz to tam jede, vyzdoba, Vanoce, koledy, davy šílí :mrgreen:

My v Kauflandu taky cvok housle..mám nový telefon a účet..zapomněla jsem heslo :roll: tunta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 17:40
@Anonymní píše:
My v Kauflandu taky cvok housle..mám nový telefon a účet..zapomněla jsem heslo :roll: tunta :mrgreen:

jee, kdo to píše…květina kopretina, tu neznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.11.19 17:42

Jo a v neděli jdeme do vyprodanýho kina na Ledový království 2, to bude taky výzva :mrgreen: :lol: Aneb KBT v praxi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 18:51

@vodolejka jeee to je hezké, já mám zítra tu oslavu, takže budu od rána u plotny :roll: tak hlavně abych měla klidnou noc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 19:13

Jaktoze mas jinou kytku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 19:30

Protože jsem dostala nový telefon a nemám v něm uložené heslo víš, takže jsem si musela i tady udělat nový ucet :roll: :) jsem z toho mobilu paf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 19:50
@Anonymní píše:
Protože jsem dostala nový telefon a nemám v něm uložené heslo víš, takže jsem si musela i tady udělat nový ucet :roll: :) jsem z toho mobilu paf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 20:01

@vodolejka on mi i pise kolik hodin u nej stravim..to je normalne stalking :mrgreen: no malej uz spi..jdu si dat caj a serial drz mi pesti at se vyspim a take preji klidnou noc :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex