Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jinak jsme na tom byly ale stejne…prezivali jsme dlouhou dobu na spatnych lecich ![]()
@Anonymní píše:
A on ten sertralin ma zabirat prave i na nespavost nebo ne? cetla jsem, ze prave se ty hormony vecer meni na melatonin, ty co dodavaji ssri…ted jakoby ty ap mam na to, nez poradne zaxnou lecit ty ssri..chapu to dobre?
To si nemyslim. Mas kombinovanou lecbu. Nez zacnou leky pusobit, davaji se benzaky. Ty mas proste kombinaci AD+AP.
Ja jsem benzaky prave odmitla, rekla jsem ze chci cokoliv ale at je to nenavykove…hmmm tak si to budu rikat, ze uz mi bude lepe…nic jineho mi nezbyva
…jinak tu mam zbytek tech benzaku, ale od obvodni…no uz jsem doma…hura ![]()
My byli na pojistovne kvuli sportovnimu krouzku a
pak v obchodnim centru ve Spenceru…a uz to tam jede, vyzdoba, Vanoce, koledy, davy šílí ![]()
@vodolejka píše:
My byli na pojistovne kvuli sportovnimu krouzku a
pak v obchodnim centru ve Spenceru…a uz to tam jede, vyzdoba, Vanoce, koledy, davy šílí
My v Kauflandu taky cvok housle..mám nový telefon a účet..zapomněla jsem heslo
tunta ![]()
@Anonymní píše:
My v Kauflandu taky cvok housle..mám nový telefon a účet..zapomněla jsem heslotunta
jee, kdo to píše…květina kopretina, tu neznám ![]()
Jo a v neděli jdeme do vyprodanýho kina na Ledový království 2, to bude taky výzva
Aneb KBT v praxi ![]()
@vodolejka jeee to je hezké, já mám zítra tu oslavu, takže budu od rána u plotny
tak hlavně abych měla klidnou noc ![]()
Protože jsem dostala nový telefon a nemám v něm uložené heslo víš, takže jsem si musela i tady udělat nový ucet
jsem z toho mobilu paf
![]()
@Anonymní píše:
Protože jsem dostala nový telefon a nemám v něm uložené heslo víš, takže jsem si musela i tady udělat nový ucet![]()
jsem z toho mobilu paf
![]()
![]()
@vodolejka on mi i pise kolik hodin u nej stravim..to je normalne stalking
no malej uz spi..jdu si dat caj a serial drz mi pesti at se vyspim a take preji klidnou noc ![]()
A on ten sertralin ma zabirat prave i na nespavost nebo ne? cetla jsem, ze prave se ty hormony vecer meni na melatonin, ty co dodavaji ssri…ted jakoby ty ap mam na to, nez poradne zaxnou lecit ty ssri..chapu to dobre?