AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
20.11.19 09:43
@Anonymní píše:
@Lana25 je to tezky boj, ja vim…jinak ja jak jsem prestala spat, tak jsem vedela, ze z nervu, ale myslela jsem, ze to zmizi…a nezmizelo…a pak jsem se zacala bat…a stejne jako ty i toho, ze jsem magor a jak na to budou koukat lidi, ze prijdu o praci…ucitelka s psych. poruchou je proste dost blby… :roll:…a ty ses zalecena jo? a ceho se teda bojis ted?

no asi zejim, spim, jsem schopna dojed 50km kdoktroce a 50zpatky :mrgreen: já se bojím, že se zblázním furt :mrgreen: ale jen lehce, predtim to byl mega děs.

• Citovat
  • Upravit
35489
20.11.19 09:47

Dnes prvne do skoly, jupiiiiiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.11.19 09:48
@Anonymní píše:
@vodolejka a mas teda ted propady nebo vubec? lana pise, ze jsou porad…takze?

Nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.11.19 09:50
@Anonymní píše:
@vodolejka jeste mam na tebe otazku…ty si psala, ze se nebojis, ze ti nepujde spat bez leku…to znamena, ze uz ses zalecena…ale mela si tuhle obavu na zacatku?

Mela a mela jsem vetsi o to, ze jsem se bala, ze nebude lek, ktery by mi spani spravil. Ono jich moc neex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.11.19 09:55

A nejvic jsem se bala, ze neuvidim vyrustat svoje deti, ze mi nic nepomuze, ze umru vysilenim organismu, s bolesti, zavrati. Hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.19 09:59
@Lana25
@Lana25 píše:
ja jsem asi extra případ :mrgreen: dle mudry jsou na tom skvěle :mrgreen: 8o

kdo je na tom skvele? Jak jako extra pripad? to myslis jako for? Kazdej jsme jinej… psychplozka mi rekla, ze nezna jediny stejny pripad za 30 let, ale ja teda co ctu tak ty poruchy uzkkstny jsou jak pres kopirak :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 10:03

@vodolejka mam uplne to same co ty i s tim lekem…kdyz jsem vcera nespala s temi ap, tak jsem mela zase tenhle strach…jinak jako pres kopirak..ze umru vycerpanim…ze nebudu s malym atd…na tobe jde hezky videt ten pokrok…ted uz se spani nebojis vid? a dokonce uz veris ze to pujde bez leku

• Citovat
  • Upravit
Štofik
20.11.19 10:06
@Anonymní píše:
@Lana25kdo je na tom skvele? Jak jako extra pripad? to myslis jako for? Kazdej jsme jinej… psychplozka mi rekla, ze nezna jediny stejny pripad za 30 let, ale ja teda co ctu tak ty poruchy uzkkstny jsou jak pres kopirak :lol:

no ja :lol: dle ni :lol:

• Citovat
  • Upravit
35489
20.11.19 10:20
@Anonymní píše:
@vodolejka mam uplne to same co ty i s tim lekem…kdyz jsem vcera nespala s temi ap, tak jsem mela zase tenhle strach…jinak jako pres kopirak..ze umru vycerpanim…ze nebudu s malym atd…na tobe jde hezky videt ten pokrok…ted uz se spani nebojis vid? a dokonce uz veris ze to pujde bez leku

Jo jo verim :) jen vim, ze si musim davat pozor na to vycerpani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.19 10:52

@Lana25 ti rekla dr, ze ses extra pripad? :lol:…hele nezblaznila ses doted, tak horsi uz to nebude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 11:02

@vodolejka to ti zavidim..ja byla uz ok ale po te vcerejsi noci…jsem takova nesva…zacinam se bst zase…myslis, ze to opravdu mohl byt jen propad? jako jestli mi nepomuzou ani tyhle leky, tak uz jsem vazne taky extra pripad :roll:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
20.11.19 11:03
@Anonymní píše:
@Lana25 ti rekla dr, ze ses extra pripad? :lol:…hele nezblaznila ses doted, tak horsi uz to nebude :mrgreen:

Nene, to o sobě říkám já :mrgreen: ale všichni se tváři že jsem vlastně ok :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 11:39

@Lana25 tak treba uz ses ok… :mrgreen:..a jak dlouhi mas jeste podle dr brat leky? to ti nerekla? a ty se necitis zdrave? kdyz spis jis, fungujes tak myslim, ze ok ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 11:51

@vodolejka co kdyz tohle peklo fakt nikdy neskonci? :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
20.11.19 12:01

Ze skoly mam radost, zapis mel perfektni atmosferu. Jen jsme zacali s temer hodinovym spozdenim :mrgreen: ale i to mi v podstate prislo pozitivni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí