Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nemá někdo Tip na výlet s dětmi ve špatném počasí? Kde se vám opravdu líbilo?
@vodolejka zkuste IQ park v Liberci, ale nevim odkud jste, abyste nejeli pres celou republiku
ja dnes spala naprd…malej me budil furt..pak manzel prisel v pul 1z hospody..ja se vzbudila tak o tu pul hodinu driv a nemohla usnout pacc jsem na nej mela vztek
..ale pak jsem usnula no…kazdopadne jsem se vyspala, ale jsem cela zlamana ![]()
@vodolejka hmmm to si clovek pamatuje co?
…ja ani nevim…neprislo mi, ze mi je zle a najednou nespavost..doted to moc nechapu ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka hmmm to si clovek pamatuje co?…ja ani nevim…neprislo mi, ze mi je zle a najednou nespavost..doted to moc nechapu
To ja taky ne😊
@vodolejka tak aspon nejsem sama kdo je z te poruchy zmateny
my ted byli na nakupech v Drazdanech
to je lidi, sileny davy
…ja teda miluju vanoce..a nikdy jsem to nakupovani neprozivala…nekteri mi prijdou, ze se zblaznili
…strkaj do tebe…div se nervou ve fronte ![]()
@vodolejka aha…to ani nevim co je
…ja jsem uplne znicena a to si malej zitra vymyslel, ze chce jit na brusleni
…a manzel ma zapas, takze asi budu muset sama…uz ted me boli nohy z tech nakupu
…myslim, ze me tenhle vikend znici ![]()
Tak vikend jsme si uzili a zitra zase do prace…mozna tomu nebudete verit, ale ja se tesim…tesim se ted posledni dobou na vse
na kazdy den
,ale nemuzu prestat myslet na to, ze beru ty leky a jestli to pujde bez nich…uz me to stve…naky napad jak na to proste nemyslet a zit?…ted treba dele odpolko dobry…byli jsme na navsteve…prijedu dom a furt se mi honi hlavou kdy snizim ap a jestli to pujde
se z toho picnu, misto abych si naplno uzivala, ze je mi dobre…
@Anonymní píše:
Tak vikend jsme si uzili a zitra zase do prace…mozna tomu nebudete verit, ale ja se tesim…tesim se ted posledni dobou na vse
na kazdy den![]()
,ale nemuzu prestat myslet na to, ze beru ty leky a jestli to pujde bez nich…uz me to stve…naky napad jak na to proste nemyslet a zit?…ted treba dele odpolko dobry…byli jsme na navsteve…prijedu dom a furt se mi honi hlavou kdy snizim ap a jestli to pujde
se z toho picnu, misto abych si naplno uzivala, ze je mi dobre…
Já bych to normálně řekla na kontrole dr, jak dlouho musíš brát ty AP, a jestli už by to nešlo bez nich, jen na Zoloftu. Třeba už je dávno nepotřebuješ. Stejně je záhadou, proč dr nezkusila Mirtazapin. Ale jestli Ti je OK, tak to s ní prober.
@vodolejka ja taky nevim proc mi nedala ten mirtazapin, ale je mozny, ze treba to nebylo tak vazne a ad se dele vysazuji ty ap jsou rychlejsi…ona mi rekla, ze az se budu citit na to, tak je muzu prestat brat kdy ja chci… urcite s ni promluvim…jelikoz (nechci byt nevdecna),ale dam si v 8 leky a do pulhodiny skoro usinam u tv…uplne me odrovnaji…mozna zkusim jen na pulku snizit…nemuzu udrzet oci vubec
ale jako porad lepsi nez nespavost…jen je to asi uz moc
![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka ja taky nevim proc mi nedala ten mirtazapin, ale je mozny, ze treba to nebylo tak vazne a ad se dele vysazuji ty ap jsou rychlejsi…ona mi rekla, ze az se budu citit na to, tak je muzu prestat brat kdy ja chci… urcite s ni promluvim…jelikoz (nechci byt nevdecna),ale dam si v 8 leky a do pulhodiny skoro usinam u tv…uplne me odrovnaji…mozna zkusim jen na pulku snizit…nemuzu udrzet oci vubec![]()
ale jako porad lepsi nez nespavost…jen je to asi uz moc
![]()
Jj, tak to s ní prober, ale když Ti zabírají takhle okamžitě, tak si myslím, že budeš spát v pohodě. Podle mě je lepší se s ní dohodnout a zkusit to bez nich, jen na denních AD, než vymýšlet, jakým způsobem se nebát a nemyslet na to, že nebudeš bez AP spát. To si akorát vytváříš další druh úzkosti…
Jinak u mě taky v poho, dnes jsme měli svatomartinskou husu, pak prochajda a menší nákup
Včera jsme tedy ponocovali, měli jsme tu návštěvu ![]()
@vodolejka asi mas pravdu…ale jinak asi uplne v pohide nejsem, kdyz nad tim premyylim
…ty nad timhle nepremyslis? ted mi zrovna psala jedna pani, ze brala sertralin taky na nespavost a uzkost a ze pul roku, pak vysadila a za 4 mesice to mela zpet a ze mela pak bachovky a homeopatika…ja na tuhle medicinu neverim…a taky nechapu proc se to vraci…a nelibi se mi to
…ja proste pocitams tim, ze jsem mela toho jen moc a ze az se vylecim, takse to nevrati…ale co kdyz jo? jako te pani
..ja spoustec znam…a myslim, ze uz mi to, co mi vadilo a bala jsem se nevadi..ale proste tuhle poruchu jako, ze se mi to stall asi budu porad nosit v hlave…vis co myslim
@vodolejka Ja nebyla v NY, ale niz v tech jizesich statech…tam je to takovy prirodni..kovbojsky
…bylo to uzasny a mas pravdu, nejlepsi skola a nejkrasnejsi obdobi meho zivota…dost casto se mi o tom zdaji sny, ze jsem se tam vratila