Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prave proto je dobre doktora se ptat, on ma na kazdeho ofiko 15 minut a lepsi je se zeptat, co te zajima a trapi, cim si nejsi jista. Protoze od toho ostatniho, jakoze rozebirani stesku a breku je psycholog.
@vodolejka no ja tomuhle nejak nemohla uverit
…prijde mi to jako takovy sci-fi…
…takze chemie dobra…zkusim to brat jak to je…je to pro me dost tezky
ldyz se nudim tak nad tim premyslim.,jakoze co to je? kdy to skonci…jak se to mohlo stat
…ale zase si rikam, ze kdyz je mi normalne, tak se lecim a vylecim…sice nechapu jak, ale budu verit dr
![]()
@vodolejka a to se dela jak?
opatrovat uz vim…maleho davam casteji hlidat a hlavnr ho nechavam vic tatinkovi..praci mam klidnejsi…a netaham si nic domu…ziju ze dne na den…nevim no prijdu si dost v klidku na to jake to bylo…az je tezke tomu uverit
…ja porad nemuzu verit ze to je tak jednoduchy…
no mazu spat…dobrouuu
![]()
Dobrou. Me ted mladsi syn zvracel. Lehl si, najednou zacal sztasne plakat, ze se mu mota hlava a pozvracel se. Uz se mu to stalo i pred mesicem. Musim s nim k dr. Celkem mam z toho obavy, asi budem muset na neurogii…
@vodolejka tohle jsou presne veci co moc nedavam, vzdy kdyz se malymu neco deje, tak mi z toho bylo hrozne…a co vy jak mu je?
Jo a jeste mi neco rekla dr…treba vam to taky pomuze a povzbudi…rekla mi, ze mam stesti v tom oproti cukrovkarum atd, ze sice musim brat leky, ale poznam kdy uz je nepotrebuji a oni ne…jinak vodus a kdy se ty chystas do prace?
@Anonymní píše:
@vodolejka tohle jsou presne veci co moc nedavam, vzdy kdyz se malymu neco deje, tak mi z toho bylo hrozne…a co vy jak mu je?
No já to taky nedávám. Předtím jsem to brala jako ojedinělou věc, ale opakuje se to.
Může mít třeba migrénu, měnilo se počasí, ale hlavně, aby to nebylo něco horšího. Nesmím si to připouštět. Zítra jdeme k dr, měli jít oba na očkování, tak holt půjde jen jeden a druhej vyfasuje doporučení na neurologii. Nechala jsem ho doma.
@Anonymní píše:
Jo a jeste mi neco rekla dr…treba vam to taky pomuze a povzbudi…rekla mi, ze mam stesti v tom oproti cukrovkarum atd, ze sice musim brat leky, ale poznam kdy uz je nepotrebuji a oni ne…jinak vodus a kdy se ty chystas do prace?
Já už teď částečně pracuju, ale je to dočasné a jakmile se dovzdělám, což je na jeden semestr, tak nastoupím v novém oboru
Do kanceláře už zpět nechci, seděla jsem jen hodiny a hodiny u počítače a nad papíry.
Hlavně aby byl malej v pořádku, samozřejmě mi letí hlavou katastrofické scénáře, protože se mu motá hlava, zvracel a vadí mu světlo (světloplachost). Takže je jasné, že se to týká hlavy. Snad fakt jen migréna…ikdyž to taky není žádný med, tak to není život ohrožující.
@vodolejka to chapu, ze te to nervuje..ja co se tyka malyho, tak jsem fakt v haji…nastesti je ted zdravej…obcas zakasle trochu ryma, ale to me nerozhazi…nedavala jsem to nocni duseni no…jinak ja myslela, ze jeste marodis…a kolik je malemu? tak jestli ho nic jineho netrapi tak to bude migrena…ale celkem brzy no
…a na neurologii je fakt tezky se dostat
..tak snad vam daji termin co nejdriv…a taky si neumim predstavit sedet v kanclu…ted opravuju pisemky a to me tak neba…radsi jsem s detmi
…
Me by zajimalo jak to delaji jiny matky…ty se jako o deti neboji? Me neprijde, ze jsem se bala tak prehnane vzhledem k situaci…ale moje hlava si evidentne mysli neco jineho ![]()
@Anonymní píše:
Me by zajimalo jak to delaji jiny matky…ty se jako o deti neboji? Me neprijde, ze jsem se bala tak prehnane vzhledem k situaci…ale moje hlava si evidentne mysli neco jineho
To si nemyslím, že by se bály méně, ale ono se Ti spíš sešlo víc věcí najednou, ani sis to neuvědomila.
@vodolejka no je to tak…bylo toho hodne…ted zpetne si to vse uvedomuji..nastup do skolky nemoci, operace mandle, zmena prace protoze na te stare skole to bylo peklo takze nervy tam z deti.. z reditelky…je zvlastni, ze je to takovy rozdil vesnicka a mestska skola…tady jsem vazne stastna..no snad se z toho vseho vyhrabeme
..jako o syna se budu bat vzdy…je muj zivot…ale uz vim, ze to neni jen on…dost jsem zanedbavala svuj zivot a manzela…myslim, ze se v tomhle zlepsuji ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka no je to tak…bylo toho hodne…ted zpetne si to vse uvedomuji..nastup do skolky nemoci, operace mandle, zmena prace protoze na te stare skole to bylo peklo takze nervy tam z deti.. z reditelky…je zvlastni, ze je to takovy rozdil vesnicka a mestska skola…tady jsem vazne stastna..no snad se z toho vseho vyhrabeme..jako o syna se budu bat vzdy…je muj zivot…ale uz vim, ze to neni jen on…dost jsem zanedbavala svuj zivot a manzela…myslim, ze se v tomhle zlepsuji
A teď jsi v městské? Hlavně jsi dobrá, že Ti to nezošklivilo školství vůbec, že jsi v tom stavu zvládla mít nadhled a jít do další školy. Já bych si, když mi bylo zle, myslela, že to všude bude stejné.