AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
7.11.19 12:10
@PHS007 píše:
@vodolejka navýšila mi Eliceu z 1 ráno na 1 ráno a půl v poledne…tak uvidíme :roll:

Držím pěsti, hlavně vydrž, chce to čas, aby léky zafungovaly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.11.19 19:14

@vodolejka Moc děkuji za podporu…pořád to musím ještě ladit Persenem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.19 21:56

@PHS007 a co tobe je? take uzkostna porucha? persen je na spani ne? Pomaha ti? Me to nezabralo :roll:

• Citovat
  • Upravit
138
9.11.19 09:56
@Anonymní píše:
@PHS007 a co tobe je? take uzkostna porucha? persen je na spani ne? Pomaha ti? Me to nezabralo :roll:

ahoj, jj, úzkostná porucha…Persen v reklamě uvádí na spaní, ale nechápu proč, je to na zklidnění a uvolnění a mě to pomáhá fakt suprově, ale jen přes den, když jsem měla pár dní nespavost, tak mi nepomohl ani trochu, ale to mi nepomohl ani Stilnox… Ta úzkostná porucha je taková mrcha!!! Stejně pořád nějak nechápu, proč to vůbec vzniká a čím to je, že je to reakce organizmu na situaci, která přitom vůbec neexistuje? Co je to za krávovinu??? To mi hlava nebere… Chápala jsem u deprese, že v mozku došel hormon a ten si tam musíme dodat…tomu rozumím, ale beru prášky, mám náladu v pohodě, starosti naštěstí ani nemám a přitom mám skoro pořád staženej žaludek? Jako já to nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 14:43

@PHS007 Me taky stilnox moc nepomahal, max dve tri hodky…a neurol uz vubec…jinak jsem na tom uplne stejne…nechapu tu poruchu… :roll: me to teda vzniklo ze stresu…bylo toho moc… ale prislo mi to jako dost neadekvatni reakce toho tela na tu situaci ktera byla…a pak vlastne jsem se uz jen bala, ze nebudu spat…ze nemuzu snist a vypit to a to, abych spala…ze nemuzu se koupat po 7 a tak :roll:…uplne hnus…v noci jsem lezela v krevich a strachu…rano uz jsem se pakbudila v depresi, ze to v zivote neskonci, ze nikdy uz nebudu stastna…a proc ja? kdyz me nic netrapi…miluju praci, manzela, syna, segru, mamu…proste nic me netrapilo a stejnejsem byla uzlicek nervu a strachu, ze umru kdyz nespim, ze o vse prijdu…fuj hnus…jak dlouho tyy leky beres? ja uz zacinam 7 tyden a je mi uplne uz normalne…chci tak za mesic dva zacit vysazovat ty vecerni leky kdyz to pujde :hug:…uvidim po kontrole u dr

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.19 14:52

Jinak dr mi rikala, ze ta porucha je taky chemie, ze se musi srovnat serotonin a dopamin :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.19 14:53

A tobe to vzniklo z niceho nic :nevim:?

• Citovat
  • Upravit
138
10.11.19 09:06
@Anonymní píše:
A tobe to vzniklo z niceho nic :nevim:?

Kdepak, mě to začalo už před 5ti lety, měla jsem taky strašně náročný období, úmrtí v rodině, finanční krize, konec podnikání, rozhádání s přáteli, do toho jsem měla 4letýho malýho neposedu, takže jsem to nezvádala. A úvahy o smrti znám jako svý boty, nejdřív jsem se strašně bála, že umře malej, pak jsem se zase začala strašně bát, že mu umřu já, jsem s ním sama, takže co by s ním bylo…no a už to jelo. Naštěstí mi ale před těma 5ti lety Zoloft krásně zabral a byla jsem pak uplně v pohodě. Dokonce až tak, že poslední rok užívání jsem brala jen mini dávku a od začátku 2019 jsem vysadila uplně. Byla jsem v pohodě, občas nějaký výkyv, ale malinkatý…a najednou přišla neděle 22.9. a já jsem se naprosto zhroutila, neschopná téměř pohybu, no něco neskutečnýho. A to celé naprosto bez varování, ještě v sobotu jsme byli na výletě s kamarádama a pohoda…a pak peklo na zemi. Nevím dodneška, co se stalo, proč se to stalo, žádný velký starosti jako tenkrát teď zaplaťpámbu nemám…prostě nechápu. Každopádně mi zase dali Zoloft, ale nic extra, tak mi to změnila na Eliceu a zatím teda taky žádná hitparáda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
10.11.19 09:25
@Anonymní píše:
@PHS007 Me taky stilnox moc nepomahal, max dve tri hodky…a neurol uz vubec…jinak jsem na tom uplne stejne…nechapu tu poruchu… :roll: me to teda vzniklo ze stresu…bylo toho moc… ale prislo mi to jako dost neadekvatni reakce toho tela na tu situaci ktera byla…a pak vlastne jsem se uz jen bala, ze nebudu spat…ze nemuzu snist a vypit to a to, abych spala…ze nemuzu se koupat po 7 a tak :roll:…uplne hnus…v noci jsem lezela v krevich a strachu…rano uz jsem se pakbudila v depresi, ze to v zivote neskonci, ze nikdy uz nebudu stastna…a proc ja? kdyz me nic netrapi…miluju praci, manzela, syna, segru, mamu…proste nic me netrapilo a stejnejsem byla uzlicek nervu a strachu, ze umru kdyz nespim, ze o vse prijdu…fuj hnus…jak dlouho tyy leky beres? ja uz zacinam 7 tyden a je mi uplne uz normalne…chci tak za mesic dva zacit vysazovat ty vecerni leky kdyz to pujde :hug:…uvidim po kontrole u dr

No a tohle je přesně asi důkaz toho, že já mám léky na prd :nevim: po 7 týdnech jsi v pohodě :zed: prostě psycho a já pomalu rok a jsem v tom stejným guláši jako na začátku :zed: Teda skoro.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
10.11.19 09:26
@PHS007 píše:
Kdepak, mě to začalo už před 5ti lety, měla jsem taky strašně náročný období, úmrtí v rodině, finanční krize, konec podnikání, rozhádání s přáteli, do toho jsem měla 4letýho malýho neposedu, takže jsem to nezvádala. A úvahy o smrti znám jako svý boty, nejdřív jsem se strašně bála, že umře malej, pak jsem se zase začala strašně bát, že mu umřu já, jsem s ním sama, takže co by s ním bylo…no a už to jelo. Naštěstí mi ale před těma 5ti lety Zoloft krásně zabral a byla jsem pak uplně v pohodě. Dokonce až tak, že poslední rok užívání jsem brala jen mini dávku a od začátku 2019 jsem vysadila uplně. Byla jsem v pohodě, občas nějaký výkyv, ale malinkatý…a najednou přišla neděle 22.9. a já jsem se naprosto zhroutila, neschopná téměř pohybu, no něco neskutečnýho. A to celé naprosto bez varování, ještě v sobotu jsme byli na výletě s kamarádama a pohoda…a pak peklo na zemi. Nevím dodneška, co se stalo, proč se to stalo, žádný velký starosti jako tenkrát teď zaplaťpámbu nemám…prostě nechápu. Každopádně mi zase dali Zoloft, ale nic extra, tak mi to změnila na Eliceu a zatím teda taky žádná hitparáda :nevim:

To je hrozný, že z ničeho nic :zed: :zed: jako proč? :nevim: Muselo tě to hrozně vyděsit.

• Citovat
  • Upravit
35489
10.11.19 11:26

@PHS007 jak dlouho máš teď escitalopram? A jakou dávku? Já začala 5mg a pak 10 mg a hitparáda to byla až po 12 týdnech. To ještě nejsi, že jo? Tak vydrž! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 15:57

@PHS007 To je teda zvlastni, ze to prislo z niceho nic…jinak jsme meli stejny prubeh…bala jsem se, ze umre malej a pak ja…ty poruchy jsou vazne jak pres kopirak a nespavost si k tomu mela? Oni rikaji, ze to muze byt geneticke no…tak treba mas proste malo serotoninu…ono se ti asi nemusi nic extra dit…ale musis byt stastna a jestli ses s malym sama, tak ono asi i tak toho musi byt na tebe moc i kdyz si myslis, ze zvladas…neni to treba ta pricina?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.19 15:58

@Lana25 asi mas no…vsak ja se v tom taky placala pul roku na triticcu…a ne, ze bych na tom byla tak hrozne…ale nejdriv se to zlepsilo a pak zaclo zhorsovat…takze buh vi jak i tahle lecba bude…ale je mi normalne…huraaa…a sertralin ti nezkouseli?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.19 15:59

@vodolejka a ty neberes sertralin ju?

• Citovat
  • Upravit
138
10.11.19 16:23

@vodolejka ja jsem nejdriv brala asi mesic Zoloft a pred 2tydny mi to zmenila na tu Eliceu s davkou 10mg rano. Min tyden jsem byla na kontrole a kdyz jsem ji rekla, ze teda nic extra, tak mi pridala jeste 5mg k obedu…takze celkem uz AD beru 7tydnu a sice uz funguju v podstate normalne, ale tu nervozitu mivam dost casto 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí