Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lana25 píše:
@vodolejka Kopírovat umí každej, stejně je nejdůležitější jak to sedne konkrétnímu člověkuCož asi ty nechápeš a máš potřebu se srá. t všude. Neříkalas nahodou, že chceš žít skutečnej život a nebýt tolik on line?
Od začátku jsem byla všude. I jsem Ti to xkrát psala. Protože já nikomu (z vlastní zkušenosti) nebudu neustále cpát, ať nic nečte a nikam nechodí. Čím víc toho člověk o svém problému ví, tak tím lépe se mu pak s problémem pracuje. Je to moje věc a ty mi nebudeš diktovat, co můžu a nemůžu. Já na Tebe nikde nereaguju, vždycky si začneš.
Ale Ty přeci nikam nechodíš a nic nečteš, tak jak to, že na Tebe všude narazím?
hmmm hmmm, divné
@vodolejka píše:
Slovo „benzák“ není v mém repertoáru. To je asi mezi uživateli, že?
Jooo jen si dělej srandu z lidí co jsou na to špatně, jasně. Ono se ti to vrátí a kdž to budeš nejmíň potřebovat, tak budeš jestě za benzáky ráda
pak si na to vzpomeň, a jestli já se nemůžu z něčeho vyhrabat…hm těžko říct. asi je rozdíl mít rodinu, zázemí a chlapa, neklepat se o peníze a co se mnou bude, to se člověk pak ze všeho asi hrabe líp. A určitě se člověku vede líp, když mu někdo necpe jak jsou jeho léký z ty horší volby. Ty se zamysli kdo je tady zlej
![]()
@vodolejka píše:
Od začátku jsem byla všude. I jsem Ti to xkrát psala. Protože já nikomu (z vlastní zkušenosti) nebudu neustále cpát, ať nic nečte a nikam nechodí. Čím víc toho člověk o svém problému ví, tak tím lépe se mu pak s problémem pracuje. Je to moje věc a ty mi nebudeš diktovat, co můžu a nemůžu. Já na Tebe nikde nereaguju, vždycky si začneš.
Ale Ty přeci nikam nechodíš a nic nečteš, tak jak to, že na Tebe všude narazím?![]()
![]()
hmmm hmmm, divné
všude?
jen tady a v cipralexu
jinak jsem v uzavřence
@Lana25 píše:
@vodolejka Kopírovat umí každej, stejně je nejdůležitější jak to sedne konkrétnímu člověkuCož asi ty nechápeš a máš potřebu se srá. t všude. Neříkalas nahodou, že chceš žít skutečnej život a nebýt tolik on line?
Však ano ano…jsem tu ráno a pak večer, ale koukám, že ty máš přehled, asi v tom ležíš a po večerech děláš screeny
večer se ale nemá už vykonávat duševní činnost ![]()
A stále si nemyslím, že je dobrý číst příbaláky a diskuze a mít to pořád v hlavě. Je dobrý vědět co se s člověkem děje, ale když jsem v tom byla ponořená nonstop já, tak mi to spíš škodilo…ále tahle debata je zbytečná.
@Lana25 píše:
všude?jen tady a v cipralexu
jinak jsem v uzavřence
Fakt jo? Lež lež lež a nebo, že by porucha paměti?
@vodolejka píše:
Však ano ano…jsem tu ráno a pak večer, ale koukám, že ty máš přehled, asi v tom ležíš a po večerech děláš screenyvečer se ale nemá už vykonávat duševní činnost
Jojo ležím a sleduju tě
chci ostatní uchránit před tvou posedlostí nemocema a hypochondrií ![]()
@Lana25 píše:
Jooo jen si dělej srandu z lidí co jsou na to špatně, jasně. Ono se ti to vrátí a kdž to budeš nejmíň potřebovat, tak budeš jestě za benzáky rádapak si na to vzpomeň, a jestli já se nemůžu z něčeho vyhrabat…hm těžko říct. asi je rozdíl mít rodinu, zázemí a chlapa, neklepat se o peníze a co se mnou bude, to se člověk pak ze všeho asi hrabe líp. A určitě se člověku vede líp, když mu někdo necpe jak jsou jeho léký z ty horší volby. Ty se zamysli kdo je tady zlej
![]()
Ty jsi hustááááá!!! Jako znám manipulátory, ale ty jsi královna
Kráva, benzák a mnohé horší jde z Tvojí pusy, stejně jako útok a pak to začneš obracet, že to vlastně vzešlo od toho kdo se brání
No hele, ale na tohle léky neexistujou!
@vodolejka píše:
Fakt jo? Lež lež lež a nebo, že by porucha paměti?
Já nelžu
jsem tady, diskuze o ručních pracích a v uzavřence nejvíc
ne teda že by ti do toho něco bylo
@vodolejka píše:
Ty jsi hustááááá!!! Jako znám manipulátory, ale ty jsi královnaKráva, benzák a mnohé horší jde z Tvojí pusy, stejně jako útok a pak to začneš obracet, že to vlastně vzešlo od toho kdo se brání
No hele, ale na tohle léky neexistujou!
Nikdy jsem nenapsala Laně, že její léky jsou z horší volby. Je to prostě lež, překrucování a útočení. Ona je v tom mistr a nejhorší je, že to ví. Moje největší provinění je, že jsem odešla se skupiny a hlavně to, že je mi líp. Je to smutný
A z té skupiny jsem neodešla, protože je mi líp, jsou tam bezva holky.
@vodolejka promiň ale asi ti není dobře
ty jsi začla že beru rivo denně ![]()
@Lana25 píše:
Já nelžujsem tady, diskuze o ručních pracích a v uzavřence nejvíc
ne teda že by ti do toho něco bylo
Lež.
@Lana25 píše:
Jojo ležím a sleduju těchci ostatní uchránit před tvou posedlostí nemocema a hypochondrií
Zase útok. Hypochondr nejsem. A posedlá taky ne, to jsi asi ty a na to taky léky nejsou ![]()
@vodolejka píše:
Nikdy jsem nenapsala Laně, že její léky jsou z horší volby. Je to prostě lež, překrucování a útočení. Ona je v tom mistr a nejhorší je, že to ví. Moje největší provinění je, že jsem odešla se skupiny a hlavně to, že je mi líp. Je to smutnýA z té skupiny jsem neodešla, protože je mi líp, jsou tam bezva holky.
Napsala jsi, že origoš léky jsou lepší.
A ja ti to přeju že je ti líp, tak co to tu ze mě děláš? ![]()