AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
24.10.19 08:46
@Lana25 píše:
@vodolejka Kopírovat umí každej, stejně je nejdůležitější jak to sedne konkrétnímu člověku :nevim: Což asi ty nechápeš a máš potřebu se srá. t všude. Neříkalas nahodou, že chceš žít skutečnej život a nebýt tolik on line? :mavam:

Od začátku jsem byla všude. I jsem Ti to xkrát psala. Protože já nikomu (z vlastní zkušenosti) nebudu neustále cpát, ať nic nečte a nikam nechodí. Čím víc toho člověk o svém problému ví, tak tím lépe se mu pak s problémem pracuje. Je to moje věc a ty mi nebudeš diktovat, co můžu a nemůžu. Já na Tebe nikde nereaguju, vždycky si začneš.
Ale Ty přeci nikam nechodíš a nic nečteš, tak jak to, že na Tebe všude narazím? 8o :think: :think: hmmm hmmm, divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 08:47
@vodolejka píše:
Slovo „benzák“ není v mém repertoáru. To je asi mezi uživateli, že? :lol:

Jooo jen si dělej srandu z lidí co jsou na to špatně, jasně. Ono se ti to vrátí a kdž to budeš nejmíň potřebovat, tak budeš jestě za benzáky ráda :kytka: pak si na to vzpomeň, a jestli já se nemůžu z něčeho vyhrabat…hm těžko říct. asi je rozdíl mít rodinu, zázemí a chlapa, neklepat se o peníze a co se mnou bude, to se člověk pak ze všeho asi hrabe líp. A určitě se člověku vede líp, když mu někdo necpe jak jsou jeho léký z ty horší volby. Ty se zamysli kdo je tady zlej :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
24.10.19 08:48
@vodolejka píše:
Od začátku jsem byla všude. I jsem Ti to xkrát psala. Protože já nikomu (z vlastní zkušenosti) nebudu neustále cpát, ať nic nečte a nikam nechodí. Čím víc toho člověk o svém problému ví, tak tím lépe se mu pak s problémem pracuje. Je to moje věc a ty mi nebudeš diktovat, co můžu a nemůžu. Já na Tebe nikde nereaguju, vždycky si začneš.
Ale Ty přeci nikam nechodíš a nic nečteš, tak jak to, že na Tebe všude narazím? 8o :think: :think: hmmm hmmm, divné

všude? :lol: jen tady a v cipralexu :palec: jinak jsem v uzavřence

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 08:49
@Lana25 píše:
@vodolejka Kopírovat umí každej, stejně je nejdůležitější jak to sedne konkrétnímu člověku :nevim: Což asi ty nechápeš a máš potřebu se srá. t všude. Neříkalas nahodou, že chceš žít skutečnej život a nebýt tolik on line? :mavam:

Však ano ano…jsem tu ráno a pak večer, ale koukám, že ty máš přehled, asi v tom ležíš a po večerech děláš screeny :lol: večer se ale nemá už vykonávat duševní činnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 08:50

A stále si nemyslím, že je dobrý číst příbaláky a diskuze a mít to pořád v hlavě. Je dobrý vědět co se s člověkem děje, ale když jsem v tom byla ponořená nonstop já, tak mi to spíš škodilo…ále tahle debata je zbytečná.

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 08:50
@Lana25 píše:
všude? :lol: jen tady a v cipralexu :palec: jinak jsem v uzavřence

Fakt jo? Lež lež lež a nebo, že by porucha paměti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 08:51
@vodolejka píše:
Však ano ano…jsem tu ráno a pak večer, ale koukám, že ty máš přehled, asi v tom ležíš a po večerech děláš screeny :lol: večer se ale nemá už vykonávat duševní činnost ;)

Jojo ležím a sleduju tě :kytka: chci ostatní uchránit před tvou posedlostí nemocema a hypochondrií :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 08:52
@Lana25 píše:
Jooo jen si dělej srandu z lidí co jsou na to špatně, jasně. Ono se ti to vrátí a kdž to budeš nejmíň potřebovat, tak budeš jestě za benzáky ráda :kytka: pak si na to vzpomeň, a jestli já se nemůžu z něčeho vyhrabat…hm těžko říct. asi je rozdíl mít rodinu, zázemí a chlapa, neklepat se o peníze a co se mnou bude, to se člověk pak ze všeho asi hrabe líp. A určitě se člověku vede líp, když mu někdo necpe jak jsou jeho léký z ty horší volby. Ty se zamysli kdo je tady zlej :mavam: :mavam:

Ty jsi hustááááá!!! Jako znám manipulátory, ale ty jsi královna :mrgreen: Kráva, benzák a mnohé horší jde z Tvojí pusy, stejně jako útok a pak to začneš obracet, že to vlastně vzešlo od toho kdo se brání 8o No hele, ale na tohle léky neexistujou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 08:53
@vodolejka píše:
Fakt jo? Lež lež lež a nebo, že by porucha paměti?

Já nelžu :nevim: jsem tady, diskuze o ručních pracích a v uzavřence nejvíc :nevim: ne teda že by ti do toho něco bylo

• Citovat
  • Upravit
Štofik
24.10.19 08:53
@vodolejka píše:
Ty jsi hustááááá!!! Jako znám manipulátory, ale ty jsi královna :mrgreen: Kráva, benzák a mnohé horší jde z Tvojí pusy, stejně jako útok a pak to začneš obracet, že to vlastně vzešlo od toho kdo se brání 8o No hele, ale na tohle léky neexistujou!
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 08:54

Nikdy jsem nenapsala Laně, že její léky jsou z horší volby. Je to prostě lež, překrucování a útočení. Ona je v tom mistr a nejhorší je, že to ví. Moje největší provinění je, že jsem odešla se skupiny a hlavně to, že je mi líp. Je to smutný :( A z té skupiny jsem neodešla, protože je mi líp, jsou tam bezva holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik

@vodolejka promiň ale asi ti není dobře :nevim: ty jsi začla že beru rivo denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35489
@Lana25 píše:
Já nelžu :nevim: jsem tady, diskuze o ručních pracích a v uzavřence nejvíc :nevim: ne teda že by ti do toho něco bylo

Lež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.10.19 08:55
@Lana25 píše:
Jojo ležím a sleduju tě :kytka: chci ostatní uchránit před tvou posedlostí nemocema a hypochondrií :kytka:

Zase útok. Hypochondr nejsem. A posedlá taky ne, to jsi asi ty a na to taky léky nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 08:55
@vodolejka píše:
Nikdy jsem nenapsala Laně, že její léky jsou z horší volby. Je to prostě lež, překrucování a útočení. Ona je v tom mistr a nejhorší je, že to ví. Moje největší provinění je, že jsem odešla se skupiny a hlavně to, že je mi líp. Je to smutný :( A z té skupiny jsem neodešla, protože je mi líp, jsou tam bezva holky.

8o 8o Napsala jsi, že origoš léky jsou lepší. :palec: A ja ti to přeju že je ti líp, tak co to tu ze mě děláš? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex