Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lana25 píše:
Já mám eliceuale na každýho to působí jinak, takže bych moc nepátrala a prostě počkala jakej to bude mít efekt na tebe
No mas urcite pravdu…ja jen ze jsem cetla, ze je po nich hrozna unava a to by se mi vubec nehodilo…
@PHS007 píše:
No mas urcite pravdu…ja jen ze jsem cetla, ze je po nich hrozna unava a to by se mi vubec nehodilo…
Ja to beru s mirtazapinem a unavená jsem jak kdy, ale nepřisuzuju to pilulím ale prostě únavě z psychickýho vyšťavení ![]()
@vodolejka píše:
@PHS007 unava u me trvala jen tyden po nasazeni.
A pak kdo je v každý diskuzi o depce co, copak v cipralexu máš mrtvo?
nechceš jí napsat, že elicea je na nic a lepší je originál? ![]()
@Lana25 píše:
A pak kdo je v každý diskuzi o depce co, copak v cipralexu máš mrtvo?![]()
nechceš jí napsat, že elicea je na nic a lepší je originál?
Ja chodim vsude. Tys psala, ze nikam a taky jsi vsude
Nikdy jsem nenapsala, ze Eli je na nic. Ale klidne bud zla dal ![]()
Jinak pozadam adminy, aby vykopirovaly prispevek o Cipra ze skupiny. Je to muj osobni prispevek mozna dva tri. Aby uz bylo jasno.
@vodolejka píše:
Jinak pozadam adminy, aby vykopirovaly prispevek o Cipra ze skupiny. Je to muj osobni prispevek mozna dva tri. Aby uz bylo jasno.
ježíši ![]()
@vodolejka udělala jsem ti screeny, kde píšeš, že léky jsou lepší origoš a že jsi ráda že máš escitalopram v origoš cipralexu, že je to lepší a i tvůj doktor vševěd ti to říkal
nemám problém poslat
Klidně pohledám i jak jsi sama slintala nad Rivotrilem s kterým si mě vedle napadala ![]()
Posilat nemusis, vyzadam si sama a opet neprekroucej. Mun dr neni vseved, boze. Je primar a poradil a pomaha svym pacientum, jak nejlepe umi.