AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
16.10.19 08:27
@Anonymní píše:
Ahoj chci ss zeptat po jake dobe od nasazeni po zoloftu si zacala spat bez leku na spani? A ta tva nespavost byla soucast uzkosti nebo vedlejsi ucinek zoloftu? Dekuji

ahoj, já jsem při tom nespání úzkost neměla, takže si myslím, že to byl vedlejší účinek Zoloftu. Také když jsem snížila 100mg na 75mg, tak ta nespavost přešla. Objevila se u mě asi po 10dnech, co jsem brala těch 100mg a nezabíralo na to právě nic, ani prášky na spaní, naštěstí to trvalo jen 4 noci a pak to přešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.10.19 09:05
@PHS007 píše:
ahoj, já jsem při tom nespání úzkost neměla, takže si myslím, že to byl vedlejší účinek Zoloftu. Také když jsem snížila 100mg na 75mg, tak ta nespavost přešla. Objevila se u mě asi po 10dnech, co jsem brala těch 100mg a nezabíralo na to právě nic, ani prášky na spaní, naštěstí to trvalo jen 4 noci a pak to přešlo…

a jak je ti ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 09:07
@PHS007 píše:

Aha, dobre dekuji

• Citovat
  • Upravit
138
16.10.19 10:31
@Baida píše:
a jak je ti ted?

ahoj, moc děkuji za optání, v neděli a pondělí to bylo skoro dobrý, ale včera jsem zase měla skoro celý den nervózu a necítila jsem se moc dobře, ale večer to naštěstí přešlo. Dneska ráno dobrý, ale zase se na mě navalilo takových úkolů, že jsem uplně naspeedovaná a tak se snažím se nějak uklidnit, aby to zase špatně nedopadlo, ale nějak mi to zatím nejde, přitom po mě nikdo nic „teď hned“ nechce, všichni by pochopili, kdybych jim řekla, že prostě teď ne, že až za chvíli, ale já ne, já kmitám jako pako až se předbíhám a pak zase zkolabuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.10.19 11:12
@PHS007 píše:
ahoj, moc děkuji za optání, v neděli a pondělí to bylo skoro dobrý, ale včera jsem zase měla skoro celý den nervózu a necítila jsem se moc dobře, ale večer to naštěstí přešlo. Dneska ráno dobrý, ale zase se na mě navalilo takových úkolů, že jsem uplně naspeedovaná a tak se snažím se nějak uklidnit, aby to zase špatně nedopadlo, ale nějak mi to zatím nejde, přitom po mě nikdo nic „teď hned“ nechce, všichni by pochopili, kdybych jim řekla, že prostě teď ne, že až za chvíli, ale já ne, já kmitám jako pako až se předbíhám a pak zase zkolabuju :zed:

tak to je psycho, mam to stejně 8o a pak mi jede hlava a vymýšlí jak mě dostat a já zkratuju :roll: musíš zvolnit :hug:

• Citovat
  • Upravit
44
16.10.19 12:17

Také neumím, ne zvolnit, ale v práci si brát stres a spěch na sebe. Lidi myslí, že se flákání, a já jedu na 200 %,až je mi úzko, slabo a cítím beznaděj. Dělám za přepážkou na poště 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.10.19 12:21
@Muly píše:
Také neumím, ne zvolnit, ale v práci si brát stres a spěch na sebe. Lidi myslí, že se flákání, a já jedu na 200 %,až je mi úzko, slabo a cítím beznaděj. Dělám za přepážkou na poště 😔

Ty brďo to musí být záhul :hug: :hug: :hug: ja teď byla na pohovoru, ale není to zkrácenej uvazek a to prostě nedavám kvůli terapii :nevim: Uvidím co s tím půjde udělat. Šla bych klidně i uklízet :nevim: hlavně mít čistou hlavu. Idealně dělat z domu.

• Citovat
  • Upravit
138
16.10.19 12:33
@Muly píše:

Vždycky, když čekám na poště hodinu a pak se mračím na paní za přepážkou jako čert, tak si říkám, jaká to musí být práce jen pro silné povahy, že já tam dělat, tak se zhroutím za 5 minut…tak to máš můj obdiv teda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.10.19 13:04

Holky je normální mít 2 týdny od navýšní na max depresi? :nevim: Jsem z toho fakt špatná, nejradši bych se zahrabala metr pod zem, chce se mi brečet a jsem úplně marná, ani usmát se mi nejde. Může to souviset s rozchodem? Že prostě smutním? Plus s hledáním práce? :roll: Od kopaček je to půl roku.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
16.10.19 13:05
@PHS007 píše:
Vždycky, když čekám na poště hodinu a pak se mračím na paní za přepážkou jako čert, tak si říkám, jaká to musí být práce jen pro silné povahy, že já tam dělat, tak se zhroutím za 5 minut…tak to máš můj obdiv teda!!!

Souhlasím, lidi jsou hovada :nevim: co tam kolikrát předvádí, chudák ženský :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69
16.10.19 13:53
@PHS007 píše:
ahoj, moc děkuji za optání, v neděli a pondělí to bylo skoro dobrý, ale včera jsem zase měla skoro celý den nervózu a necítila jsem se moc dobře, ale večer to naštěstí přešlo. Dneska ráno dobrý, ale zase se na mě navalilo takových úkolů, že jsem uplně naspeedovaná a tak se snažím se nějak uklidnit, aby to zase špatně nedopadlo, ale nějak mi to zatím nejde, přitom po mě nikdo nic „teď hned“ nechce, všichni by pochopili, kdybych jim řekla, že prostě teď ne, že až za chvíli, ale já ne, já kmitám jako pako až se předbíhám a pak zase zkolabuju :zed:

Jo tak to mám úplně stejně, sice jsem doma na rodicaku, poslední rok, a ikdyz bych se nemusela honit, tak honim, kmitam jak tryskomys, máme ke dvoum dětem ještě 2 větší psy, z toho jedno půlroční štěně, ohař, takže torpédo, no a já už jsem kolikrát úplně tak vystresla, že me i to rvani a vztekani děcka dokáže šíleně rozbesnit… A pak mám pocit, zeb se na mě lepí strašně moc matek… Za celý týden pak zjistím, že třeba ani jedno a odpo pokud. Školce nejsem sama s malou, velkou, ale že furt někde s někým a uz mam přetlak… A na moje Ne jaksi úplně ty matky neslyší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.10.19 13:55
@PHS007 píše:

Ja bych na tom byla stejně, taky mi to přijde jako práce pod tlakem a ještě když by mi někdo koukal pod ruce, to by mi tuplem nešlo… Takže máš taky můj obdiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.10.19 13:58
@Lana25 píše:
Holky je normální mít 2 týdny od navýšní na max depresi? :nevim: Jsem z toho fakt špatná, nejradši bych se zahrabala metr pod zem, chce se mi brečet a jsem úplně marná, ani usmát se mi nejde. Může to souviset s rozchodem? Že prostě smutním? Plus s hledáním práce? :roll: Od kopaček je to půl roku.

Rozchod, hledání nové práce, otázkou je, jak to máš ve staré práci, do toho tyhle stavy… Jo, to je slušný zahul, takže nebuď na sebe tak přísná, tak máš prostě depresi, špatné období, hlaveň že se snažís z toho vyhrabat a neleží v posteli… Věřím, že se to upraví a navíc žádný stav netrvá věčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.10.19 13:59

Takže mi z toho vyplývá, že v podstatě ani jedna neumíme odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.10.19 15:30
@Baida píše:
Takže mi z toho vyplývá, že v podstatě ani jedna neumíme odpočívat

asi ne…jako odreagování vyhledávám další a další podněty, čtu krávoviny na netu a to mi naopak akorát za. írá hlavu dalšíma informacema…občas teda hraju hru, nebo si čtu, ale to málokdy. Potřebovala bych nějakou domácí ruční práci, abych se odreagovala. Moc mi pomáhá zahradničení u našich na chatě, ale v týdnu k tomu nemám přístup. Já si teda radši povídám s mamkama ze školy, než jsem sama se synem, teď je v takovým debilním věku, že učit se nechce, povídat si s ním ještě moc nejde a stejně jediný co chce, je hrát na mobilu hry…a mě nebaví mu pořád zajišťovat náhradní zajímavější zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí