AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
11.10.19 11:57

@PHS007 kdyby bylo fakt nejhuř, tak zajed do toho krizového centra, jsou tam strašně vstřícní a hodní… popovídá si s tebou i psycholog, psycholožka a rozhodně si tě tam nemužou proti tvé vůli nechat… max. ti nabídnou tzv. „lázeňský pobyt“, cca 7 dní v klidu, od rodiny, odpočinek apod… na pojištovnu… já to teda nevyužila, protože mi dělá špatně změna prostředí, takže radši trpět doma něž jinde… ale jestli můžeš, hodně si povídej s těma, co tě chápou… jak říkáš, zabírá to a s tím zoloftem fakt vydrž… mě na spaní pomohlo to, že jsem si dala mp3 do uší s nějakou audio-knihou a dokud mi furt někdo mluvil do ucha, byla jsem schopná spát… a to jsem bála usnout, aby na mě nepřišla uzkost… a tohle mi pomohlo ji zmírnit/odbourat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.10.19 11:58

Zkusila bych napsat na ten e-mail do práce, určitě to vyřizuje i doma. Určitě nemám také soukromý e-mail, a ani nevím, kdy je nemocná. Píši na něj. Jestli jste zvedla z 25 mg hned na 100, a ne postupně, tak se nedivím. Chce to pomalu nahoru, i pomalu dolů. Beru ho asi 16 let. Občas výkyv. Prý pokud zabíral, zabere zase. To je hrozný nápor, takového navýšení. Navýšila jsem o 50 mg najednou, a bylo zle, i v noci. Halucinace, strach úzkost. Ona možná myslela, že jste rychle navýšila, že musíte postupně. To se určitě upraví. Myslím na Vás, na každého, který si musí projít tímto peklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.10.19 12:01

@Lana25 zkus si přečíst tuhle knížku https://www.databazeknih.cz/…abost-302864 … třeba ti pomuže pochopit něco o sobě… a pak tohle http://teorietypu.cz/…ejsou-stejne … není to jen o dětech, člověk tam najde i svůj typ… a když pochopíš, jak to máš, hodně se ti uleví… já jsem třeba strašně přecitlivá na zvýšené zvuky, což s dětma je peklo :)… a celkově nezvládám třeba delší návštěvy, jsem rychle unavitelná apod…ale prostě to tak mám, a učím i okolí, aby si na to zvyklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.10.19 12:02

Jojo, trénovat v dobrém stavu, jinak to člověk asi nedokáže. Tím získáme větší důvěru a sebevědomí vůči samy sobě. Procházky, méně elektroniky, hodně spánku a samé dobré zprávy. Špatným se vyhýbat. Jsme Křehké, to je hezčí. Mě rozhodí, i když mám z něčeho až moc velkou radost. Každá emoce, i pozitivní. To je co? Vnímáme vše ve větší míře než ostatní, ale třeba také i lásku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.10.19 12:04

Zvuky a změny světla, šero, velká svítivost, také nic moc. Když mi bylo hůř, bylo to ještě horší. Spadlo něco na zem, a pro mě to bylo jako výbuch mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.10.19 12:13

Holky s těma zvukama, lekavostí, unavitelností, problém s navštěvama a pozorností to mám úplně stejně. A i hezký emoce mě rozhodí :zed:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
11.10.19 12:14
@Baida píše:
@Lana25 zkus si přečíst tuhle knížku https://www.databazeknih.cz/…abost-302864 … třeba ti pomuže pochopit něco o sobě… a pak tohle http://teorietypu.cz/…ejsou-stejne … není to jen o dětech, člověk tam najde i svůj typ… a když pochopíš, jak to máš, hodně se ti uleví… já jsem třeba strašně přecitlivá na zvýšené zvuky, což s dětma je peklo :)… a celkově nezvládám třeba delší návštěvy, jsem rychle unavitelná apod…ale prostě to tak mám, a učím i okolí, aby si na to zvyklo…

Děkuju za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
138
11.10.19 12:36

Děkuji moc také za ty knížky, hned jsem si tu Přecitlivělost zarezervovala v knihovně! Už mi o ní říkala jedna kamarádka, ale pozapomněla jsem na to, tak teď už jsem to radši udělala hned. A ty zvuky a emoce mi taky dávají, vždycky jsem chodila ráda do kina na akční filmy a teď když jdu, tak jsem z toho ještě celý večer uplně rozhozená, tak už to krotím. Navíc syn je dost takový emočně výrazný, všechny emoce na maximum, takže já to mám doma od rána do večera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.10.19 12:38
@Baida píše:
@PHS007 kdyby bylo fakt nejhuř, tak zajed do toho krizového centra, jsou tam strašně vstřícní a hodní… popovídá si s tebou i psycholog, psycholožka a rozhodně si tě tam nemužou proti tvé vůli nechat… max. ti nabídnou tzv. „lázeňský pobyt“, cca 7 dní v klidu, od rodiny, odpočinek apod… na pojištovnu… já to teda nevyužila, protože mi dělá špatně změna prostředí, takže radši trpět doma něž jinde… ale jestli můžeš, hodně si povídej s těma, co tě chápou… jak říkáš, zabírá to a s tím zoloftem fakt vydrž… mě na spaní pomohlo to, že jsem si dala mp3 do uší s nějakou audio-knihou a dokud mi furt někdo mluvil do ucha, byla jsem schopná spát… a to jsem bála usnout, aby na mě nepřišla uzkost… a tohle mi pomohlo ji zmírnit/odbourat…

A kde to krizové centrum je? To je přímo v Bohnicích? Jinak já si pouštěla relaxační hudbu a nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.10.19 13:11
@PHS007 píše:
A kde to krizové centrum je? To je přímo v Bohnicích? Jinak já si pouštěla relaxační hudbu a nic :-(

Co rychlá delší procházka v přírodě? :hug: Teda jestli se na to cítíš, mě to vždycky uklidnilo.

• Citovat
  • Upravit
138
11.10.19 13:15
@Lana25 píše:
Co rychlá delší procházka v přírodě? :hug: Teda jestli se na to cítíš, mě to vždycky uklidnilo.

Vždycky si říkám, že určitě půjdu, ale pak jsme buď v práci nebo se synem a nebo něco jinýho a není z toho nic…ale určitě by mi to taky prospělo, chodíme aspon o víkendu na houby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.10.19 15:32

@PHS007 no to já mám taky zvukově výrazné děti, takže někdy už se musím doslova odklidit nebo mi klepne… Hudba mi taky nepomahala, ráda čtu, tak jsem zkusila ty audio knihy, ale taky se to člověk musí naučit… A na tu procházku, zkus nepřemýšlet, ale říct si „Prostě jdu“ a vyraž, třeba i večer, až ti syn usne, nebo kdykoliv to tak budeš cítit…seber se a běž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.10.19 15:33

@PHS007 jo a krizové centrum je v Bohnicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.10.19 15:34

@Lana25 rádo se stalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.10.19 15:36

@Muly tohle znám taky, kolikrát fakt musím odejít, resp. Vystřelím jak šipka honem pryč, mam pocit, ze to prostě nedám, nemůžu dýchat, tlak jak mezi pohyblivymi zdmi… Jj, někdy je to „veselý“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí