AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
9.10.19 19:20

Já už se těším z každého dne. Loni v létě jsem to měla permanentně, úplně bez výdechu. Byla jsem hrozně vysílená. Dnes také cítím, že si potřebuji odpočinout, jak po maratonu. Teď se musím zklidnit, nechci, aby se to vrátilo v plné síle. Jsem taková hodně křehká, musím se zase trochu zocelit. Přeji všem, kdo prožívají peklo v podobě úzkostí, aby bylo líp a dalo se to zvládnout. Je nás hodně. Sdělená radost-dvojnásobná radost, a sdělená úzkost- velké porozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.10.19 21:11

Ahoj vsěm, tak me navýšení zoloftu dopadlo tak, ze mi MUDr vyměnila A. D. Rikala ze 14 dnů je dlouha doba (ucinek By mel být rychleji)vyměnila mi SSRI na novější SNRI na noc mi dala oxozepan..takže už 6 den konečně spím jako dřív a neprobouzi mě ranni uzkost. Citim se i přes den lepe..ale 100 %to ještě není..nemáte někdo zkušenost jak dlouho zabírají A. D pri výměně? take 2-3 týdny jako pri nasazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.10.19 13:08
@Muly píše:
Já už se těším z každého dne. Loni v létě jsem to měla permanentně, úplně bez výdechu. Byla jsem hrozně vysílená. Dnes také cítím, že si potřebuji odpočinout, jak po maratonu. Teď se musím zklidnit, nechci, aby se to vrátilo v plné síle. Jsem taková hodně křehká, musím se zase trochu zocelit. Přeji všem, kdo prožívají peklo v podobě úzkostí, aby bylo líp a dalo se to zvládnout. Je nás hodně. Sdělená radost-dvojnásobná radost, a sdělená úzkost- velké porozumění.

Jaké používáš způsoby na to se zocelit? Mě právě připadá, že nic nevydržím a že bych také potřebovala nějak zocelit :? V noci jsem spala jen díky Stilnoxu, tak jsem dneska zkusila tu dávku snížit, jak říkala ta doktorka, ale ne o 50mg, ale vzala jsem si 75mg…jsem zvědavá, jestli to bude mít vůbec nějaký efekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.10.19 15:58

@PHS007 tak návod na zoceleni by mě taky zajímal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.10.19 15:59

@Aaa123 je to tak ty 2-3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.10.19 16:01

@Muly ja teď na podzim taky musím hodně odpočívat, takže opravdu odpočívej jak můžeš, ať te to nesemele… A taky se těším z každého dne, kdy je mi dobře apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.10.19 16:21

Když je líp, využít toho k boji sama se sebou. Nelitoval se a žít, jako kdyby to nikdy nebylo. Jde to chvílemi, ale člověk dostane trochu pevnější kolena. I malý úspěch je úspěch. Odměňte se. A také děkuji a prosím. Zkuste to. Pak dejte vědět 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.10.19 20:03

@Baida tak musím ještě vydržet:-)ale dekuji za odpověď..googlovalq jsem, ale nikde nic není psáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.10.19 09:35

Už 2 týdny beru těch 100mg a zlepšení se stále nedostavuje, jak dlouho to bude trvat??? Já už jsem uplně vyřízená…žaludek jak na vodě, v noci nemůžu spát, ani ten stilnox nezabírá, spím tak 4 hodiny a jsem jak mátoha, zkusila jsem to snížit na těch 75mg, moje dr je nemocná, nemám to s kým probrat…do toho musím chodit do práce a starat se o syna, naši mi sice pomáhaj, ale už toho začínají mít taky dost navíc příští týden odjíždí pryč…mě z toho vomejou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.10.19 10:22

@PHS007 to je mi moc líto, doufam ze to nebudete mít jako ja..cekala jsme na zvýšení 15 dnů a opravdu se nic nestalo-žádná změna nic..!vim jak vam je :zed: mě ta změna A. D pomohla! zitra je to týden na novych a musím říct, ze se začínám cítit jako před! vydrzte víkend a v pondělí MUDr volejte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.10.19 11:34

@PHS007 při nejhorším můžeš ještě zavolat na krizovou linku do Bohnice nebo zajet do toho jejich Centra, aspoň trochu pomůžou… Ja nějak nechápu to snížení ze 100mg na 75mg? Proč??? Jinak mě to trvalo tenkrát 4-5tydnu a pomohl mi opravdu rivotril… Nemůžeš si vzít z práce volno? Neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.10.19 11:35

@Aaa123 jj vydrz, zabere to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.10.19 11:44

Mně říkala doktorka, že dobře snáším Zoloft, když to bere můj žaludek, tudíž ho možná nesnášíte, ale určitě bych sama nic nepodnikala. To bych opravdu radši vyhledala tu krizovou linku. Nebo, když není lékař v ambulanci, musí poradit přímo na klinice, na lůžkovém. Já vím, bojíte se, aby si Vás tam nenechali. Ale mně bylo tak zle, že jsem si to přála, ale bylo mi porazeno, že stejně do mě nacpou zklidňující léky. Zkuste si brát léky na úzkost, a takto to překlenout. Moje doktorka je přístupná na e-mailu. V případě, že bude hodně zle na SMS, a rovnou jsem to konzultovala telefonicky. Elektronicky mi poslala recept. Tak uvidíte, zda nezměnit léky, či lékaře. Pokud je člověku dobře, stačí psát recepty, ale v opačném případě člověk potřebuje účast doktora, kterému věří. Opravdu bych spíše hledala odborníka. S tímto se nedá experimentovat. Pak je to ještě horší.
Přeji brzké zlepšení. Já dnes odolávám 2. den. Měla jsem krizi, myslela jsem, že je úplně vše zase zpátky a v háji. Mějte se ráda a vyhovte si, co je pro Vás nejlepší. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.10.19 11:51

Já jsem Zoloft brala asi 4 roky a bylo mi po něm uplně dobře, ale pak jsem ho na začátku tohohle roku vysadila, po dohodě s dr, protože mi bylo už hodně dlouho dobře a brala jsem jen 25mg, takže si myslím, že ho snáším. Ta moje dr mi teď znova Zoloft nasadila a dala mi 100mg, ale přidala se mi hrozná nespavost, ani přes Stilnox nespím dýl než 4hodiny a tak jsme jí volala, co s tím, ale je nemocná a nějaká jiná tam mi řekla, že si myslí, že jsem předávkovaná, že to jsou vedlejší příznaky a že to mám snížit na 50mg, ale to se mi nějak nezdálo, tak jsem si to snížila na těch 75mg a to beru druhý den. Jak mi bylo dlouhodobě dobře, tak jsem se jí chodila ukázat tak jednou za čtvrt roku a nikdy jsem jí takhle nepotřebovala, takže na ní sms nemám, jen mejl do práce, kam jsem jí sice napsala, ale asi tam není, jestli je nemocná. Dala jsme si ráno Persen a trochu se to uklidnilo, taky jsem si tady o tom popovídala v práci, to mi taky moc pomáhá a tahle diskuze mi taky strašně pomáhá, moc děkuji za všechny reakce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.10.19 11:56

Holky držte se, já budu mít v pondělí zátěžovou koušku a jsem z toho na prášky. Přijde mi, že mi je dobře jen když jsem v klidu a nic se neděje kolem. A to mám teď 2 druhej týden navýšeno na max. :think:
Jinak tipy na zocelení se bych brala taky :palec: nejsem si úplně jistá do jaký míry jde ta citlivost ovlivnit :think: Jsme citlivý a asi z nás nebudou flegmatici, ale být trošku nad věcí by teda neškodilo :think: Asi to je o přístupu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex