Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@PHS007 otázkou je, jestli jsi to ne přehnala s prací, chtělo by to opravdu se ne přepínat, nepremahat,… A brát vše pravidelně ![]()
No Zoloft beru pravidelně každý ráno a ten Rivotril jsem myslela, že si mám vzít jen, když je nejhůř a mám tu úzkost, takže to není pravidelný, ne?
Dobrý den, nemáte zkušenost s navýšením A. D?4 roky na 50 mg zoloft měsíc zhoršení..navýšila jsme na 75 mg a za týden na 100 mg (18.9)stále mě budí ranni úzkosti a pres den jak na houpačce. zitra je to 14 dni kdy budu na 100mg..kdy muzu cítit zlepšení? pripadam si jako před lety kdyz jsme s A. D začínala.
@Aaa123 řekla bych, že nám to tady všem trvá přibližně stejně 4-6 týdnu, a úplně si to sedne třeba až po dvou měsících, někdy i po půl roce, každopádně to zlepšení přijde už po těch 4-6 týdnech… Že začátku bývá hůř, pak se stav zlepší, VYDRŽ!!!, bude zase dobře ![]()
Moc a moc dekuji…ja se modlím každý večer, abych se probudila už bez té šílené úzkosti..opravdu kdo nezažil nepochopí..asi to patří k tomu, ze hladina nastupuje(ale Proc to tak bolí? a trvá)
A nemas nejakeho pomocnicka, ktery by ti pomohl prekonat ted to nejhorsi obdobi? Ten Rivotril zabira vyborne, ale treba i Persen ktery koupis v kazde lekarne by ti mohl pomoct. Drzim moc palce, sama vim, jak priserny je to pocit!
lexaruin..kdyz je nejhůř ..persen na spaní nepoma..ale v lékárně jsme si koupila melatonin a včera jsme spala hezky ..do té doby ranni úzkosti
@PHS007 píše:
A nemas nejakeho pomocnicka, ktery by ti pomohl prekonat ted to nejhorsi obdobi? Ten Rivotril zabira vyborne, ale treba i Persen ktery koupis v kazde lekarne by ti mohl pomoct. Drzim moc palce, sama vim, jak priserny je to pocit!
Nerada bych to zakrikla, ale zda se, ze chemie zacina pusobit a krome unavy jsem to uz zase skoro ja
Strasne vsem dekuji za podporu v tech strasnych chvilich!!!
No tak jsem to samozřejmě přechválila
mám pořád nervózu jak prase a protože jsem dnes autem, tak se bojím si vzít ten Rivotril, tak se dopuju aspon tím Persenem, ale to moc nezabírá…mě to tak obtěžuje a tak štve!!!
@PHS007 to taky pomine, neboj, bude líp… Nespechej na sebe (btw. Já to taky o víkendu prepalila s aktivitami, měla jsem víc odpočívat, nedopadla bych dnes jak lazar, šílená únava, na blití, hlava i záda bolí, a tím pádem i vnitřní nervozita, panika atd.),
Mám z rýmy ucpaný noc, hůře dýchám, a vyvolává mi to také úzkosti. Léky beru skoro 16 let, a je třeba 8 let klid, a pak znova, třeba v jiné síle, ale je to tu. Hledám sama sebe.
Tak jak vám je, už je to lepší??? Doufám, že jo, moc držím palce!!!