AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
16.10.19 16:48

Ahoj holky, je možné když čekáte než zaberou ty A. D,ze jste jak na horské draze:-)jeden dobre, jeden den špatně..včera už jsem byla taková jako dřív..dnes je to zase jako jiné dny..asi to tak ma být..jinak jsem tedy nečekala na sobotu, ale navýšila jsem rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.10.19 20:30

Děkuji všem za podporu a uznání, že to není lehké. Chodí tam lidé, kteří si zřejmě ještě neprošli úzkostí, a neví, co svým debilní chováním způsobují. Dnes byl zrovna již takový předvánoční provoz, co se týče počtu lidí. Já byla na zavřené přepážce, tak to šlo, ale zítra jsem na kiosku, to je ta otevřená přepážka bez skla. Dnes mi také nebylo úplně dobře, a to jsem včera byla na psychoterapii. Mám si představit kolem sebe sklo, aby na mě nemohli svými pohledy. To sklo si opravdu musím jen představit :lol: Další vymoženost pošty. Na druhé straně, my máme hrozně dobrý kolektiv, jedna druhé pomáháme. Když jsem loni marodila 7 měsíců, chodily holky za mnou, pomáhat domů. Když mi bylo líp, chodila jsem jim pomáhat o vycházkách, abych přišla na jiné myšlenky. Vědí o mně vše a berou mi tak. Řekla bych, že mi nikdo nějak neprudí, mám na to už částečnou invalidku. Bojuji už 30 let. V dětství jsem také něco měla, ale nevím, zda to bylo ono.
Ale lidi to neví a také je to nezajímá. Spousta lidí neví, co se vlastně za tou přepážkou musí udělat, ale nemohu jim to vyčítat, protože bych to také nevěděla.
Já prostě nejsem splachovací, ale potřebovala bych trochu být. A to uvnitř sebe, ne jen navenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.10.19 20:38
@Aaa123 píše:
Ahoj holky, je možné když čekáte než zaberou ty A. D,ze jste jak na horské draze:-)jeden dobre, jeden den špatně..včera už jsem byla taková jako dřív..dnes je to zase jako jiné dny..asi to tak ma být..jinak jsem tedy nečekala na sobotu, ale navýšila jsem rovnou.

Jasně že je to možný, já navyšuju a jsem jasná :roll: bude se to postupně zlepšovat :hug:
@Muly :hug: :hug: :hug: seš moc statečná, fakt. Každej kdo s tímhle dává práci je dle mě borec a plus jestě mít rodinu, to je úplnej klobouk dolů. Dobrej kolektiv je hrozně důležitej, jak je to na prd, tak je naprd celá práce.

• Citovat
  • Upravit
44
16.10.19 21:46

Psychoterapeutka mi také ujišťovala, že se s tím dá vždy něco udělat. Navýšit nebo vyměnit léky. Ale to bych nerada. Teď to jde, akorát mám spíše takové záchvaty strachu. To točení hlavy a špatné vidění je dobré. Spíš to vypadá jako přechodná hypoglykémie. Tak se najím, no, a pak přibírám. Ale v tu chvíli to nemohu neřešit. Někdy to pomůže. Tak to třeba byl pokles cukru. Podle psycholožky nemám nechat k tomuto dojít, prý je to také spouštěč. Všem přeji, aby bylo líp. Myslím, že každá z nás zná cenu klidného života. Umíme si vážit, když je dobře. Je to určitý dar. Máme se mít rády, tak to udělejme, a poslouchejme, co nám říká tělo a duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.10.19 08:06

Dnes se mi zatočila hlava, a nemohlo to skončit. Strach, beznaděj. Přijel manžel. Vzala jsem si Bachovky. Bolí mi záda, asi bloklý. Že by mi jóga spíš ubližovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.10.19 08:14

@Muly jóga neublíží, ale je to záhul na záda ze začátku, než si tělo zvykne, musí se opatrně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
17.10.19 08:50
@Muly píše:
Dnes se mi zatočila hlava, a nemohlo to skončit. Strach, beznaděj. Přijel manžel. Vzala jsem si Bachovky. Bolí mi záda, asi bloklý. Že by mi jóga spíš ubližovala?

souhlasím s @vodolejka já i skoro po roce pravidelnýho cvičení jsem schopná ve střeše dostat křeč. Nebo při rotacích chytnu křeč do svalů podél páteře. A do stehen taky :mrgreen: Podle koho cvičíš? Dooručuju videa od Still on the way na youtube, je skvělá :palec:

• Citovat
  • Upravit
138
18.10.19 14:41

Jak se dneska všichni máte? Já mám dneska volný večer, je tam tak krásně a já jsem zrovna TAK STRAŠNĚ unavená, že budu ráda, když se doplazím domu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.19 19:02

@PHS007 Jak dlouho beres ad?

• Citovat
  • Upravit
44
18.10.19 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.10.19 21:19
@Anonymní píše:
@PHS007 Jak dlouho beres ad?

Ted to bude uz skoro mesic, uzkosti uz se neobjevuji, nervozita obcas, v noci uz spim, ale ted ta unava :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.10.19 21:22

To je normální, je to hrozně vysilující. Stačí mi 1 den a jsem hroty. Natož měsíc. Vyspí se vklidu a užij si úlevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.19 07:41

@PHS007 Ja brala pul roku triticco…na nespavost obcas jsem spala obcas ne :roll:..ted mam sertralin treti tyden, budu zacinat ctvrty a ap na spani a unavena teda nejsem…chodim normalne do prace, mam dite male..pry uzkostna porucha…bala jsem se, ze uz nikdy nebudu spat.,ten strach tam porad trosku je, kdyz nemuzu usnout :roll:,ale riksm si, ze to beru kratce, tak snad to jeste tabere vic…tobe se to zlepsuje?

• Citovat
  • Upravit
138
19.10.19 09:33

Ja mela tu nespavost jen asi tyden a zrejme jako dusledek moc velke davky ad, brala jsem 100mg a kdyz jsem snizila na 75mg, zase spim jak miminko. Jinak ja taky chodim do prace, staram se o dite…tak se vlastne nedivim, ze jsem unavena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
19.10.19 09:34
@Muly píše:
To je normální, je to hrozně vysilující. Stačí mi 1 den a jsem hroty. Natož měsíc. Vyspí se vklidu a užij si úlevu.

Ja jsem to nejak nepochopila, co ti staci 1 den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí