AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
24.10.19 08:56

A před kým se tady obhajuješ? myslíš, že to někoho zajímá? :nevim: že se tu dvě ženský napadaj a debatujou o houně?

• Citovat
  • Upravit
Štofik
24.10.19 08:57
@vodolejka píše:
Zase útok. Hypochondr nejsem. A posedlá taky ne, to jsi asi ty a na to taky léky nejsou :mrgreen:

Ano máš samozřemě pravdu, ja patřím do ústavu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 09:01
@Lana25 píše:
@vodolejka promiň ale asi ti není dobře :nevim: ty jsi začla že beru rivo denně :nevim:

Já se jen bránila a bránit budu. Protože Ty prostě překroutíš úplně všechno a ještě tomu sama věříš!! Napíšeš, co se Ti hodí, urazíš mého doktora (a neznáš ho), urážíš mě - že mi není dobře, je další ukázka. Rozrušuje Tě slovo generikum, originální a podobně. Do skupiny jsem to napsala, protože tam každý píše, co se událo a já ten den prostě byla u doktora a napsala, co mi řekl a ty to furt tady vytahuješ a překrucuješ 8o Wikipedii jsem nakopírovala, protože už jsem nevěděla, jak to uvést na pravou míru. Slovo generikum znám ze školy a kopírovat ho nemusím, ale chápu, že třeba někdo ho znát nemusí a než tady pořád vysvětlovat Tvoje překroucené bláboly, tak jsem to udělala. To samé benzodiazepiny. Já je nijak nezavrhuju a už vůbec si NEDĚLÁM legraci z kohokoliv s úzkostí a jiným problémem. Neurol tu mám, funguje u mě a mám ho jako tzv. „lék do kabelky“ - tj. běžně používaný termín i lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.10.19 09:02
@Lana25 píše:
Ano máš samozřemě pravdu, ja patřím do ústavu :kytka:
8o 8o :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.10.19 09:03
@Lana25 píše:
A před kým se tady obhajuješ? myslíš, že to někoho zajímá? :nevim: že se tu dvě ženský napadaj a debatujou o houně?

Ne. Ale nenechám na sebe bezdůvodně kydat hnůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 09:05

@vodolejka myslím, že bysme s tím měly skončit. je to na hlavu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
24.10.19 09:07

@vodolejka Už si tě nebudu všímat a svoji zaujatost si pořeším vymlácením do polštáře :nevim:. Nesleduju tě, jen prostě přispívame do stejných diskuzí no.

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 09:07
@Lana25 píše:
8o 8o Napsala jsi, že origoš léky jsou lepší. :palec: A ja ti to přeju že je ti líp, tak co to tu ze mě děláš?

Co já z tebe dělám? Co to tu zase podsouváš? 8o Že nečteš příbalové letáky (čemuž nevěřím), to je Tvoje věc a já Ti to nijak nevyvracím a nekomentovala jsem to. Ale útočit na toho, kdo je čte, není v pořádku. Já třeba příbalák četla zběžně a ne tak ani nežádoucí účinky, jako spíš interakce, protože beru i jiný lék a taky třeba kvůli anestezii u zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.10.19 09:09
@Lana25 píše:
@vodolejka Už si tě nebudu všímat a svoji zaujatost si pořeším vymlácením do polštáře :nevim:. Nesleduju tě, jen prostě přispívame do stejných diskuzí no.

S poslední větou souhlasím. Takže „nelezu všude“, lezu k tomu tématu a mrzí mě, že jsem nebyla schopná to udělat mnohem dřív, protože bych dávno sebrala odvahu a mohla být už půl roku v pořádku. Ale tak nic se neděje náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 09:10

@vodolejka Voduš fakt to nemá cenu, nechme toho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 09:12
@Lana25 píše:
@vodolejka Voduš fakt to nemá cenu, nechme toho :nevim:

Souhlasím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 09:12

@vodolejka psala jsi, že ti nepřeju že ti je líp, což není pravda.

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 09:17
@Lana25 píše:
@vodolejka psala jsi, že ti nepřeju že ti je líp, což není pravda.

To jsem ráda. Já přeju všem, aby jim bylo líp, protože vím, co to je za peklo. A vím, že kdykoliv se to může objevit znovu. Stejně tak, jako u někoho, kdo to třeba dřív nepoznal. Je to všude kolem, vidím to dnes a denně, proto je tak těžký se i dostat k doktorovi včas. Termíny šílený, doktoři přetížený. Nechodím do diskusí, abych říkala, že mi je líp a někoho tím deptala, ale proto, aby kdo je na začátku měl jiskru naděje, že ty léky zaberou (vím, že to není 100% a každý má jinou cestu), ale nejhorší je ten strach a to že lidi na začátku to neberou pravidelně, vysazují, nasazují, mění rychlé dávky a jsou z toho na houpačce. Pak je to hází dolů, protože přestanou věřit. Ale ona každá sebemenší změna dávky, byť je o čtvrtku tablety je prostě změna a musí se pak počítat i třeba se 4 týdny stabilizace a to chci aby každý věděl, je to hrozně důležitý. Ne já, ne Ty, ale informace, že to půjde a bude líp. I kdyby pak třeba hned nebylo, stačí jen tahle informace, aby to člověka hodilo výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.10.19 09:20
@vodolejka píše:
To jsem ráda. Já přeju všem, aby jim bylo líp, protože vím, co to je za peklo. A vím, že kdykoliv se to může objevit znovu. Stejně tak, jako u někoho, kdo to třeba dřív nepoznal. Je to všude kolem, vidím to dnes a denně, proto je tak těžký se i dostat k doktorovi včas. Termíny šílený, doktoři přetížený. Nechodím do diskusí, abych říkala, že mi je líp a někoho tím deptala, ale proto, aby kdo je na začátku měl jiskru naděje, že ty léky zaberou (vím, že to není 100% a každý má jinou cestu), ale nejhorší je ten strach a to že lidi na začátku to neberou pravidelně, vysazují, nasazují, mění rychlé dávky a jsou z toho na houpačce. Pak je to hází dolů, protože přestanou věřit. Ale ona každá sebemenší změna dávky, byť je o čtvrtku tablety je prostě změna a musí se pak počítat i třeba se 4 týdny stabilizace a to chci aby každý věděl, je to hrozně důležitý. Ne já, ne Ty, ale informace, že to půjde a bude líp. I kdyby pak třeba hned nebylo, stačí jen tahle informace, aby to člověka hodilo výš.

souhlasím, máš pravdu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35489
24.10.19 09:22

Stejně tak jako to „mluvte s doktorem“ fakt mluvte, ne o pocitech trápeních (pokud tedy dr není i psychoterapeut), ale o tom, jak lék u vás zabírá, co se změnilo - energie, schopnost či neschopnost. A dejte mu dotazy - ohledně pochybností s dávkou, o tom jak dlouho trvají výkyvy po úpravě dávky. To je důležitý, pak není třeba tyhle obavy a informace získávat navenek. Stejně tak jako se s ním bavte, jestli ještě vytrvat v daném léku nebo zkusit změnu. Dobrý doktor to s vámi probere a stihnete to i do těch 15 minut, které na Vás má. Ty trápení a to ostatní, to je na psychoterapii na psychologovi, to tam prostě stihnout nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí